هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
چندمین سال کنکور میدین؟امسال دوم میشه
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
سال اول قبول شدن خیلی سخته...خیلیا سال دوم قبول شدن -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
سال اول قبول شدن خیلی سخته...خیلیا سال دوم قبول شدنخیلی هام سال دوم قبول نشدن : )
من سال اول قبول می شدم با اینکه دیر شروع کردم وتقریبا اصلا نمی دونستم کنکوری خوندن چیه واز بهمن فهمیدم اما اگه یک ماه اخر ول نمی کردم به خاطر ترس بچگانه واحمقانه قبول می شدم
کاری کهد الانم دارم تکرارش می کنم -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marzi-m کاش بودی ...
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند....
-
@zahra-m1999
سال اول قبول شدن خیلی سخته...خیلیا سال دوم قبول شدنخیلی هام سال دوم قبول نشدن : )
من سال اول قبول می شدم با اینکه دیر شروع کردم وتقریبا اصلا نمی دونستم کنکوری خوندن چیه واز بهمن فهمیدم اما اگه یک ماه اخر ول نمی کردم به خاطر ترس بچگانه واحمقانه قبول می شدم
کاری کهد الانم دارم تکرارش می کنمخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
تکرار نکن..نزار دوباره همون تجربه داشته باشی... -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آنچنان کز رفتن گل خار میماند به جا
از جوانی حسرت بسیار میماند به جا -
-
@zahra-m1999
تکرار نکن..نزار دوباره همون تجربه داشته باشی...چی بگم .....
-
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداییش مردم چطور میتونن 5.3.4سال پشت کنکور بمونن؟
-
@zahra-m1999
تکرار نکن..نزار دوباره همون تجربه داشته باشی...چی بگم .....
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
محکم باش.ب خدا توکل کن..2رکعت نماز بخونی ارامش پیدا میکنی -
خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
محکم باش.ب خدا توکل کن..2رکعت نماز بخونی ارامش پیدا میکنیمن از قبول نشدن نمی ترسم ....تلاشم می کنم نتیجه ش رو واگذار می کنم به خودش
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جسم خاکی مانع عمر سبکرفتار نیست
پیش این سیلاب، کی دیوار میماند به جا؟ -
سخته خیلی سخت مگر اینکه در طی سال های قبلش واقعا تلاش کرده
و یا اصن نمیتونه به غیر اون رشته فکر کنه
یه دندون پزشک داریم تو شهر
6 سال پشت کنکور بود الان داره میره کانادا!!! مشهورترین شده اصن از شهر های دیگه میاند پیشش
تازه همین شخص تو تهران دانشجو بود یه رابطه عاطفی و عاشقانه فوق العاده تجربه کرده و یک دختر خانوم که همکلاسی بودن و بسیار نجیب و خوشگل و اصیل همسرش هست!!!
یعنی واقعا باید بگم
کسانیی که به شانس و اتفاق علاقه ندارند تقدیر رو میسازند...
یک دوستی هم داشتم سال 96 کنکور چهارمش بود و دارو قبول شد -
قبل اعلام نتایج پارسال باهاشون حرف زده بودمخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
چ میگفتن؟ -
سخته خیلی سخت مگر اینکه در طی سال های قبلش واقعا تلاش کرده
و یا اصن نمیتونه به غیر اون رشته فکر کنه
یه دندون پزشک داریم تو شهر
6 سال پشت کنکور بود الان داره میره کانادا!!! مشهورترین شده اصن از شهر های دیگه میاند پیشش
تازه همین شخص تو تهران دانشجو بود یه رابطه عاطفی و عاشقانه فوق العاده تجربه کرده و یک دختر خانوم که همکلاسی بودن و بسیار نجیب و خوشگل و اصیل همسرش هست!!!
یعنی واقعا باید بگم
کسانیی که به شانس و اتفاق علاقه ندارند تقدیر رو میسازند...
یک دوستی هم داشتم سال 96 کنکور چهارمش بود و دارو قبول شدخیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میاد -
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادمیشکنه
غرور رو میشکنه! اعتماد به نفس رو میشکنه! اخلاق و حوصله رو میشکنه باعث میشه احتمالا افسرده بشید و....
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ... -
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادمیشکنه
غرور رو میشکنه! اعتماد به نفس رو میشکنه! اخلاق و حوصله رو میشکنه باعث میشه احتمالا افسرده بشید و....
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ...نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ...سال اول قبول شدن بهتره
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
چ میگفتن؟از سختی های که دیدن اظطراب برای نتایج اشتباهات و....