هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Anid سنجش وقتی میاد سوالای ریاضی رشته ریاضی رو میزاره برا تجربیا کتک نمیزنه کبابتون میکنه :face_with_tears_of_joy:
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باشه وقتی فردا رفتم تو کار راز بقا میفهمید :face_with_tears_of_joy:
فرار مغز ها :crying_face: :face_with_tears_of_joy:
راز بقا ب روایت تصویر ممد حسن :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
Anid در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
عا خو...ولی امسالی دیع باس کتک بخورع...نوبتیم باشع نوبت ماس✨
حالا نویت ماس بپرسیم شما کیستی ؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: مشکوک به نظر میرسی :grinning_face_with_smiling_eyes: -
ولی جوجه تیغیه خیلی بامزه بود پاهاش کوچیک :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-r مشکل چسیت ؟ :/
-
rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 حیف دوربین گوشیم خوب نیست وگرنه اون روباهو شغالم میگیرم :face_with_tears_of_joy:
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:نع دیگه این مادر اغراق وگرنه خود اغراق نیست که :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Anid در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
عا خو...ولی امسالی دیع باس کتک بخورع...نوبتیم باشع نوبت ماس✨
حالا نویت ماس بپرسیم شما کیستی ؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: مشکوک به نظر میرسی :grinning_face_with_smiling_eyes: -
حالا یه روزی یه دوربین خوب دستم باشه میرم میندازم میبینید اغراق چیه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:نع دیگه این مادر اغراق وگرنه خود اغراق نیست که :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
rose77 باشه منو که میشناسین بدون سند هیچوقت حرف نمیزنم :face_with_tears_of_joy:
-
ولی جوجه تیغیه خیلی بامزه بود پاهاش کوچیک :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy:من خودم به دو دلیل خرگوشم رو فروختم برفی اسمش بود هیی خخ اولی چون صدای دهنش میومد خخخ دومی هم بماند حالا جوجه تیغ زشتووو صدای دهنش میاد من ندوست :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
انقدر باحال بود :face_with_tears_of_joy:من خودم به دو دلیل خرگوشم رو فروختم برفی اسمش بود هیی خخ اولی چون صدای دهنش میومد خخخ دومی هم بماند حالا جوجه تیغ زشتووو صدای دهنش میاد من ندوست :grinning_face_with_smiling_eyes:
rose77 کاری به زشتش ندارم خیلی بامزست :face_with_tears_of_joy:
خرگوشم خوبه -
اره حالا سند بیار که متن در مورد گرگ خلاف قانونه :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
خرگوشم خوبهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خرگوشم خوبهفردا عکس ازش بگیر بفرست :winking_face: :winking_face:
-
اره حالا سند بیار که متن در مورد گرگ خلاف قانونه :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
rose77 چه ربطی داشت :/
مگه من گفتم در جهت قانونه یا خلاف قانونه ؟ :face_with_tears_of_joy: -
خرگوشم خوبهفردا عکس ازش بگیر بفرست :winking_face: :winking_face:
rose77 فیلمشو دارم ازش اسکرین میگیرم میفرستم.
-
rose77 بخدا من نبودم...😿😹😹😹
چر مشکوک؟!
آنید 19...تجربی...سال دومی😸
قاتل سنجش در کنکور 98😼
کامل بود؟!😹✨Anid در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 بخدا من نبودم...😿😹😹😹
چر مشکوک؟!
آنید 19...تجربی...سال دومی😸
قاتل سنجش در کنکور 98😼
کامل بود؟!😹✨انید پسر یا دختر ....:winking_face:
اری بسی کامل بود ولی سنجش امان نمیده میخوای بزنی از پشت بزن :upside-down_face: :winking_face: -
@faezeh-r مشکل چسیت ؟ :/
mohammadhassan نزنید :/
هیچی یکم کنده :/ رفرش کردم فعلا خوبه 😒😒