هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@عدم-یک-امکان چندتا نکته رو باید جواب بدم
گفتی محبوبیت ساختگی ! تولد من و سارا ک تو یه روز تو اسفند ماه بود ب همه ثابت کرد محبوبیت تو الا ساختگی نیست و ماها همدیگه رو دوست داریم
گفتی زندگی سخته !!! نمیدونم خودت تو کودوم مرحله از زندگیتت هستی
ولی سخته سخته گفتن یکی از بدترین چیزاییه ک حالمو بد میکنه
ایران راحت میشه پول دراورد ! شاید بگی شعاره ولی من انجامش دادم و میدونم شعار نیست
اینکه خیلی ها معتاد مجازی میشن واقعا تقصیر خودشونه ! وگرنه آلا ب ذات خود ندارد عیبی ، هرچه هست از آلایی بودن ماست
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنم@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گفتی محبوبیت ساختگی ! تولد من و سارا ک تو یه روز تو اسفند ماه بود ب همه ثابت کرد محبوبیت تو الا ساختگی نیست و ماها همدیگه رو دوست داریم
ایران راحت میشه پول دراورد ! شاید بگی شعاره ولی من انجامش دادم و میدونم شعار نیست
اینکه خیلی ها معتاد مجازی میشن واقعا تقصیر خودشونه ! وگرنه آلا ب ذات خود ندارد عیبی ، هرچه هست از آلایی بودن ماست
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنممن سوال نپرسیدم ک کسی جواب بده
اما اول اینکه کل صحبت من در مورد فضای مجازی بود نه آلا به جز ی بخشش ک مربوط به چت خصوصی بود
دوم اینکه محبوبیت اینجا و هر جای فضای مجازی ساختگیه و نهاتا ختم میشه به لایک کردن و اینکه چقد تو خوبی و دوستت داریم !! و عملا کسی بهت کمکی نمیکنه الان سبحان شماره میلاد رو داری ؟ میدونی زندست یا مرده ؟ میدونم ک نداری (:...
و اینکه ماهیت زندگی سخته زندگی تلاش میخواد زندگی فکر میخواد زندگی استراتژی میخواد ک اینا در فضای مجازی یافت نشود ( شعار ندیم ک زندگی گل و بلبله ... زندگی پر درد پر رنج پر شکسته باید خوب فکر کرد و خوب برخورد کرد)
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
در ضمن تایپیک عشق و عاشقیت رو ندیدم توی تایپیکات نگاه میکنم ببینم موضوعش چی بوده . -
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اندیشه اسلامی 1 | نشر آلا | به اهتمام dr-sobhan
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
در مورد عشق و عاشقی هم گفتی ! ک خب من تاپیک زدم برا این موضوع و دیگه ترجیح میدم بحثشو دوباره باز نکنممن سوال نپرسیدم ک کسی جواب بده
اما اول اینکه کل صحبت من در مورد فضای مجازی بود نه آلا به جز ی بخشش ک مربوط به چت خصوصی بود
دوم اینکه محبوبیت اینجا و هر جای فضای مجازی ساختگیه و نهاتا ختم میشه به لایک کردن و اینکه چقد تو خوبی و دوستت داریم !! و عملا کسی بهت کمکی نمیکنه الان سبحان شماره میلاد رو داری ؟ میدونی زندست یا مرده ؟ میدونم ک نداری (:...
و اینکه ماهیت زندگی سخته زندگی تلاش میخواد زندگی فکر میخواد زندگی استراتژی میخواد ک اینا در فضای مجازی یافت نشود ( شعار ندیم ک زندگی گل و بلبله ... زندگی پر درد پر رنج پر شکسته باید خوب فکر کرد و خوب برخورد کرد)
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
در ضمن تایپیک عشق و عاشقیت رو ندیدم توی تایپیکات نگاه میکنم ببینم موضوعش چی بوده .@عدم-یک-امکان من شماره خیلی از رفیقامو دارم ولی میلاد خودش نمیداد
چ کمکی ب هم میکنن ؟ یادته ک تاپیک برنامه نویسی زدم خصوصی گفتی بچها بهت اعتماد دارن دروغ نگفته باشی ؟ کمک های من ب بچها معلوم و مشخصه ولی کمک بچها ب من خیلی بیشتر از چیزیه ک کسی بتونه فکرشو بکن
آلا تو بدترین لحظات زندگیم یکی از بهترین لذت و اتفاقام بود
ببین از طریق اینترنت میشه چیزای مثبت ۱۸ و بد نگاه کرد و هم میشه کلی تحقیق علمی کرد
از انرژی هسته ای میشه بمب درست کرد و هم میشه برق تولید کرد
طرز استفاده از ی چیز ب خود ما بر میگرده
ب پسرای کنکوری یه سری چیزا رو حق میدم ک ناراحت باشن ولی میدونی دادا زندگی یه چیز دیگه تو یه جای دیگهست ! یه روزی خودت ب این حرفم میرسی
پسرا تا وقتی وارد بازار کار و پول دراوردن نشن مرد نمیشن و زمانی ک مرد واقعی بشن وقت معتاد شدن ندارن
من از بس سرم درگیر کاره و زندگیمه خیلی وقتا ساعت ۳ شب آن میشم ببینم تو الا اگه کسی سوالی داره جواب بدم و کمک کنم
شاید منم کل روز تو الا میچرخیدم هم توهم عاشقی بم دست میداد هم معتاد میشدم ب فضای مجازی -
در ضمن تایپیک عشق و عاشقیت رو ندیدم توی تایپیکات نگاه میکنم ببینم موضوعش چی بوده .@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا فکر می کنین آلا شده سیگار فروش؟ من توی لحظات سختی که واسه کنکورم داشتم فقط دلم خوش بود که بیام آلا با بچه ها حرف بزنم...تازه اونم توی این محیط که هر چی میبینم درسیه یعنی از جو درسم بیرون نمیومدم
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟ -
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@hasty-79 استاد شامیزاده عالین
استاد مویینی هم یه سری جمع بندی داشتن اگه کتابشونو خونده باشی اخر سر خیلی به کارت میاد -
@عدم-یک-امکان من شماره خیلی از رفیقامو دارم ولی میلاد خودش نمیداد
چ کمکی ب هم میکنن ؟ یادته ک تاپیک برنامه نویسی زدم خصوصی گفتی بچها بهت اعتماد دارن دروغ نگفته باشی ؟ کمک های من ب بچها معلوم و مشخصه ولی کمک بچها ب من خیلی بیشتر از چیزیه ک کسی بتونه فکرشو بکن
آلا تو بدترین لحظات زندگیم یکی از بهترین لذت و اتفاقام بود
ببین از طریق اینترنت میشه چیزای مثبت ۱۸ و بد نگاه کرد و هم میشه کلی تحقیق علمی کرد
از انرژی هسته ای میشه بمب درست کرد و هم میشه برق تولید کرد
طرز استفاده از ی چیز ب خود ما بر میگرده
ب پسرای کنکوری یه سری چیزا رو حق میدم ک ناراحت باشن ولی میدونی دادا زندگی یه چیز دیگه تو یه جای دیگهست ! یه روزی خودت ب این حرفم میرسی
پسرا تا وقتی وارد بازار کار و پول دراوردن نشن مرد نمیشن و زمانی ک مرد واقعی بشن وقت معتاد شدن ندارن
من از بس سرم درگیر کاره و زندگیمه خیلی وقتا ساعت ۳ شب آن میشم ببینم تو الا اگه کسی سوالی داره جواب بدم و کمک کنم
شاید منم کل روز تو الا میچرخیدم هم توهم عاشقی بم دست میداد هم معتاد میشدم ب فضای مجازی@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان من شماره خیلی از رفیقامو دارم ولی میلاد خودش نمیداد
چرا اشتباه میکنی مگه من چی گفتم ؟! منم گفتم آلا باید باشه برای کارهای درسی و مفید و کمک ب بقیه ...که اینجورم هست (: ولی خب بعضی جاهاش میلنگهپسرا تا وقتی وارد بازار کار و پول دراوردن نشن مرد نمیشن و زمانی ک مرد واقعی بشن وقت معتاد شدن ندارن
نه داداش اشتباه نکن توی هر سنی اعتیاد هست به اشکال مختلفش ... من به چشم خودم میبینم ک طرف رانندست داره صبح تا شب کار میکنه اما نمیتونه سرشو از تو گوشی بکشه بیرون !شاید منم کل روز تو الا میچرخیدم هم توهم عاشقی بم دست میداد هم معتاد میشدم ب فضای مجازی
اره این دیگه مربوط ب هر کسیه ک چجور استفاده کنهاون تایپیکت هم خوندم خوب بود پستت (:
-
Mahsa Ss یکی از کمک هایی از الا بهم شد شما بودید
کسی ک یع عالمه بم کمک کرده بود گیر کرده بود و مهسا خانوم بهشون کمک کردن
اگه این کمک الا ب من نیست پس چیه ؟؟؟؟@dr-sobhan مرسی لطف دارید
راستی چی شد من خیلی وقته دیگه باهاشون در ارتباط نیستم کنکورو چه کردن؟ -
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کدوم دبیر برا گسسته خوبه دوستان ؟؟
تو دلی جای پرسیدن این سوال نیست !
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم -
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چرا فکر می کنین آلا شده سیگار فروش؟ من توی لحظات سختی که واسه کنکورم داشتم فقط دلم خوش بود که بیام آلا با بچه ها حرف بزنم...تازه اونم توی این محیط که هر چی میبینم درسیه یعنی از جو درسم بیرون نمیومدم
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟ببین یه سوپر مارکت همه چی داره اما میتونه سیگار هم داشته باشه ): این حکایت آلاست
-
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمببخشید .
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟ببین یه سوپر مارکت همه چی داره اما میتونه سیگار هم داشته باشه ): این حکایت آلاست
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمببخشید .
-
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@hasty-79 خوبم شکر خوبی هستی جون خوشی خداروشکر ایا
ممنون مرسی گلم........
-
@hasty-79 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: