هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دوستان
عزیزان
میگم که طبع نویسندگیتون در چه حده؟
یه عکس بفرستم بشینیم در موردش بنویسیم...
اگه حوصله و وقتشو دارین! -
دوستان
عزیزان
میگم که طبع نویسندگیتون در چه حده؟
یه عکس بفرستم بشینیم در موردش بنویسیم...
اگه حوصله و وقتشو دارین! -
@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من فعلا برم واسه الی لاک بزنم برم بخابونمش بای
موفق باشی!! خداحافظ
-
salaaaam
-
شب بخیر الاء
-
بنام خالق معجزه گر
وقتی چترت خداست ، بگذار ابر سرنوشت هرچقدر میخواهد ببارد. با خدا باش که چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست.
️
غم ها ارزش جنگیدن رو ندارن رهاشون کنین غم ها انقدر خسته هستن ک با کمترین بی توجهی از پا در میان برای شادی بغل باز کنین و با امید زندگی کنین
ب هر حس و پالس منفی ک ب خودش اجازه میده بیاد ب سمتت ، اجازه نده ک بتونه بهت غلبه بکنه بی توجه باش ب این دسته از افکار پوچ و بی ارزش.
حواست فقط ب کار خودت باشه و کر و کور بشو نسبت ب تمامی نیروهای منفی.
فقط تخت گاز مسیرت رو با حرکت تند شونده شتابدار برو ب جلو.
فقط #40_روز پای آرزوها و خواسته هات واستا رفیق.
فقط #40_روز بدون ذره ای توجه ب نتیجه نهایی عاشقانه واسه زندگیت و آمال و آرزوهات با غیرت بجنگ.
خودت رو ب خودت ثابت کن بقیه مهم نیستن.
هرگز جا نزن ب خودت بگو من از هیچ شروع کردم پس نمیتونم چیزی رو ببازم هر کاری ک بکنم در این مدت باقی مانده بُرد محسوب میشه.
در این #40_روز پایانی رویاهات رو زندگی کن.
بله رویاهات رو زندگی کن ، در هر لحظه نقش اون آدمی ک میخوای توی آینده باشی رو طراحانه اجرا کن اونوقته ک متوجه میشی #تغییر ب طور عجیبی توی پوست و استخونت رخنه کرده...
بذار وقتی یه روزی نقش پدر یا مادر رو ب خودت گرفتی شرمنده نباشی و سرت رو جلوی بچه ات با افتخار بلند کنی ک بگی من یه ترسوی بذدل نبودم تا لحظه آخر تا سوت پایان عرق ریختم و مقتدر و جسورانه مبارزه کردم...
بذار ک بتونی ب بچه ات یاد بدی ک چطور از حداقل های زندگیش حداکثر دستاوردها رو بدست بیاره..
فقط اجازه نده ک ترس از شکست قوی تر از هیجان بُرد باشه برات رفیق...
این روز ها هم مثل روزهای گذشته سپری میشن فقط اجازه نده ک یه عمر آه و افسوس برای خودت ذخیره کرده باشی
بذار حداقل دستاوردت اون حس آرامش و رضایت نسبی از خودت باشه ک بگی خدایاا شکرت ک انقده ترسو نبودم ک جا بزنم و کم بیارم نهایتم رو توی این بازه زمانی گذاشتم بقیه اش رو فقط بسپار ب اون بالایی مطمئن باش هرگز نا امیدت نمیکنه، بهترینی ک مختص ب تو هست رو با کلی تخفیف و ارفاق برات طوری رقم میزنه ک خودت از دیدن نتیجه حسابی سورپرایز میشی. بهت قول میدم
سختی ها و روزای سخت هرگز نیومدن ک نابودت کنن فقط اومدن ک پتانسیل نهفته ات رو آشکار و انرژی خفته ات رو بیدار بکنن.
دوستای من زندگیتون رو طلاق ندید !
در مقابل سختی ها هرگز تسلیم نشید و زانوی غم ب بغل نگیرید. دنیا پر هست از آدمایی ک تکراری ب تقلید از هم عمل میکنن.
تو آس و تک و اون آدم خاصه باش ک متمایز از اکثریت عمل میکنه و زندگیش رو میبره...
رفیق تو کلی کهکشان توی ذهنت داری اجازه نده آدما بهت بگن نمیتونی بدرخشی ستاره خودت باش و پر نور بدرخش...️
ترس از اینکه دیگران راجع ب ما چجوری فکر میکنن بزرگترین زندانیه ک آدما در اون زندگی میکنن. فقط متمرکز ب خودت باش و بهترین خودت رو ب نمایش بذار.
خودت رو دیوانه وار دوست داشته باش و ب خودت و خواسته هات احترام بذار
بخدااا معجزه تویی! دنبال معجزه و مثال و نمونه نگرد. خودت الگو و مثال شو. مگه تو چی از آدمای موفق دیگه کم داری ؟؟
اگر تو این روزای سختت نتونی برای اهداف و رویاهات تا پای جون بجنگی
مطمئن باش ب زودی ب ناچار مجبوری ک برای اهداف و رویاهای بزرگ یه نفر دیگه تلاش کنی.
پس لطفا رئیس جمهور زندگی خودت باش
از همین لحظه ک داری این متن رو میخونی با هر شرایط و موقعیتی ک درش هستی شروع کن زندگی و امپراطوری جدید خودت رو پایه گذاری کن...معمار زندگی و آینده خودت باش ک وقتی چند سال بعد ب بنایی ک خودت ساختی نگاه کردی حظ کنی و ب خودت ببالی.
پس قدم اول اینه ک دیگه از چیزی نترسی و ذهنت رو از پیش داوری های منفی و آینده نگری های زود هنگام و بی جا ک الان وقتش نیست رها کنی.
معطوف ب خودت و کارات شو و از بُعد زمان و مکان خارج شو رفیق جاناگه خوندی پس ادامه بده . اگه هم نخوندی هرچی زود تر شروع کن
موفقیت اتفاقی نیست sobhan.1999
یاعلی -
chakame من از بیکاری حوصلم سر نرفته. از بس دختر عموی س سالم داره رو مخ میره حوصلم سر رفته
خستم نمیشه...@mahana در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
chakame من از بیکاری حوصلم سر نرفته. از بس دختر عموی س سالم داره رو مخ میره حوصلم سر رفته
خستم نمیشه...برادر زاده ام ( مهسا 4سالشه ) میاد پیشم میگه عموووووووووووو
اتاقت چلا تنيز ليس ?( عمو اتاقت چرا تمیز نیست
)
عمووووووو این چیه اون چیه اینا چین اونا چین
نمیتونم شوتش کنم بیرون این عروسکه رو -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه صبح کنکورمم اینقدر ریلکس باشم که بیا م انجمن
صبح کنکور حتما باید یه فکری کنیم برآي این استرس
میگم شروع کنیم مصرف گل گاو زبون و قهوه رو بیشتر کنیم آسترس کمتر بشه روز
-
دیر که جواب میدهی %(#247ea8)[نگران] می شوم …!
می گویند نگرانی، %(#ff0000)[عشق] نیست !
چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم %(#247ea8)[دلتنگ] می شوم …!
می گویند دلتنگی، %(#ff0000)[عشق] نیست !
به بودنت، به عاشقانه هایت %(#247ea8)[عادت] کرده ام …!
می گویند عادت %(#ff0000)[عشق] نیست !
و من هنوز حیرانم از این همه که %(#247ea8)[درگیر]م با تو …
که می گویند %(#ff0000)[عشق] نیست …
%(#d10707)[تو] بگو %(#ff0000)[عشق] هست؟
یا %(#ff0000)[عشق] نیست!
-
-