هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-bahrami1378 ابتدایی...با خط کش
خط کش که خیلی سوسولیه
پسرخالم منو چندبار باشلنگ زد چندبارم سیلی زد
خدا ازش نگذره
تازه یه چند روزی هم برا اینکه خونه پیدا کنه توی خونه ی ما زندگی میکرد تو خونه خیلی باهام مهربون بود ولی تو مدرسیه شمر میشد -
@m-bahrami1378 ابتدایی...با خط کش
خط کش که خیلی سوسولیه
پسرخالم منو چندبار باشلنگ زد چندبارم سیلی زد
خدا ازش نگذره
تازه یه چند روزی هم برا اینکه خونه پیدا کنه توی خونه ی ما زندگی میکرد تو خونه خیلی باهام مهربون بود ولی تو مدرسیه شمر میشد -
@moein0614
اینجا نمیشه حرف زد@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@moein0614
اینجا نمیشه حرف زدنه دارم از همینجا جلوش میگرم چون حدس میشه زد سوالای بعدیتو
-
@m-bahrami1378
شما پسرا رو طوری می زدین که مدیر دخالت می کرد؟ -
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@moein0614
اینجا نمیشه حرف زدنه دارم از همینجا جلوش میگرم چون حدس میشه زد سوالای بعدیتو
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival خدا خیرتون بده من واقعا نمیتونم لفظی جواب بدم
نه پسر خوبیه،فقط کمی کنجکاوه
-
منم یه بار پیش دبستانی بودم ناظممون شیلنگ داشت بهش گفتم آقا اون درد داره؟ گفت بیا امتحان کن
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختSorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم یه بار پیش دبستانی بودم ناظممون شیلنگ داشت بهش گفتم آقا اون درد داره؟ گفت بیا امتحان کن
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختمنم این تجربه رو با معلممون داشتم کل کلاسمونو به خاطر اینکه خیلی شلوغ بودیم با شلنگش زد به من که رسید خیلی بالا زد تا چند روز رد ش روی ساعد دستم بود
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختمنم این تجربه رو با معلممون داشتم کل کلاسمونو به خاطر اینکه خیلی شلوغ بودیم با شلنگش زد به من که رسید خیلی بالا زد تا چند روز رد ش روی ساعد دستم بود
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
@m-bahrami1378 یه بارم یه معلم داشتیم ششم بودم خیلی عصبی بود هر زنگ منو نمیزد راحت نمی شد یعنی هر کیم شلوغ میکرد منو میزد
-
@SenatoOor منم یه بار قلدر مدرسه رو زدم لب و لثش ترکیب شد بعدم فرار کردم تو کلاس(ده تا از اون استیکرا که از خنده گریه میکنه)
-
@m-bahrami1378 خودم یکی از دوستامو زدم دماغش خون ریزی کرد
من نمیدونم چرا ابتدایی بودم اینقد شلوغ بودم همیشه یا یکی مامانشو اورده بود مدرسه یا جلو خونمون یا اینکه تلفنی زنگ میزد به مامانم
-
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم یه دفه یه گل رز خریدم با احترام دادم به معلممون
افرین به شما چه روحیه ی لطیفی داشتین
-
خاطراتتونو که میخونم
چقدر شبیه خاطرات افراد دهه۶۰ و دهه۵۰س
اخه معمولا فلک کردن اون موقع بیشتر رویت میشده
#شوخی