هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Omid Asia تست میزنم ولی وقت کمه اگه ازمونا س روز یکبارو شروع کنم بهتره وتحلیل کنم یا هر روز تست بزنم ؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@phenomenon به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
ازمون های سه روز یکبار رو بسیار جدی بگیرین...ک مشابهش سوال هاشو تو کنکورتون قطعا خواهید دید...
-
ازمون های سه روز یکبار رو بسیار جدی بگیرین...ک مشابهش سوال هاشو تو کنکورتون قطعا خواهید دید...
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon در مورد زیست هم این شباهت هس ؟؟
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@phenomenon در مورد زیست هم این شباهت هس ؟؟
برا زیستو نمیدونم...ولی من ک خودم ریاضی بودم و سرجلسه چن تا تست عینن تکرار شده بودن...
-
Omid Asia واسه فیزیک کامل خوندم اما فکر میکنم تسلطم کافی نیست وزمان برای تسلط کمه .چیکار کنم ؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط ثامن انجام شده@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازمونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
-
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازمونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
جمعه گزینه دو مگه چ مشکلی داره |: ؟
خب اونم شرکت کنین -
@phenomenon واسه ازمونا 3روز یکبار حساب کردم هفتهای 3تا باید بدم از91تا96داخل خارجو بزنم .ازونا جمعه گزینه دو رو چیکار کنم ؟؟؟
جمعه گزینه دو مگه چ مشکلی داره |: ؟
خب اونم شرکت کنیننوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon گفتم شاید وقت نشه به ازمونا گزینه دو برسن وتحلیل کنم .سوالا کنکور مهمتره
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@phenomenon گفتم شاید وقت نشه به ازمونا گزینه دو برسن وتحلیل کنم .سوالا کنکور مهمتره
خب اره مهمتره سوالای کنکور ولی من خودم بودم گزینه دو رو هم میرفتم
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
تنها نیستین -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بکس من چیکار کنم فشارم 17-9 هست سرگیجه تهوع دارم میلرزم
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادش بخیر اهنگ علی لهسرابی فاصله هاااا
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
659869
برین دکتر -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
برین دکترمیدونم که از خستگیه... ولی درسم مونده ... میخواستم ببینم میشد یه چیزی تو خونه بخورم یه کاری انجام بدم بهتر شم
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بکس من چیکار کنم فشارم 17-9 هست سرگیجه تهوع دارم میلرزم
وا
چرا؟ ! خیلی بالاس که
چه بد خب برین بیمارستان -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
برین دکترمیدونم که از خستگیه... ولی درسم مونده ... میخواستم ببینم میشد یه چیزی تو خونه بخورم یه کاری انجام بدم بهتر شم
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده659869
دراز بکشی و نفس عمیق بکشین و ب سقف زل بزنین