هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تف به خودت و این قیافهتبا ی تفکر خاصی خیره شده فک کنم داره ب این می اندیشه ک دیگه چطوری میتونه برینه ب زندگیمون
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تف به خودت و این قیافهتبا ی تفکر خاصی خیره شده فک کنم داره ب این می اندیشه ک دیگه چطوری میتونه برینه ب زندگیمون
-
حس میکنم تو لایکا داره تبعیض جنسیتی رخ میده :///
وای بر کم فروشان ... اگر لایک نکنید با تمام قوا دیسلایک خدایی میشوید شاید ک پند گیرید@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وای بر کم فروشان ... اگر لایک نکنید با تمام قوا دیسلایک خدایی میشوید شاید ک پند گیرید
با پدیده ی دیسلایک خدایی هنوز آشنا نیستم من:|
-
@Dr-Lila چرته
-
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره
:smiling_face_with_open_mouth:
-
@اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی
@Dr-Lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی خواهر من سر همین ی سال پشت کنکور موند همه گفتن ک چون دانشگاههای تاپ زدی برا همین دیگ ب بقیه نگا نکردن و حتی برا پیام نور هم قبول نشدی
ن بابا همرو نیاورده
-
@SenatoOor کلا علاقه ی خاصی به این تفنگه داره
من خیلی نگرانتم
-
@SenatoOor کلا علاقه ی خاصی به این تفنگه داره
من خیلی نگرانتم
-
@Dr-Lila نه بابا کی گفته
-
@اسمان-ابی اسباب بازیه
با اسباب بازی شرو میشه
-
خب واسه اینکه حوصله تون سر رفته، هر کس سه تا ایموجی که از همه بیشتر دوسش داره رو بذاره
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من خودم اینارو
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینو خیلی دوس دارم چون خیلی باکلاس میخنده، هم از ته دل شاده هم پرستیژ داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
همین دوتا دیگه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@مهــدی حاج اقا پستای ما رو هم یه دستی ب سرشون بکشید پس شاید شفا گرفتن