هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  دیگه میدونی کدومشونی درسته؟            
- 
- 
- 
خیلی خوش گذشت 
 دمتون گرم
 یا حق 
- 
@raha-tavakol 
 همون جایی که هست:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام مجدد : )       چه زود برگشتی؟! سلام. واقعاکه 
 من دو ساعت آن لابنم جای نرفتم      خب چرا انقدر سلام میکنی مگه اینجا امامزادست.      @miladsaeedi بده سلام کنم سلامتی میاره 
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: SenatOr دلم برات تنگ شده بود     نمردیم و یه نفر دلش برامون تنگ شد   مرسی مرسی 
- 
@raha-tavakol 
 شوخی کردم
 خدا حافظ
- 
@baran7177 قبلا اسمت چی بود؟ 
- 
عاقا روز خوش واقعا برم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: 
 یاعلیrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عاقا روز خوش واقعا برم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: 
 یاعلیبودی حالا. میموندی.    ییخواهی برو چایتا بردار و بیا بدو.بدو. ییخواهی برو چایتا بردار و بیا بدو.بدو.
- 
عاقا روز خوش واقعا برم :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: 
 یاعلی
- 
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @miladsaeedi بده سلام کنم سلامتی میاره نع خوبه سلام. 
- 
@baran7177 قبلا اسمت چی بود؟ @YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @baran7177 قبلا اسمت چی بود؟ اول اسمم همین بود ببین اکانت قدیمیه 
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه