هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
یاخودخدا
کمربندهای ایمنی را ببندید
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an باشه بپرسین.همه جواب میدیم
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa
من جوابمو گرفتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
چی میشه یه دختر چادری میاد عکس پروفش رو عکس کسی میزاره که حجابش کامل نیست ؟
من یه بار شخصی رو دیدم که شخص دیگه ای عکس اینو برداشته بود گذاشته بود برای پروفش و میگفت انگیزه مردم از اینکه
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیه -
@m-an
یاخودخدا
کمربندهای ایمنی را ببندید
-
من یه بار شخصی رو دیدم که شخص دیگه ای عکس اینو برداشته بود گذاشته بود برای پروفش و میگفت انگیزه مردم از اینکه
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیهخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
متوجه نشدم. -
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
چون قیافش زور نمیده برا جلب توجه -
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیه@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیهواقعا همچین کسایی هستن؟؟؟
-
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an خب من کیفیت عکس و منظره ی اطرافش برام مهمه،نه خوده شخصه...البته که پوشش هم مهمه...ولی بیشتر اون 2مورد:)
-
عکس هاشو برای پروفایلشون میزارن چیهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an اومم اینجوری زیاد دیدم.......
واقعا چرا ؟؟؟؟
میدونین همین ادما ارزش چادرو و افراد چادریو میبرن زیر سوال
یه جورایی هر جایی یه رنگن -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
مدیر جون چندبار بهتون گفتم جزوه تست اعراب ها گزشاته نشده جوابی ندادین!!:disappointed_but_relieved_face: -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده
عکس پروفایلم بد حجابه؟
حالتشو دوس دارم -
@m-an
مدیر جون چندبار بهتون گفتم جزوه تست اعراب ها گزشاته نشده جوابی ندادین!!:disappointed_but_relieved_face: -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-saraaa نه بابا
قشنگه که:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
shima31
من شرمندم پیام ها زیادن
درست لینک نشدن جزوه ها برای همون پیدا کردنش سخت شده الان بچه ها درگیر انتقال سرور هستنخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط shima31 انجام شده@m-an
همه جزوه هایی ک گزاشتین من همشونو دانلود کردم و چک کردم...پیدا نشد...
http://s8.picofile.com/file/8325717368/Screenshot_34_.png
این جزوه میگم.
بجاش اشتباهی جزوه اعراب مضارع گزاشتن و درحالیکه استاد تدریس نکردن