هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
MohammadHassanOFobia
باید برم ثبت کنم -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin یعنی از چیزایی که تو کودکی هم میترسیدین وحشتناک تر ؟
تو کودکی من جز "بابابزرگم "وگربه از چیزی نمیترسیدم
که خب تجربه ثابت کرد شما از اوناهم ترسناکتریدمن واقعا خندم گرفته
کجاش خنده داره؟؟
اینکه ترسناکین نظر من تنها نیست، خیلیای دیگه هم با من موافقنnegaarin میگم که اتاق فکر دارین
-
MohammadHassanOFobia
باید برم ثبت کنمmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
MohammadHassanOFobia
فیلم ویکتور فرانک اشتاینو دیدین؟ :|
-
MohammadHassanOFobia
فیلم ویکتور فرانک اشتاینو دیدین؟ :|
negaarin نه والا من فیلم کم میبینم اونم ژانر خاصی معمولا
-
negaarin میگم که اتاق فکر دارین
negaarin میگم که اتاق فکر دارین
حالا خوبه حداقل ادیمینید
اون موقع ها که ناظم بودین آدم رد میشد باید صلوات میفرستاد
حسم میگه ناظما از همه ترسناکترن -
-
در آسمان شب كه راه مى روی
پولك ستاره به جاى قدمت می رويد
چقدر زيبایی ات
دنباله دار است...
شب بخیر
negaarin شب خوش
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin
(:به به به سلام خانم مدیر
خوبید؟ خیلی خوشحالم دوباره شما رو میبینم
سلام
ممنون
سلامت باشید
شما خوبین؟@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negaarin
(:به به به سلام خانم مدیر
خوبید؟ خیلی خوشحالم دوباره شما رو میبینم
سلام
ممنون
سلامت باشید
شما خوبین؟سلام مرسی خانم مدیر... خانم مدیر یه تایپیکی بود هنوز هم یادمه.... چگونه دنیا را تغییر دهیم؟
هنوز هم دارم به این فکر میکنم..... جوابش تا الان که بهش رسیدم: اول دنیای خودمون رو تغییر بدیم.
رسانه رو خاموش کنیم... این موردش برام هنوز گنگه خیلی جای بحث داره این قضیه به هزار و یک مورد میشه ربطش داد این مورد واقعا بخار پز مغزی بوده برام و هنوز هم هست... اونقدری که هر شب دو ساعت به این اختصاص میدم که دقیقا منظور چیه از این قضیه و به بعد های دیگه زندگیم ربطش بدم. میدونین این بحث خیلی مهمیه برام.
میدونین به خیلی چیزا میشه ربطش داد... وقتی ربطش میدیم یه تناقضات بزرگی به وجود میان. یک از این رسانه ها حرف/بهتر بگم کلام مردم هست منظورم حرفای عادی نیست. منظورم حرفای جهت داری هستن که گاها میتونن به زندگی جهت درست بدن و "اکثرا وقتا" هم به غلط!. خیلی جای بحث هست.
خانم مدیر میدونین فکر میکنم میتونم چیزای زیادی از شما یاد بگیرمخواهشم این بود که هر از گاهی اگه براتون مقدور بود همچین مطالبی بذارین-مطالبی چالشی که ادم بره تو عمق فکر :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مرسی
-
659869
راستی امکان تغییر نام کاربری ایجاد شده !
ما شما رو چی صدا کنیم ؟اممم هر چی دوست دارید صدا کنید اقای عدد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نمیدونم راستش
گیچ شدم
راستش این اسم کاربری رو بیشتر دوست دارم ولی اگه لازم بود و امکانش بود بگید تا یه اسم کاربری دیگه بگم -
ی رتبه برتر گیر اوردم میگه هزیینه رو اول بریز حسابم بعد بهت مشاوره بدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ((خنده دار نبود
))
کیا ب امثال ایشون برخورد کردن؟@mashlab در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ی رتبه برتر گیر اوردم میگه هزیینه رو اول بریز حسابم بعد بهت مشاوره بدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ((خنده دار نبود
))
کیا ب امثال ایشون برخورد کردن؟من
-
))
کیا ب امثال ایشون برخورد کردن؟@mashlab همه جا اینه. نه تنها در زمینه مشاوره. بلکه کار فرمایی. حداقلش اینه که نصف مبلغو اول میدن
-
@mashlab همه جا اینه. نه تنها در زمینه مشاوره. بلکه کار فرمایی. حداقلش اینه که نصف مبلغو اول میدن
@mashlab همه جا اینه. نه تنها در زمینه مشاوره. بلکه کار فرمایی. حداقلش اینه که نصف مبلغو اول میدن
یخورده اولش جا خوردم ک اینو گفت! انتظار نداشتم ازش!
-
https://www.aparat.com/v/qat8v
قل مراد -
https://www.aparat.com/v/qat8v
قل مراد -
درد%(#19c4be)[یست در دلم که زِ دیوار بگذرد!]
میگفت به هیچکس اعتماد نکن!حرفتو به هیچکس نزن،فقط بیا به خودم بگو،اگه کسی تو راهِ مدرسه مزاحمت شد،اگه حس کردی یه حرفایی تو دلته و میخوای برای یک نفر تعریفشون کنی،اگه حرفی شنیدی...بیا به خودم بگو...
همهیِ حرفامو میگفتم بهش،گاهی حتی فکر میکردم یکی از دوستایِ هم سنمه!خیلی از حرفایی که بقیه به دوستاشون میگفتن و مادراشون روحشون از اون حرفا خبر نداشت رو،من فقط به مادرم میگفتم.هیچوقت هیچ کدوم از حرفام رو به روم نیاورد،نرفت پشتسرم حرف بزنه،برام حرف نساخت،از اعتمادم سوءاستفاده نکرد...منم هیچوقت از اعتماد بهش پشیمون نشدم(:
یه مدتی حرف زدنامون کم شد،مثل قبل نبودیم...چرا؟چون منِ احمق حرفامو بهجایِ اینکه به اون بگم به دوست(!)های مجازیم میگفتم...در ظاهر کمکم میکردن،باهام مهربون بودن،برام استیکر قلبهای رنگیرنگی میفرستادن فک میکردم خیلی دوسم دارن...اما،اما همینا از حرفایی که بهشون گفته بودم حین دلخوری به عنوان سلاح استفاده میکردن،برام حرف ساختن،پشت سرم حرف زدن،از اعتمادم سوءاستفاده کردن...و من میخوام بگم از اعتماد بهشون خیلی پشیمونم(:
بعضی موقع فقط دلمون میخواد یه حرفی برای گفتن داشته باشیم،یه حرفایی برای شنیدن...اینه که هر چی به گوشِمون میرسه رو باور میکنیم،خودمون یه خرعبلاتی رو بهش اضافه و گزینه ی Send رو انتخاب میکنیم...بدون اینکه به عواقب کارمون،به دلِ اونی که داریم براش حرف در میاریم،به اونی که اون بالا داره کارهامون رو میبینه؛فکر کنیم!
خیلی حرفا شنیدم،گریه کردم،قلبمو به درد آوردن،ولی سکوت کردم...گفتم من مسئولِ ذهنِ مریض،بددل و شکاک بقیه نیستم!پس خودمو درگیر نکنم ولی الان فهمیدم که نه،فایده نداره...بسه گریه،بسه زجر،بسه سکوت،باید گفت:))
خنده هامون،شوخی ها،حرفای خوبخوب،هیچوقت یادم نمیره،هیچکدومتون فراموش نمیشین،دلم براتون تنگ میشه:))
فعالیتم با انتشار این پست برایِ همیشه تویِ این انجمن به پایان میرسه(: این اکانت،و اکانتِ @Dr-Saraaa مال من بودن،اگه حرفام ناراحتتون کرد،یا دلتون رو شکستم،یا هر چی...حلالم کنید.
پ.ن1:گاهی باید دور شد از حرف هایی که موجباتِ درماندگیِ روح را فراهم میکنند.
پ.ن2:مثلِ زخمی که سُمباده بکشند رویَش اعصابَم درد میکند.
پ.ن3:وقتی یک کامیون غَم یکهویی میریزد توی دلَت.
پ.ن4:ما واقعا با هم چه کردیم؟!
پ.ن5:اَمان از قضاوت.
برای همتـــون از تهِ دلم آرزویِ موفقیت میکنم،این عکس رو میذارم که غمِ پست رو بشوره ببره:)
خدانگهدارتون
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@SenatoOor اولین دوست آلایی من
ممنون بابت دوست خوب بودنت
حتی کل کل های اوایل همیاریمونم یادمهحقمون بود جفتمونو از همیاری بردارن
حرفات جالب بود ! حرفا رو موقع دلگیری ب عنوان صلاح استفاده کردن ...من کردم تو کردی همه کردن... دوسنداشتم بری از الا ! الان ک داری میری بهترینا رو برات ارزو میکنم و دوتا چیز ازت میخوام ! از بچهای الا ناراحتی ای تو دلت نگه ندار
برای بهترینا بجنگ چون تو لایق بهترین ها هستی
خدافظ سارا -
حرفات جالب بود ! حرفا رو موقع دلگیری ب عنوان صلاح استفاده کردن ...من کردم تو کردی همه کردن... دوسنداشتم بری از الا ! الان ک داری میری بهترینا رو برات ارزو میکنم و دوتا چیز ازت میخوام ! از بچهای الا ناراحتی ای تو دلت نگه ندار
خدافظ سارا@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حرفات جالب بود ! حربا رو موقع دلوا ب عنوان صلاح استفاده کردن ...من کردم تو کردی همه کردن... دوسنداشتم بری از الا ! الان ک داری میری بهترینا رو برات ارزو میکنم و دوتا چیز ازت میخوام ! از بچهای الا ناراحتی ای تو دلت نگه ندار
خدافظ ساراهمیار کاش واقعی دسترسی بهت داشتم...