هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 برا دینی من اصن کتابو نگاه نکردم فقظ امتحان نهایی سوالو قبلو گرفتم اونا رو دارم میخونم
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hadi-m11
نمیترسی؟؟پاس میشی مطمئنی؟ -
@hadi-m11
hame film ha raftخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162
فدای سرتون -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط shima31 انجام شده
@hadi-m11
چند گرفتین؟ماله چند سال میخونین؟ -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadi-m11
زیست فیزیک میخوایین چیکار کنین؟ -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من طول ترم فیزیک زیست نخوندم
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadi-m11
پس فیزیک هم میخوایین نمونه سوال بخونین؟ -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hadi-m11
من باید پرسمان+نمونه سوال بخونم -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدبختانه مدرسه ما قبول نکرد امتحانات داخلی در اردیبهش بدیمم..الان باید تا 24خرداد امتحان بدیم(نهایی+داخلی)
-
بدبختانه مدرسه ما قبول نکرد امتحانات داخلی در اردیبهش بدیمم..الان باید تا 24خرداد امتحان بدیم(نهایی+داخلی)
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط areza انجام شدهاین پست پاک شده!
-
shima31 از الان شروع کن راحت میرسی فقظ اگه بلد نبودی خودت رو گم نکن بشین بخون چند بار هر نمونه سوال رو بخون خیالت راحت میشه بعد از مهندسی معکوس میشه جواب گرفت
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hadi-m11
مهدس معکوس چیع؟