هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
التماس دعا سر سفره افطار...ما خودمون زندگیمونو بسازیم..ماشین لاکچری شو ندارم حداقل پزشکی شو داشته باشم  
- 
التماس دعا سر سفره افطار...ما خودمون زندگیمونو بسازیم..ماشین لاکچری شو ندارم حداقل پزشکی شو داشته باشم  shima31 
 باشه عاقا فهمیدیم .......     
- 
اغا کی همایش استاد ناصح زاده رو دیده ؟؟؟ 
 کلا چند جلسه هستش؟
 منکه رفتم 9 تا بود@1540557162 
 جمع بندیشون تا قسمت 9ضبط شده.تا 14جلسه سهتش ادامش میاد..
 با یددن فیلم ها درصد ههاتون بهتر شده؟
- 
shima31 
 باشه عاقا فهمیدیم .......     
- 

با این ماشین در جاده چالوس 
- 
@1540557162 
 جمع بندیشون تا قسمت 9ضبط شده.تا 14جلسه سهتش ادامش میاد..
 با یددن فیلم ها درصد ههاتون بهتر شده؟shima31 
 ن من فیلم های استاد جلادتی رو دیدم
 میگم برا جمعبندی شاید اینا خوب باشه ببینم و عربی رو ببندم با تست و اینا
- 
@dr-saraaa 
 به چی خندیدی دقیقا؟ 
- 
@dr-saraaa 
 به چی خندیدی دقیقا؟ 
- 
@dr-saraaa 
 هااان اره   
- 
این پست پاک شده!
- 
 فقط دختربرادرم لاکچریه بقیه اداشودرمیارن  
- 
 فقط دختربرادرم لاکچریه بقیه اداشودرمیارن  
- 
@dr-yassi چه ژستایی ام میگیره...:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 یادمه قبلا هم گذاشتی عکسشو@dr-saraaa 
 این عکسشو دوس دارم   
- 

- 
این پست پاک شده!
- 
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 
 نه من اینستا ندارم.منم ندارم 
 ولی میشه بدون داشتن اکانت هم دید :))کجا؟ اینستا چه جوری؟ @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 
 ولی میشه بدون داشتن اکانت هم دید :))کجا؟ اینستا چه جوری؟          
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 
 ولی میشه بدون داشتن اکانت هم دید :))کجا؟ اینستا چه جوری؟          @dr-f-sh 
 تتلو نیس که دفتر نقاشیه   
- 
@dr-f-sh 
 تتلو نیس که دفتر نقاشیه   
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @javadm328 
 ولی میشه بدون داشتن اکانت هم دید :))کجا؟ اینستا چه جوری؟          @dr-f-sh باز ایــن    
 اَه .. به جای اینکه موشک بزنـن اسرائیل ، این و تحویلِ اسرائیل بدددن ..
 از صدتا موشک بدترههه   

|
 |

شعردانه
شعردانه

لایک
  لایک