هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
YousefZafari12
چرا اینقدر ناامید هستین؟shima31 نا امیدی نیست اظطرابه یه کم شدید
-
shima31 نا امیدی نیست اظطرابه یه کم شدید
YousefZafari12
اگر اظطراب دارین با درس خوندن میتونین رفع کنید! -
-
@M-an
بهم گفت 3وعده دگه در رشته مورد علاقت قبول میشی!!یعنی 3سال بعد!سال دوم ک میخوام کنکور بدم98
سال سوم میشه نظام جدید:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
YousefZafari12
اگر اظطراب دارین با درس خوندن میتونین رفع کنید!shima31 میخواستم زودتر شروع کنم ولی نشد
-
@M-an اون موقع طب صنعتی کارخانه فقط تست شنوایی میگیره یا بینایی هم میگیره.منم تجربی نیستم ولی این واضحه بیماری چشم شایعتر از گوش هست درست نیست آیا؟؟؟
-
shima31 میخواستم زودتر شروع کنم ولی نشد
YousefZafari12
خب الان هم میشه برا رتبه 1خوند!!زمانی نگذشته ک! -
@miladsaeedi
ایشون نظر خواستن منم نظر دادم
اگه نظر شما با من مخالفه طبیعیه و منم دلایل هودم رو گفتم و تمایلی به ادامه گفت و گو با شما ندارم@M-an
لایک! -
@M-an
بهم گفت 3وعده دگه در رشته مورد علاقت قبول میشی!!یعنی 3سال بعد!سال دوم ک میخوام کنکور بدم98
سال سوم میشه نظام جدید:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@miladsaeedi
ایشون نظر خواستن منم نظر دادم
اگه نظر شما با من مخالفه طبیعیه و منم دلایل هودم رو گفتم و تمایلی به ادامه گفت و گو با شما ندارم -
YousefZafari12
خب الان هم میشه برا رتبه 1خوند!!زمانی نگذشته ک!shima31 یک؟ من
-
shima31 یک؟ من
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حله -
@M-an
فال قران چی اعتقاد دارین؟ -
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهبا قلم و کاغذ حل نمیشه کنکور یه چیزه که فاکتورای زیادی میطلبه.
-
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهshima31 این خیلی ساده است ولی من این وسط مهم نیستم
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهبا قلم و کاغذ حل نمیشه کنکور یه چیزه که فاکتورای زیادی میطلبه.
@miladsaeedi
کسی به شما اجازه نداد بپرین وسط حرف من؟؟کسی با شما حرف زد؟؟کنکو چیزی جز تلاش نمیخواد.. -
shima31 این خیلی ساده است ولی من این وسط مهم نیستم
YousefZafari12
خوب شما هم باید تلاش کنید..