هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خانوم @m-bahrami1378 نیستید؟ هستم 
 فک کنم پستای قبلیو نخوندی@m-bahrami1378 
 جواب ندادین؟
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ 
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خانوم @m-bahrami1378 نیستید؟ من فکر میکردم تاحالا ایشون اقاست    خیلیا این فکرو کردن اصلا نگران نباشید  @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خانوم @m-bahrami1378 نیستید؟ من فکر میکردم تاحالا ایشون اقاست    خیلیا این فکرو کردن اصلا نگران نباشید  اها پس عادیه  فقط عکس پروفایلتون مشخص میکنه خانومید که تازه دیدم فقط عکس پروفایلتون مشخص میکنه خانومید که تازه دیدم
- 
@m-bahrami1378 
 جواب ندادین؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 جواب ندادین؟جواب چیو بدم اخه؟ 
 میگم که سه سطر باهاتون حرف زدم دیگه چی بگم
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ 
- 
انتخاب رشته خر است 

- 
چرا پاکیدین    
- 
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 جواب ندادین؟جواب چیو بدم اخه؟ 
 میگم که سه سطر باهاتون حرف زدم دیگه چی بگم@m-bahrami1378 
 من ترکیدم یه جواب درست و واضح نمی دین
 از من ناراحت بودین؟
 اگه آره الآن منو بخشیدین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ 
- 
چرا پاکیدین    
- 
انتخاب رشته خر است 

- 
@miladsaeedi 
 الله اعلم 
- 
بچه ها واقعا سال دیگه اوضاع برا کنکوریا افتضاح میشه؟    
- 
بچه ها واقعا سال دیگه اوضاع برا کنکوریا افتضاح میشه؟    
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ 
 تا حدودی
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا پاکیدین    ب ما چ کیه   ولش کنیم ولش کنیم   شک ندارم الان 
 Senator و آسمان آبی
 بعد این پیام،توی خصوصی هم دارن حرف میزنن    
- 

- 
@m-bahrami1378 
 از من ناراحت بودین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 از من ناراحت بودین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟نه ناراحت نیستم ازتون فقط یه جمله ی ظهرتون به مزاجم خوش نیومد .    
 همین
 اصلا خودتونو ناراخت نکنین بابتش 
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ 
 تا حدودیHeroes_Hunter تاحدودی را نمیفهمم من کلا یا درس میخونم یا نمی خونم میشه بگی تاحدودی درس خوندن چطوریه؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه