هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@hasty-79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کدوم دبیر برا گسسته خوبه دوستان ؟؟
تو دلی جای پرسیدن این سوال نیست !
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم -
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
چرا فکر می کنین آلا شده سیگار فروش؟ من توی لحظات سختی که واسه کنکورم داشتم فقط دلم خوش بود که بیام آلا با بچه ها حرف بزنم...تازه اونم توی این محیط که هر چی میبینم درسیه یعنی از جو درسم بیرون نمیومدم
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اعتیاد به آلا بحث من نیست سبحان جان (: میدونی یه معتاد میتونه از هر جایی سیگارش رو بخره اما سیگار فروش نبآید آلا باشه (:
چرا فکر می کنین آلا شده سیگار فروش؟ من توی لحظات سختی که واسه کنکورم داشتم فقط دلم خوش بود که بیام آلا با بچه ها حرف بزنم...تازه اونم توی این محیط که هر چی میبینم درسیه یعنی از جو درسم بیرون نمیومدم
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟ببین یه سوپر مارکت همه چی داره اما میتونه سیگار هم داشته باشه ): این حکایت آلاست
-
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمببخشید .
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه واسه هر کسی مشکلی پیش بیاد مقصر خودشه...نمیتونیم بگیم آلا بستر رو واسه چت کردن بچه ها فراهم کرده که بچه ها وقت هدر بدن چرا نمیبینیم اونایی که میومدن و میان که فقط سوال حل کنن و درس بگیرن؟ببین یه سوپر مارکت همه چی داره اما میتونه سیگار هم داشته باشه ): این حکایت آلاست
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمببخشید .
-
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@hasty-79 خوبم شکر خوبی هستی جون خوشی خداروشکر ایا
ممنون مرسی گلم........
-
@hasty-79 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:
-
@عدم-یک-امکان
ما اینجا سیگار نداریم !
این نوع دید شماست ( شمای نوعی ) که سیگار می بینهاین که زود جبهه میکیرید با چشمای بسته برام جالبه
پس این همه آدمی که من باهاشون صحبت کردم و از اعتیادشون به آلا نالیدن و از اشتباهاتی ک اینجا کردن ( هر چند که بخش زیادیش رو خودشون مقصر باشن ) چیه ؟؟ من خواب میبینم (من نوعی!) یا شما تو یه فروم دیگه مدیر هستید؟
اگه این سیگار نیست ک توی دست منه پس چیه ؟ موزه ؟؟!
در مقابل انتقاد انقد سخت نبآشید سعی کنید اشکالات انجمن رو برطرف کنید به جای این همه اینرسی در مقابل حرف اعضا -
@عدم-یک-امکان
ما اینجا سیگار نداریم !
این نوع دید شماست ( شمای نوعی ) که سیگار می بینهاین که زود جبهه میکیرید با چشمای بسته برام جالبه
پس این همه آدمی که من باهاشون صحبت کردم و از اعتیادشون به آلا نالیدن و از اشتباهاتی ک اینجا کردن ( هر چند که بخش زیادیش رو خودشون مقصر باشن ) چیه ؟؟ من خواب میبینم (من نوعی!) یا شما تو یه فروم دیگه مدیر هستید؟
در مقابل انتقاد انقد سخت نبآشید سعی کنید اشکالات انجمن رو برطرف کنید به جای این همه اینرسی در مقابل حرف اعضا@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
ما اینجا سیگار نداریم !
در مقابل انتقاد انقد سخت نبآشید سعی کنید اشکالات انجمن رو برطرف کنید به جای این همه اینرسی در مقابل حرف اعضا -