هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
حالا همه فک میکنن من مسخره میکنم :face_with_tears_of_joy:
آیا ایمان نمیاورید ؟ :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آیا ایمان نمیاورید ؟ :face_with_tears_of_joy:من حس میکنم دیگه اینقدیَم که میگین شدید نیس://///
-
mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خسته شدم چی کار کنم😢
خب برو به یکی بگوو بیا بکشتش برات یا بهش بگو برو یا هم مناظره بزارین بین اتاق مال کدومتون بشه یا طلح کنین و هر دوتون بمونین
امریکا هیچ غلطی هم نمیکنه :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خسته شدم چی کار کنم😢
خب برو به یکی بگوو بیا بکشتش برات یا بهش بگو برو یا هم مناظره بزارین بین اتاق مال کدومتون بشه یا طلح کنین و هر دوتون بمونین
امریکا هیچ غلطی هم نمیکنه :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:روی دره نمیتونم برم بیرون ...
یه عنکبوت دوسانتی منو حبس کرده😒😒😒😒 -
آیا ایمان نمیاورید ؟ :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آیا ایمان نمیاورید ؟ :face_with_tears_of_joy:همانا اینان منافقانن :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
mohammadhassan ببین...کی ازین کتاب تستاتو وردار...ازین قطورا...قرارش بدع رو کف دستت...با یه فن نینجایی...غودااااااااا...بکوبش ب این موجودع متهاجم😐😹😹😹
تضمینی...امتحان کردم جواب میدع
فک کن سنجشه...میخای بکوبیش😹💫Anid در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mohammadhassan ببین...کی ازین کتاب تستاتو وردار...ازین قطورا...قرارش بدع رو کف دستت...با یه فن نینجایی...غودااااااااا...بکوبش ب این موجودع متهاجم😐😹😹😹
فک کن سنجشه...میخای بکوبیش😹💫سنجشه که فعلا همه رو میزنه :umbrella:
-
باشه وقتی فردا رفتم تو کار راز بقا میفهمید :face_with_tears_of_joy:
فرار مغز ها :crying_face: :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب بخوش من رفتم *) <3
جهنم اول😒
نه شوخی کردم فقط میخواستم ببینم چطوریه😂😂😂شبخوشrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب بخوش من رفتم *) <3
جهنم اول😒
نه شوخی کردم فقط میخواستم ببینم چطوریه😂😂😂شبخوشمرتیکه :/ بامن بودی اینووو:/// :@
😂😂😂😂بی ادف 😂😂باشد ک رستگار شوی :/ 😂 -
Anid در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک کن سنجشه...میخای بکوبیش😹💫سنجشه که فعلا همه رو میزنه :umbrella:
-
فرار مغز ها :crying_face: :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فرار مغز ها :crying_face: :face_with_tears_of_joy:
راز بقا ب روایت تصویر ممد حسن :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
Anid سنجش وقتی میاد سوالای ریاضی رشته ریاضی رو میزاره برا تجربیا کتک نمیزنه کبابتون میکنه :face_with_tears_of_joy:
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فرار مغز ها :crying_face: :face_with_tears_of_joy:
راز بقا ب روایت تصویر ممد حسن :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
rose77
عا خو...ولی امسالی دیع باس کتک بخورع...نوبتیم باشع نوبت ماس✨
حالا نویت ماس بپرسیم شما کیستی ؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: مشکوک به نظر میرسی :grinning_face_with_smiling_eyes: -
ولی جوجه تیغیه خیلی بامزه بود پاهاش کوچیک :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-r مشکل چسیت ؟ :/
-
rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:نع دیگه این مادر اغراق وگرنه خود اغراق نیست که :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
rose77
عا خو...ولی امسالی دیع باس کتک بخورع...نوبتیم باشع نوبت ماس✨
حالا نویت ماس بپرسیم شما کیستی ؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: مشکوک به نظر میرسی :grinning_face_with_smiling_eyes: -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:نع دیگه این مادر اغراق وگرنه خود اغراق نیست که :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
rose77 باشه منو که میشناسین بدون سند هیچوقت حرف نمیزنم :face_with_tears_of_joy:
-
ولی جوجه تیغیه خیلی بامزه بود پاهاش کوچیک :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy:من خودم به دو دلیل خرگوشم رو فروختم برفی اسمش بود هیی خخ اولی چون صدای دهنش میومد خخخ دومی هم بماند حالا جوجه تیغ زشتووو صدای دهنش میاد من ندوست :grinning_face_with_smiling_eyes: