هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@javadm328
حاجی نیستم.بانو هستم.
مرسی...
@Dr-Bernosi
@dr-f-sh
659869
ممنون دوستان....بی دقتی همیشگی من!!!!shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
حاجی نیستم.بانو هستم.
مرسی...
@Dr-Bernosi
@dr-f-sh
659869
ممنون دوستان....بی دقتی همیشگی من!!!!بله بله من حواسم نبود
شما حق دارید بی دقتی کنید منم حق دارم خوووو.... -
این تست اشتباه زدم کتاب بستم گزاشتم کنار!!
-
دوستان من درسنامه خط ویژه ریاضی خوندم.تست از چی بزنم؟تست های کنکور سراسری باشه مثلا طبقه بندی کنه بگه این تست های تابع هستش
-
دوستان من درسنامه خط ویژه ریاضی خوندم.تست از چی بزنم؟تست های کنکور سراسری باشه مثلا طبقه بندی کنه بگه این تست های تابع هستش
-
اصن زیست وریاضی وزبانه که ب کنکور امیدوارم میکنه وهمونقدر دینی وفیزیک از زندگی ساقطم مکنه
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از سیر تا پیاز
@dr-f-sh
-
ابی ...مهرو ماه...زرد اختصاصی
-
اصن زیست وریاضی وزبانه که ب کنکور امیدوارم میکنه وهمونقدر دینی وفیزیک از زندگی ساقطم مکنه
unuccustoლed
دختر دینی چی داره؟؟؟؟واااااا.بخووون بره و فقط تست بزنم همین.ایه حفط کن و ربط بده ب متن کتاب -
unuccustoლed
دختر دینی چی داره؟؟؟؟واااااا.بخووون بره و فقط تست بزنم همین.ایه حفط کن و ربط بده ب متن کتابshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed
دختر دینی چی داره؟؟؟؟واااااا.بخووون بره و فقط تست بزنم همین.ایه حفط کن و ربط بده ب متن کتابایه هارو حفظم اکثریتا...درصدامم خوبه ...فقط اینکه بازور مخونم...خدا میدونه چطور مخونم...ولی فیزیک رو بخونم نخونم بالای 40نمیزنم
-
unuccustoლed
دختر دینی چی داره؟؟؟؟واااااا.بخووون بره و فقط تست بزنم همین.ایه حفط کن و ربط بده ب متن کتابایه هارو حفظم اکثریتا...درصدامم خوبه ...فقط اینکه بازور مخونم...خدا میدونه چطور مخونم...ولی فیزیک رو بخونم نخونم بالای 40نمیزنم
unuccustoლed
منم بزور میخونم بخونن بره مجبوریم برا ی تابستون فوق العاده -
unuccustoლed
منم بزور میخونم بخونن بره مجبوریم برا ی تابستون فوق العادهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
unuccustoლed
منم بزور میخونم بخونن بره مجبوریم برا ی تابستون فوق العادهمیترسم تابستون دوباره یه کنکوری باشم
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@Dr-Bernosi دکتر نمیدونم چرا همش حس میکنم اگه ازت سوال بپرسم سرم رو از دست میدم
نه بابا بپرس
-
unuccustoლed
منم بزور میخونم بخونن بره مجبوریم برا ی تابستون فوق العادهمیترسم تابستون دوباره یه کنکوری باشم
unuccustoლed
نترس.الان بخونی نمیشی..نخونی میشی ...مجبوریم چاره ای نیست ب جز خوندن -
unuccustoლed
نترس.الان بخونی نمیشی..نخونی میشی ...مجبوریم چاره ای نیست ب جز خوندنshima31 اوهوم