هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
alisoltany
اولا اینکه شما منظور من رو اشتباه فهمیدین!!هرکس برداشتی داره و معلومه خودتون خیلی عذاب وجدان اینا دارینبجای اینکه دانش اموز ها یا دانشجو هامون بیان از کشف هاشون یا ایده هاشون حرف بزنن هرجا بری ی احکام دختر و پسر هستَ!!
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
اولا اینکه شما منظور من رو اشتباه فهمیدین!!هرکس برداشتی داره و معلومه خودتون خیلی عذاب وجدان اینا دارینبجای اینکه دانش اموز ها یا دانشجو هامون بیان از کشف هاشون یا ایده هاشون حرف بزنن هرجا بری ی احکام دختر و پسر هستَ!!
😕
-
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیم -
alisoltany
alisoltany
بجای اینکه دانش اموز ها یا دانشجو هامون بیان از کشف هاشون یا ایده هاشون حرف بزنن هرجا بری ی احکام دختر و پسر هستَ!!چاله ها باید دائم گوشزد شه
-
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمقوم لوط و... پس باید الان متدین ترین و پیشرفته ترین قوم ها میشدن...
-
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خداییش شورشو دراوردن تو ایران..اینجا هم ول کن نیستن..حرف زدن دختر و پسر!!!
بابا چی این همه میگین وایی دختر با پسر حرف زده؟؟یا پسر با دختر حرف زد؟؟خب اینجا هممون خداروشکر مثل ی خاواده کنار هم هستیم و داریم حرف میزنیم!!
اینجا احکام نیارین نمیشه؟!!shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
این مقالات احکام اینانه اونو خودم ننوشتم
میدونید احکام رو چرا فرستادم؟؟ چون دیدم لازمه...
اگر شرع و عقل رو بذاریم کنار
شهود و تجربه حداقل اثبات میکنه مثل یه خانواده نیست :)خیلی دوست دارم فکر کنم که مثل خونواده ایم ولی اینطوری نیس
خدایی دیگه خودمونو قول نزنیم
از امیر المومنین که بالاتر نیستیم که هر لحضه مراقب چشم و گوششون بودن
مگه ما معصومیم
نیستیم
کار بد بده حتی اگه دنیا انجام بده بازم بده -
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمگلم باحجاب یا رعایت احکام ادم مغزش فلج نمیشه نتونه پیشرفت کنه
:expressionless_face: :expressionless_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face: -
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمگلم باحجاب یا رعایت احکام ادم مغزش فلج نمیشه نتونه پیشرفت کنه
:expressionless_face: :expressionless_face: :confounded_face: :confounded_face: :confounded_face:fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگم -
@ata1214
خب ببینید مردم ما بجای اینکه بشیننن فکر کنن چ بسازیم چطور پیشرفت کنیم چ تحقیقی سود داره یا خلاصه باعث پیشرفت ما بشه یا جوون هامون رشد کنن..هرجا میرن ی احکام دختر پسر دارن...بجای اینکه ب اینا گیر بدیم...فکر هامونو چ پسر و پ دختر و ایده هامون رو باهم ب اشتراک بزاریم و پیشرفت کنیمقوم لوط و... پس باید الان متدین ترین و پیشرفته ترین قوم ها میشدن...
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
ایول:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@ata1214
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!! -
امشب چقدر اینجا با حاله
خوابو چیکار کنیم ؟؟؟🙎🙎🙎 -
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!!shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!!خب ایده بده کسی مانعتون شده؟
-
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خداییش شورشو دراوردن تو ایران..اینجا هم ول کن نیستن..حرف زدن دختر و پسر!!!
بابا چی این همه میگین وایی دختر با پسر حرف زده؟؟یا پسر با دختر حرف زد؟؟خب اینجا هممون خداروشکر مثل ی خاواده کنار هم هستیم و داریم حرف میزنیم!!
اینجا احکام نیارین نمیشه؟!!shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
این مقالات احکام اینانه اونو خودم ننوشتم
میدونید احکام رو چرا فرستادم؟؟ چون دیدم لازمه...
اگر شرع و عقل رو بذاریم کنار
شهود و تجربه حداقل اثبات میکنه مثل یه خانواده نیست :)خیلی دوست دارم فکر کنم که مثل خونواده ایم ولی اینطوری نیس
خدایی دیگه خودمونو قول نزنیم
از امیر المومنین که بالاتر نیستیم که هر لحضه مراقب چشم و گوششون بودن
مگه ما معصومیم
نیستیم
کار بد بده حتی اگه دنیا انجام بده بازم بدهnajafiali78
ببینید من نمیگم احکام حجاب اینارو بزاریم زیر پامون...منظور من این نیست .... -
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!!shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany
دیشب یا پریشب یکی از دوستان ساعت ساخته بودن ک خیلی خوب بود..من منظورم اینکه بشتر با این چیزا سرکار داشته باشیم..مثلا ایشون ک ساعت ساخته بودن ما هم میتونستیم ی پیشنهاد یا ایده جدیدی بدیم..یا ما هم فک کنیم ما چی میتونیم بسازیم!!اونی ک ساخت خودم بودم
۱۸تا اختراع ثبت نشده ی دیگ هم دارم،اقرار میکنم ک روزی ک حدومرز های اسلام رو رعایت کردم موفق شدم....چت های دوسال پیش من با اکانت دیگه ام هست ک اسمون و زمینه با این.ارامش هدیه ی رعایت بندگیه نه ازادگی غیرخداایی ک باعث پیشرفته -
fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگمshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگمچی میگی ؟؟؟؟؟؟دختر و پسر مثل اب اتیشت بینشون حایل باشه هر دو گرم میشن و زندگی خوبه غیر ابن اب اتیشو خاموش میکنه درضمن پیشرفت و تکنولوژی باغث ارامش نمیشه
-
اینی که میگید همه جا حرف از رابطه پسر دختره والا دروغ محضه !
شما با هر پسری دوست داری در مورد مسائل علمی حرف بزن هیچ کس هم مانعت نمیشه !@soheil95s95
هه من نمیگم فقط با پسرا بشینم علمی حرف بزنم!!چقدر جبهه میگیرین؟فکر کن ببین چی میگم بعد زد قضاوت کن
-
امشب چقدر اینجا با حاله
خوابو چیکار کنیم ؟؟؟🙎🙎🙎najafiali78 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امشب چقدر اینجا با حاله
خوابو چیکار کنیم ؟؟؟🙎🙎🙎خخخ من می خوام تا صب بدرسم اومدم اینجا خوابم پرید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
fatemeh110
من نگفتم حجاب مانع پیشرفت میشه!!!لطفا بیشتر فکر کنید رو حرفی ک میگمچی میگی ؟؟؟؟؟؟دختر و پسر مثل اب اتیشت بینشون حایل باشه هر دو گرم میشن و زندگی خوبه غیر ابن اب اتیشو خاموش میکنه درضمن پیشرفت و تکنولوژی باغث ارامش نمیشه
fatemeh110
من حرفی از اب اتش نزدم..اوک حرف شما...منظورمو نگرفتی..من بهت گفتم حجاب ت رو بزارکنار؟؟گفتم با پسرا خیلی ریلکس باش؟؟بالا دقت کنی گفتم ک حد مرز هارو رعایت کنیم -
@soheil95s95
هه من نمیگم فقط با پسرا بشینم علمی حرف بزنم!!چقدر جبهه میگیرین؟فکر کن ببین چی میگم بعد زد قضاوت کن
@soheil95s95
☹☹☹☹
شما رو به خدای منان میسپارم شبخوش!
ینی چی وقتی نمیتونید حرفتونو بیان کنیو بقیه فهمشون پایینه؟
خب الان یه بار دیگه واضح بگید حرفتون چیه؟