هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
منم یه بار پیش دبستانی بودم ناظممون شیلنگ داشت بهش گفتم آقا اون درد داره؟ گفت بیا امتحان کن
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختSorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم یه بار پیش دبستانی بودم ناظممون شیلنگ داشت بهش گفتم آقا اون درد داره؟ گفت بیا امتحان کن
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختمنم این تجربه رو با معلممون داشتم کل کلاسمونو به خاطر اینکه خیلی شلوغ بودیم با شلنگش زد به من که رسید خیلی بالا زد تا چند روز رد ش روی ساعد دستم بود
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا بیامرز چنان زد دو روز جاش می سوختمنم این تجربه رو با معلممون داشتم کل کلاسمونو به خاطر اینکه خیلی شلوغ بودیم با شلنگش زد به من که رسید خیلی بالا زد تا چند روز رد ش روی ساعد دستم بود
-
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
@m-bahrami1378 یه بارم یه معلم داشتیم ششم بودم خیلی عصبی بود هر زنگ منو نمیزد راحت نمی شد یعنی هر کیم شلوغ میکرد منو میزد
-
@SenatoOor منم یه بار قلدر مدرسه رو زدم لب و لثش ترکیب شد بعدم فرار کردم تو کلاس(ده تا از اون استیکرا که از خنده گریه میکنه)
-
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-bahrami1378 خودم یکی از دوستامو زدم دماغش خون ریزی کرد
من نمیدونم چرا ابتدایی بودم اینقد شلوغ بودم همیشه یا یکی مامانشو اورده بود مدرسه یا جلو خونمون یا اینکه تلفنی زنگ میزد به مامانم
-
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم یه دفه یه گل رز خریدم با احترام دادم به معلممون
افرین به شما چه روحیه ی لطیفی داشتین
-
خاطراتتونو که میخونم
چقدر شبیه خاطرات افراد دهه۶۰ و دهه۵۰س
اخه معمولا فلک کردن اون موقع بیشتر رویت میشده
#شوخی -
خاطراتتونو که میخونم
چقدر شبیه خاطرات افراد دهه۶۰ و دهه۵۰س
اخه معمولا فلک کردن اون موقع بیشتر رویت میشده
#شوخیVezra والا میگن دهه هشتادیا هیچی ندیدن والا من از شیلنگ گرفته تا زندانی شدن توی اتاق مدرسه و سیلی و کتک همشو دیدم حتی نوار کاست هم دیدم تلویزیون کوچیک دیدم نمیدونم اونا دروغ میگن یا من انقد تباهم
تازه از اون سگا قدیمی ها که سونیک داشت هم دیدم -
همیشه هم بهم مثبت میدادن از بس مودب بودم(:
به نظرم پشت این حرفاتون چیزای دیگست
-
همیشه هم بهم مثبت میدادن از بس مودب بودم(:
اره..