هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@M-an
ب فال قهوه اعتقاد دارین؟ -
@miladsaeedi
فعلا که من نه ارتباطی با اون مشاور دارم نه چیزی !
چیزی هم که گفتم خودم موقع انتخاب رشته از ایشون شنیده بودم بنده ارتباطی با مشاوری ندارم که سلام برسونم
(بله من رشتم تجربی نیست اما لابه لای صحبت ها در مورد تجربی هم شنیده بودم !)در بیشتر کارخانه ها و ... برای استخدام باید تست شنوایی انجام بشه که این کار رو متخصصش انجام میده !
درسته فاکتور های زیادی هم هست که باید لحاظ بشه -
YousefZafari12
چرا اینقدر ناامید هستین؟shima31 نا امیدی نیست اظطرابه یه کم شدید
-
shima31 نا امیدی نیست اظطرابه یه کم شدید
YousefZafari12
اگر اظطراب دارین با درس خوندن میتونین رفع کنید! -
-
@M-an
بهم گفت 3وعده دگه در رشته مورد علاقت قبول میشی!!یعنی 3سال بعد!سال دوم ک میخوام کنکور بدم98
سال سوم میشه نظام جدید:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
YousefZafari12
اگر اظطراب دارین با درس خوندن میتونین رفع کنید!shima31 میخواستم زودتر شروع کنم ولی نشد
-
@M-an اون موقع طب صنعتی کارخانه فقط تست شنوایی میگیره یا بینایی هم میگیره.منم تجربی نیستم ولی این واضحه بیماری چشم شایعتر از گوش هست درست نیست آیا؟؟؟
-
shima31 میخواستم زودتر شروع کنم ولی نشد
YousefZafari12
خب الان هم میشه برا رتبه 1خوند!!زمانی نگذشته ک! -
@miladsaeedi
ایشون نظر خواستن منم نظر دادم
اگه نظر شما با من مخالفه طبیعیه و منم دلایل هودم رو گفتم و تمایلی به ادامه گفت و گو با شما ندارم@M-an
لایک! -
@M-an
بهم گفت 3وعده دگه در رشته مورد علاقت قبول میشی!!یعنی 3سال بعد!سال دوم ک میخوام کنکور بدم98
سال سوم میشه نظام جدید:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@miladsaeedi
ایشون نظر خواستن منم نظر دادم
اگه نظر شما با من مخالفه طبیعیه و منم دلایل هودم رو گفتم و تمایلی به ادامه گفت و گو با شما ندارم -
YousefZafari12
خب الان هم میشه برا رتبه 1خوند!!زمانی نگذشته ک!shima31 یک؟ من
-
shima31 یک؟ من
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حله -
@M-an
فال قران چی اعتقاد دارین؟ -
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهshima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهبا قلم و کاغذ حل نمیشه کنکور یه چیزه که فاکتورای زیادی میطلبه.
-
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهshima31 این خیلی ساده است ولی من این وسط مهم نیستم
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
YousefZafari12
بلی.چرا نشه؟!!قلم کاغذ و کتاب ک دارین؟!!پس حلهبا قلم و کاغذ حل نمیشه کنکور یه چیزه که فاکتورای زیادی میطلبه.
@miladsaeedi
کسی به شما اجازه نداد بپرین وسط حرف من؟؟کسی با شما حرف زد؟؟کنکو چیزی جز تلاش نمیخواد..