هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
خداییش مردم چطور میتونن 5.3.4سال پشت کنکور بمونن؟
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
تکرار نکن..نزار دوباره همون تجربه داشته باشی...چی بگم .....
@zahra-m1999
محکم باش.ب خدا توکل کن..2رکعت نماز بخونی ارامش پیدا میکنی -
-
سخته خیلی سخت مگر اینکه در طی سال های قبلش واقعا تلاش کرده
و یا اصن نمیتونه به غیر اون رشته فکر کنه
یه دندون پزشک داریم تو شهر
6 سال پشت کنکور بود الان داره میره کانادا!!! مشهورترین شده اصن از شهر های دیگه میاند پیشش
تازه همین شخص تو تهران دانشجو بود یه رابطه عاطفی و عاشقانه فوق العاده تجربه کرده و یک دختر خانوم که همکلاسی بودن و بسیار نجیب و خوشگل و اصیل همسرش هست!!!
یعنی واقعا باید بگم
کسانیی که به شانس و اتفاق علاقه ندارند تقدیر رو میسازند...
یک دوستی هم داشتم سال 96 کنکور چهارمش بود و دارو قبول شد -
قبل اعلام نتایج پارسال باهاشون حرف زده بودم@zahra-m1999
چ میگفتن؟ -
سخته خیلی سخت مگر اینکه در طی سال های قبلش واقعا تلاش کرده
و یا اصن نمیتونه به غیر اون رشته فکر کنه
یه دندون پزشک داریم تو شهر
6 سال پشت کنکور بود الان داره میره کانادا!!! مشهورترین شده اصن از شهر های دیگه میاند پیشش
تازه همین شخص تو تهران دانشجو بود یه رابطه عاطفی و عاشقانه فوق العاده تجربه کرده و یک دختر خانوم که همکلاسی بودن و بسیار نجیب و خوشگل و اصیل همسرش هست!!!
یعنی واقعا باید بگم
کسانیی که به شانس و اتفاق علاقه ندارند تقدیر رو میسازند...
یک دوستی هم داشتم سال 96 کنکور چهارمش بود و دارو قبول شد@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میاد -
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادمیشکنه
غرور رو میشکنه! اعتماد به نفس رو میشکنه! اخلاق و حوصله رو میشکنه باعث میشه احتمالا افسرده بشید و....
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ... -
@javadm328
راستش من امسال اولین بار کنکور میدم خیلی فشار دارم واقعا خیلی فرق میکنه فشار هایی ک دارم .میدونم اینطور ادامه بدم بیمار میشم ولی 1سال پشت موندن هم خیلی بهم زور میادمیشکنه
غرور رو میشکنه! اعتماد به نفس رو میشکنه! اخلاق و حوصله رو میشکنه باعث میشه احتمالا افسرده بشید و....
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ...@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ...سال اول قبول شدن بهتره
-
@javadm328
ما یه معلم داشتیم میگفت سال اول هر چی زوووور دارید بزنید قبولبشید چون اگه موندید ...@javadm328
خب میدونید چیه تو دلم موند تو کانون 7000نیاوردم..امسالم قبول بشم باید ی ازمون بدم این 7000بیارم -
@zahra-m1999
چ میگفتن؟از سختی های که دیدن اظطراب برای نتایج اشتباهات و....
@zahra-m1999
خب الان هم داره لذت میبره..الان پیام بدین جواب نمیده از بس سرشون شلوغه -
@javadm328
خب میدونید چیه تو دلم موند تو کانون 7000نیاوردم..امسالم قبول بشم باید ی ازمون بدم این 7000بیارمshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328
خب میدونید چیه تو دلم موند تو کانون 7000نیاوردم..امسالم قبول بشم باید ی ازمون بدم این 7000بیارمشما بچه ای هنوز :/// (ناراحت نشید منظورم پخته نشدید هنوز )
فکر میکنی تراز 7 هزار چی چیه مثلا ://
اصن رتبه هم اونقدرا مهم نیست
حرص تراز و رتبه فقط برای قبل دانشگاه هست
ترم دوم که وارد شدید همه این کلیشه ها میریزه -
@javadm328
خب میدونید چیه تو دلم موند تو کانون 7000نیاوردم..امسالم قبول بشم باید ی ازمون بدم این 7000بیارمشما بچه ای هنوز :/// (ناراحت نشید منظورم پخته نشدید هنوز )
فکر میکنی تراز 7 هزار چی چیه مثلا ://
اصن رتبه هم اونقدرا مهم نیست
حرص تراز و رتبه فقط برای قبل دانشگاه هست
ترم دوم که وارد شدید همه این کلیشه ها میریزه@javadm328
ترم دو ک معلومه داستان های کنکور مهم نیستش