هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
بچه ها واقعا سال دیگه اوضاع برا کنکوریا افتضاح میشه؟    
- 
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ 
 تا حدودی
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا پاکیدین    ب ما چ کیه   ولش کنیم ولش کنیم   شک ندارم الان 
 Senator و آسمان آبی
 بعد این پیام،توی خصوصی هم دارن حرف میزنن    
- 

- 
@m-bahrami1378 
 من ترکیدم یه جواب درست و واضح نمی دین
 از من ناراحت بودین؟
 اگه آره الآن منو بخشیدین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 از من ناراحت بودین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟نه ناراحت نیستم ازتون فقط یه جمله ی ظهرتون به مزاجم خوش نیومد .    
 همین
 اصلا خودتونو ناراخت نکنین بابتش 
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter سلام عجیجم برگشتی دوباله؟ سلام به روی ماهت:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: چطولی؟ عالی خودت :))) ؟؟ خوبم.درسسمیخوندی؟ 
 تا حدودیHeroes_Hunter تاحدودی را نمیفهمم من کلا یا درس میخونم یا نمی خونم میشه بگی تاحدودی درس خوندن چطوریه؟ 
- 
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 از من ناراحت بودین؟
 هر کدوم یه کلمه جواب داره پرا می پیچونی؟نه ناراحت نیستم ازتون فقط یه جمله ی ظهرتون به مزاجم خوش نیومد .    
 همین
 اصلا خودتونو ناراخت نکنین بابتش @m-bahrami1378 
 خدا رو شکر خیالم راحت شد
 امر دیگه ای ندارین چون می خوام برم
- 
Heroes_Hunter تاحدودی را نمیفهمم من کلا یا درس میخونم یا نمی خونم میشه بگی تاحدودی درس خوندن چطوریه؟ @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Heroes_Hunter تاحدودی را نمیفهمم من کلا یا درس میخونم یا نمی خونم میشه بگی تاحدودی درس خوندن چطوریه؟ بله حتما 
 یعنی داشتم تدریس زیست دبیراو میدیدم بهمراه زیست خوندن
- 
@m-bahrami1378 
 خدا رو شکر خیالم راحت شد
 امر دیگه ای ندارین چون می خوام برم@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 خدا رو شکر خیالم راحت شد
 امر دیگه ای ندارین چون می خوام برمنه به سلامت 
 ببخشید وقتتونو هدر دادم
- 
- 
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-bahrami1378 
 خدا رو شکر خیالم راحت شد
 امر دیگه ای ندارین چون می خوام برمنه به سلامت 
 ببخشید وقتتونو هدر دادم@m-bahrami1378 
 خدانگهدار
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا پاکیدین    ب ما چ کیه   ولش کنیم ولش کنیم   شک ندارم الان 
 Senator و آسمان آبی
 بعد این پیام،توی خصوصی هم دارن حرف میزنن    
- 
revival 
 نظرشما چیه؟

- 
@m-bahrami1378 
 خدانگهدار
- 
revival 
 نظرشما چیه؟

- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival چقد قاطع میگین "شک ندارم"   حتی میتونم بگم چی گفتین   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: revival 
 نظرشما چیه؟
        در چه باب  چرا اینطوریه این چرا اینطوریه این شرایط سال آینده بدتر میشه عایا؟ 

- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @YASSI-_ رو چه حساب؟ رو همه حساااب بابا انقدر فاز منفی نده این نظام جدیدا تاحالا توعمرشون تست ندیدند مطمین باش سال دیگه نظام قدیما بهترند      

|
 |

شعردانه
شعردانه