هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 برادر هستنننننن؟؟؟؟؟:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes:
اره دیشب رفتیم خواستگاری:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
به بهههه مبارکه ایشالله بسلامتی
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 برادر هستنننننن؟؟؟؟؟:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes:
اره دیشب رفتیم خواستگاری:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
به بهههه مبارکه ایشالله بسلامتی
ممنون عزیز
سلامت باشی روزی خودت :grinning_face_with_smiling_eyes: -
دوستان لطفا اگه میدونین کمک کنین تو سایت سنجش اسامی قبولین چند برابر ظرفیت ... رو از کجا باید بزنیم نگاه کنیم نمی بینمش:worried_face: :sleeping_face:
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دوستان لطفا اگه میدونین کمک کنین تو سایت سنجش اسامی قبولین چند برابر ظرفیت ... رو از کجا باید بزنیم نگاه کنیم نمی بینمش:worried_face: :sleeping_face:
نمیدونم:frowning_face:
-
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یکی به سوال من جواب بده لطفا:slightly_frowning_face: :face_blowing_a_kiss:
@dr-f-sh شرمنده نمیدونم
وگرنه با کمال میل حواب میدادم -
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mo خوشگل خودتییی😍😍😍😍💓💜💓💜
Vezra
شاید:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@dr-f-sh اخ کاش میدونسم
دیدم خیلیا اینو نمیدونن
شرمنده من نمیدونم😓
ممنون خواهری:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: معلوم نیس کجای سایت گذاشتن از استرس دارم میمیرم:pouting_face: -
سلام :(
ینی من اگه یه درمون برا ریاضی فیزیکم پیدا کنم همه درسام خوب میشه😳😐😢 آخه از بس عذاب روحیِ، نمیتونم بقیه درسارم مث آدم بخونم
همیار یه درمان بگین :(
فقط نگید گاج نقره ای که اون سمِ مهلکه با اون هیکلش😐😢 -
سلام :(
ینی من اگه یه درمون برا ریاضی فیزیکم پیدا کنم همه درسام خوب میشه😳😐😢 آخه از بس عذاب روحیِ، نمیتونم بقیه درسارم مث آدم بخونم
همیار یه درمان بگین :(
فقط نگید گاج نقره ای که اون سمِ مهلکه با اون هیکلش😐😢@zedtwo برای این درسا درمون معلم خوبه که قشنگ درسشو متوجه بشید همین
-
mo من شیفته امضا شدم😍
Vezra
قابل شما رو نداره:upside-down_face: -
@zedtwo هیچوقت با حسابان نقره ای کنار نیومدم
کتاب خوبیه ها🤔 ولی نمیدونم چرا هیچوقت نتونسم باهاش خوب رفتار کنم
اینو گفتی یادم اومد😅منم حس سم مهلک بهش دارم -
:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
@dr-f-sh اخ کاش میدونسم
دیدم خیلیا اینو نمیدونن
شرمنده من نمیدونم😓
ممنون خواهری:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: معلوم نیس کجای سایت گذاشتن از استرس دارم میمیرم:pouting_face: -
@zedtwo برای این درسا درمون معلم خوبه که قشنگ درسشو متوجه بشید همین
Heroes_Hunter کدوم استاد؟😢
آقای طلوعی رو نمیفهمم😢 خنگم نیستم😐😂 -
Vezra یاد عمو قناد میندازی منو که میگفت الهی الهی الهی...:confused_face: :face_with_tears_of_joy: