هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط shima31 انجام شده
@hadi-m11
ب مدیر اطلاع بده.مشکل از سایت هستشش. -
659869
ببین داداش واسه اینکه بتونیم ایکس رو بدست بیاریم مجبوریم کاری کنیم که پایه های عبارتهای توان دار دو طرف نامساوی یکی بشه .
وقتی یکی شدن میتونیم توان هاشون رو مقایسه کنیم .
حالا اینجا با ضرب توی مزدوجش پایه هآی دو طرف یکی میشه (البته با ضرب تو مزدوج اون عبارتی که میخوایم تو مخرج ایجاد میشه برا همین میاریمش بالا و یه منفی تو توان ضرب میکنیم )
حالا دیگه پایه ها یکین میتونیم توانها رو مقایسه کنیم :)))نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
ببین داداش واسه اینکه بتونیم ایکس رو بدست بیاریم مجبوریم کاری کنیم که پایه های عبارتهای توان دار دو طرف نامساوی یکی بشه .
وقتی یکی شدن میتونیم توان هاشون رو مقایسه کنیم .
حالا اینجا با ضرب توی مزدوجش پایه هآی دو طرف یکی میشه (البته با ضرب تو مزدوج اون عبارتی که میخوایم تو مخرج ایجاد میشه برا همین میاریمش بالا و یه منفی تو توان ضرب میکنیم )
حالا دیگه پایه ها یکین میتونیم توانها رو مقایسه کنیم :)))داداش دستت طلا
میدونی چیه.. .رفتم لگاریتم حلیدم ... برگشتم این سوال ... میدونی چیه. از اون وقتای هست که ادم میشینه دوباره خودش حل میکنه بعد میبینه هیچی نداشت... و از خودش میپرسه WTF???!!!!??????????این که مشکلی نداشت برام؟
الان دوباره خودش حلیدم اصلا نمیدونم کجا بود اشکال ؟؟ سوال 30 ثانیه ای بود
بعضی وقتا اینطوری قاطی میکنم راحت ترین سوالا رو هم نمیتونم ج بدم.. تو سنجش هم اینطوری شدم یه لحظخ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گزینه گفته بود ساده ترین بافت پستانداران... من میگفتم پسر این چی میگه؟
هر از گاهی یه وضعیتی میشه اصلا -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aga man windos am parid chkar konam????
-
aga man windos am parid chkar konam????
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 دوباره بنصب
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استرس امتحان نهایی گرفتم
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadi-m11
hame film ha raft -
shima31 برا دینی من اصن کتابو نگاه نکردم فقظ امتحان نهایی سوالو قبلو گرفتم اونا رو دارم میخونم
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hadi-m11
نمیترسی؟؟پاس میشی مطمئنی؟ -
@hadi-m11
hame film ha raftخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162
فدای سرتون -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط shima31 انجام شده
@hadi-m11
چند گرفتین؟ماله چند سال میخونین؟ -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadi-m11
زیست فیزیک میخوایین چیکار کنین؟ -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من طول ترم فیزیک زیست نخوندم