هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-r :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه اینده خودمونه پس دخالت نکن .... ! :/والا
.........
-
چرا همش میزنیم تو سرو کله ی هم اخه
چرا یاد نداریم با هم درست و اصولی بحث کنیم یکی میاد عقیدشو میگه ده نفر میریزیم به سرش که تو غلططط میگی!
همینی که مننن میگم درسته
هممون خودمونو علامه ی دهر میبینیم که فقط خودمون درست میفهمیم فقط عقیده ی خودمون درسته
کاش ...... -
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@مهــدی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام بچه ها اولا ببخشبد دوما جای تاسف داره اینجا بیکارید دربارخ چیز بیخود میحرفیدوقتتون صرف چی میکنیدبگم خدایی
بحثای خوب زیادی اینجا میشه
شما بحث خوب داری بفرما تا استفاده کنیمبرا طرز فکرت متاسفما امااز حسرت این روزای رو قشنگ میخوری
برو برا طرز فکر خودت متاسف راش
مثل طبل توخالی فقط مینالیدبحث بدرد بخور داری پیش بکش بقیه هم استفاده کنن
هی بابا من باش واسه کی صبحت کردم واقعا اولین جماعتی هستین منو از رو بردین به من چه اینده خودته
-
چرا یاد نداریم با هم درست و اصولی بحث کنیم یکی میاد عقیدشو میگه ده نفر میریزیم به سرش که تو غلططط میگی!
همینی که مننن میگم درسته
هممون خودمونو علامه ی دهر میبینیم که فقط خودمون درست میفهمیم فقط عقیده ی خودمون درسته
کاش ...... -
همینی که مننن میگم درسته
کاش ...... -
@اسمان-ابی
برو بخواب
خیلی سیاست داری
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@اسمان-ابی
برو بخواب
خیلی سیاست داری
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
همینی که مننن میگم درسته
کاش ......@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همینی که مننن میگم درسته
کاش ......هر کس میاد تو به قصد تحمیل حرفش نظر میده هر کسی هم عقیده ش رو میگه ... کسی هم قبول نکنه نکرده ... نه دست من به یقه اون میرسه نه دست اون به یقه من .. هیچ اجباری نیست تو قبول یه فکر و عقیده ولی بحث خوبه
-
دخملا کی دلش واسم تنگولیده؟
بگید هیچکس میزنم لهتون میکنم -
بگید هیچکس میزنم لهتون میکنم@YASSI-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگید هیچکس میزنم لهتون میکنمهیچ کس:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@faezeh-r باشه
-
بگید هیچکس میزنم لهتون میکنم