-
سلام به دوستای خوب و درس خونم..........خسته نباشین بچه ها من یه مشکلی که دارم حوصله نمیکنم تست بزنم ...ازطرفی هم بشدت استرسی میشم..چیکارکنم علاقه ام بیشتر بشه؟؟؟ممنون از محبتتون
-
سلام به دوستای خوب و درس خونم..........خسته نباشین بچه ها من یه مشکلی که دارم حوصله نمیکنم تست بزنم ...ازطرفی هم بشدت استرسی میشم..چیکارکنم علاقه ام بیشتر بشه؟؟؟ممنون از محبتتون
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چه درسی؟
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین
کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اي پيك راستان خبر يار ما بگو
احوال گل به بلبل دستان سرا بگو -
محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چه درسی؟
@Dr.Bernosi
سلام
اکتر درسا....مخصوصا اونایی که ضعیف ترم و مشکل دارم -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این چنتارو حفظ بودم
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
سلام
اکتر درسا....مخصوصا اونایی که ضعیف ترم و مشکل دارمباید تلاش کنین دیگه!کنکور تسته!باید با تستا انس بگیرین!هرچه زودتر هم بهتر
-
احوال گل به بلبل دستان سرا بگونوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
احوال گل به بلبل دستان سرا بگوعاقا میشه من با ی بگم بجا و...؟!
-
@Dr.Bernosi
سلام
اکتر درسا....مخصوصا اونایی که ضعیف ترم و مشکل دارمباید تلاش کنین دیگه!کنکور تسته!باید با تستا انس بگیرین!هرچه زودتر هم بهتر
@Dr.Bernosi
سعی میکنم ممنونم از لطفتون -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه کم آوردن؟
یا هنور مقاومت میکنین؟
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
همه کم آوردن؟
یا هنور مقاومت میکنین؟
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
همه کم آوردن؟
یا هنور مقاومت میکنین؟
نه دارم مقاومت میکنم دیگه خخخخ با ی میخوام بگم خخخخ
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شدهمحبوبه سلام عزیزم .. ممنون ... مگه میشه ؟ مگه داریم ؟ . تست عالیه به نکته های مد نظر طراح ها بیشتر توجه میکنی دستت میاد ک چطوری تست میدن .. البته این به هدفت هم برمیگرده اینکه چقدر میخوای واسه خواسته ها و آیندت تلاش کنی ... اگه محدود به زمان و مکان خاصی باشی واسه درس خوندن یا به عبارتی درس خوندت شرطی بشه ک مثلا حتما باید از فلان ساعت شروع کنم تا فلان ساعت یا حتما باید تو ی مکان خاص بخونم شاید اینا روی درس خوندنت تاثیر داشته باشه ک اصلا خوب نیس
شاید بی علاقگی شما در زدن تست بخاطر این باشه ک مطلب رو خوب درک نکردین و یاد نگرفتین و وقتی میخواین تست بزنید میبینید اونو بلد نیستین و بی علاقه میشین اگه درسی رو ک میخونید عالی یاد بگیرین و تست هاشو بزنید میبینید ک خیلی هاشو بلدین و عاقتون به زدن تست بیشتر میشه -
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وفا کنیم وملامت کشیم وخوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن -
محبوبه شاید تستا رو پشت سر هم میزنی خسته میشی
-
محبوبه تستا رو بصورت ازمونی بزن
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ناگهان پرده برانداخته ای يعنی چه
مست از خانه برون تاخته ای يعنی چه -
مست از خانه برون تاخته ای يعنی چهنوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مست از خانه برون تاخته ای يعنی چههنر نزد ایرانیان است و بس ...
-
محبوبه 20 تا 20 تا بصورت ازمون با برگه ازمون طراحی شده توسط خودت و درصد گرفتن و ..
-
نوشتهشده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر چه تو خواهی نه آن می شود
هر چه خدا خواست همان می شود