هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
آسمان ِ آبی خوبی؟
:slightly_smiling_face:oooooooo قربانت:face_blowing_a_kiss:
تو چطوری؟ -
oooooooo قربانت:face_blowing_a_kiss:
تو چطوری؟آسمان ِ آبی ممنون بد نیستم خوبم
:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: -
@SenatoOor مگه خودش نیست؟؟
-
@SenatoOor مگه خودش نیست؟؟
آسمان ِ آبی نه
-
Sorna2 آرزوی موفقیت میکنم برات:rose: :rose:
-
لذتی که تو کالباس خیارشور و گوجه هست برای سوخت گیری تو هیچ جایگاه دیگه ای نیست :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نمیدونم فقط من اینطوری ام یا هستن از این معتادا به انرژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
لذتی که تو کالباس خیارشور و گوجه هست برای سوخت گیری تو هیچ جایگاه دیگه ای نیست :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: نمیدونم فقط من اینطوری ام یا هستن از این معتادا به انرژی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
دردناک تر دیگه نیست وقتی تموم شدنش رو با چشمای خودت ببینی. :crying_face: :sleepy_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
کالباس با نوشابه یا بی نوشابه ؟ بحث اینست :thinking_face: :thinking_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
-
کالباس با نوشابه یا بی نوشابه ؟ بحث اینست :thinking_face: :thinking_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
-
@Miladsaeedi سلام میلاد فدات عالی تو چطوری؟
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 نه کالباس نه نوشابه
🗡
اوه اوه :woman_facepalming:😂
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@SenatoOor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869 نه کالباس نه نوشابه
🗡
من نگفتم نوشابه میخوام؟ شما چی میگی این وسط ؟ کی شما رو صدا کرد؟ داشتم فکر میکردم به دوغ ... خداییش همین الان تو دستمه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مخلصیم عالیم
نبودی؟