هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
659869
من مهندس فضانورد هستما:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_savouring_delicious_food:
astronautsarah
کنکور98 حله -
زیست
-
negwin
کجا لو میره؟بگو منم بخرم -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
کجا لو میره؟بگو منم بخرمتو کانالهای مختلف.... من نمیدونم دقیقن چ کانالی....
negwin
دیدی ب منم بگو من ندارم تلگرام -
astronautsarah
کنکور98 حلهshima31
اوه پس رو سال بعد سرمایه گذاری کردی... -
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
ریحانه 00
چشم -
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به مناسبت ماه رمضان صلواتی
-
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خریدنی دونه ای 10هزارتومن بود پارسال.... اینکه رایگان باشه رو نمیدونم..فقط ب هرکانالی اعتماد نکنین چون فیش واریزی رو ک براشون ارسال کنین بلاک میکنن شمارو..
-
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:astronautsarah
میخونم ولی میدونم شهری ک میخوام قبول نمیشم.نم ب غیر از اون شهر جایی دیگه نمیتونم برم یعنی خودم تحملشو ندارم بقیه برن منم بمونم -
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خریدنی دونه ای 10هزارتومن بود پارسال.... اینکه رایگان باشه رو نمیدونم..فقط ب هرکانالی اعتماد نکنین چون فیش واریزی رو ک براشون ارسال کنین بلاک میکنن شمارو..
negwin
الان یکی گفت ی فروش 50تومن هستش -
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به مناسبت ماه رمضان صلواتی
ریحانه 00
اره اره...کاش میشد -
negwin
negwin اها مرسی مرسی