هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miladsaeedi سلامممم
-
Heroes_Hunter په نه په
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@azadeh-jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Heroes_Hunter په نه په
مگه فیلم خارجیه:///
-
تکلیفو مشخص کنید
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تکلیفو مشخص کنید
اگه با زیر نویس ببینی چشمات داغون میشه هم پایین را باید بخونی هم فیلم بالا رو ببینی...:face_with_stuck-out_tongue:
-
@azadeh-jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Heroes_Hunter په نه په
مگه فیلم خارجیه:///
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter من ترکی استانبولی منظورمه
-
تکلیفو مشخص کنید
اگه با زیر نویس ببینی چشمات داغون میشه هم پایین را باید بخونی هم فیلم بالا رو ببینی...:face_with_stuck-out_tongue:
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miladsaeedi نه چشم سریع عادت میکنه
-
Heroes_Hunter من ترکی استانبولی منظورمه
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@azadeh-jamali من یه کم دست و پا شکسته استانبولی بلدم البته نمیتوتنم حرف بزنم ولی تو فیلما معنیشو میفهمم
-
تکلیفو مشخص کنید
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تکلیفو مشخص کنید
اره ولی درکل علاقه ایم ندارم چ کاریه
-
@azadeh-jamali من یه کم دست و پا شکسته استانبولی بلدم البته نمیتوتنم حرف بزنم ولی تو فیلما معنیشو میفهمم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSorna2 منم همینطور.
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@azadeh-jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اها ولی ترک آذربایجان ایناهم متوجه میشن بنظرم
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیرنویس رو با زبانی که میخواید یاد بگیرید ببینید من الان انگلیسی رو اونطوری یاد گرفتم
البته بازم در حد یه معلم زبان نیست ولی معنی رو از زیرنویس انگلیسی به راحتی میفهمم -
@azadeh-jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اها ولی ترک آذربایجان ایناهم متوجه میشن بنظرم
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHeroes_Hunter اره متوجه میشیم چی میگن ولی نمیتونیم حرف بزنیم چون شباهت کلمات زیاده
-
Heroes_Hunter اره متوجه میشیم چی میگن ولی نمیتونیم حرف بزنیم چون شباهت کلمات زیاده
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSorna2 اها
-
Heroes_Hunter اره متوجه میشیم چی میگن ولی نمیتونیم حرف بزنیم چون شباهت کلمات زیاده
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید یه همزبون پیدا کنی باهاش حرف بزنی...
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی که میخواد یاد بگیره باید تو محیط ترکی باشه و گرنه نمیشه فوقش یه کلمات رسمی رو یاد میگیره ترکی اینقد مثل و کنایه کلماتی داره که تو فارسی نیستن
-
میگم رتبه1تجربیرو عکسشو هم گاج زده هم قلمچی هم ماز هم .....
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miladsaeedi گاج به عکس راضی نبود فیلم هم پخش کرد
-
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیروز رتبه یک تجربی رو دیدم تو تلویزیون داشت تبلیغ گاج رو میکرد
-
ماز هم فیلمشو گذاشته..
-
ماز هم فیلمشو گذاشته..
نوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماز هم فیلمشو گذاشته..
کاز کدوم خریه؟