هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:
- 
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 تف به خودت و این قیافهت با ی تفکر خاصی خیره شده فک کنم داره ب این می اندیشه ک دیگه چطوری میتونه برینه ب زندگیمون        
- 
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی خیلی ممنون  
 چرا الکی اقای همش خوشحال شاعر؟   
 خب شاعر شدن نتیجه خوشحالی الکیه انقد الکی میخندی که همه باورشون میشه ک شاعری  @مهــدی 
 اوهوم...میدووونم چی میگی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:negaarin  

شد چهارتا شد چهارتا
- 
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 تف به خودت و این قیافهت با ی تفکر خاصی خیره شده فک کنم داره ب این می اندیشه ک دیگه چطوری میتونه برینه ب زندگیمون        oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 تف به خودت و این قیافهت با ی تفکر خاصی خیره شده فک کنم داره ب این می اندیشه ک دیگه چطوری میتونه برینه ب زندگیمون         
- 
حس میکنم تو لایکا داره تبعیض جنسیتی رخ میده :/// 
 وای بر کم فروشان ... اگر لایک نکنید با تمام قوا دیسلایک خدایی میشوید شاید ک پند گیرید  @مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای بر کم فروشان ... اگر لایک نکنید با تمام قوا دیسلایک خدایی میشوید شاید ک پند گیرید   با پدیده ی دیسلایک خدایی هنوز آشنا نیستم من:| 
- 
@Dr-Lila چرته  
- 
- 
@اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی @Dr-Lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی ن بابا همرو نیاورده 
- 
@SenatoOor کلا علاقه ی خاصی به این تفنگه داره  من خیلی نگرانتم من خیلی نگرانتم 
- 
@SenatoOor کلا علاقه ی خاصی به این تفنگه داره  من خیلی نگرانتم من خیلی نگرانتم 
- 
@اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی @Dr-Lila نه بابا کی گفته  
- 
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی اسباب بازیه  با اسباب بازی شرو میشه      
- 
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره  :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:من خودم اینارو 
 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینو خیلی دوس دارم چون خیلی باکلاس میخنده، هم از ته دل شاده هم پرستیژ داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه

:face_with_stuck-out_tongue:
 :face_with_stuck-out_tongue: