هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
هر روز ک میگذره نه میشه بتونی بشینی بخونی نه نخونی همه امیدا پر میزنه اه کاش این روزا نبود @Dr-Lila همه امیدا پر میزنه؟  
- 
@Dr-Lila همه امیدا پر میزنه؟  
- 
@Dr-Lila همه امیدا پر میزنه؟  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Lila همه امیدا پر میزنه؟  امید جان ندارد پس درست است  
- 
@D-fateme-r آدم یادش میوفته ی سال باید شبانه روز تلاش کنی و آخرشم بشه یا نشه تازشم امسال سال آخر ک اگ نشد دیگ برا همیشه نمیشه دیوونگی میاد سراغت @Dr-Lila  
- 
@Dr-Lila  
- 
@Dr-Lila دلم قرصه  
- 
@Dr-Lila دلم قرصه  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Lila دلم قرصه  دل ما هم قرص ولی معلوم نیست چ قرصی  قرص ماهه یا جوشانه یا استامینفونه ندانیم ... قرص ماهه یا جوشانه یا استامینفونه ندانیم ...
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @Dr-Lila دلم قرصه  دل ما هم قرص ولی معلوم نیست چ قرصی  قرص ماهه یا جوشانه یا استامینفونه ندانیم ... قرص ماهه یا جوشانه یا استامینفونه ندانیم ...@مهــدی میدونم جواب بدم میگید شعاری حرف میزنم! 
 دلتونو ب خدا قرص کنید حل میشه 
- 
@Dr-Lila دلم قرصه  
- 
@مهــدی میدونم جواب بدم میگید شعاری حرف میزنم! 
 دلتونو ب خدا قرص کنید حل میشه @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @مهــدی میدونم جواب بدم میگید شعاری حرف میزنم! 
 دلتونو ب خدا قرص کنید حل میشه صحیح است صحیح (: 
- 
سلام دوستان 
- 
سلام دوستان 
- 
سلام دوستان 
- 
@Dr-Lila من امسال گند زدم (حالا ن خیلی ولی ب اونی ک میخوام نمیرسم) 
 مجبور شدم انتخاب رشته کنم!
 بقیش دیگ دست من نیست
 یا خدا دوباره بهم اعتماد میکنه و اجازه ی تلاش کردن دوباره بهم میده
 یا... 
 آخر این قصه خداست و من دلم ب همین قرصه 
- 
بچه ها من عضو نسبتا جدیدم. لطفا یکن تحویل بگیرید  
- 
سلام دوستان @azadeh-jamali سلام 
- 
سلام دوستان @azadeh-jamali سلام 
-