-
mariia در دوره ی تند خوانی گفته است:
محدثه76
طبق مراحلی که گفتن پیش نرفتیخب یعنی کجاش مشکل داره چطور باید اجام بدم؟
****محدثه76
Mr.Dr.En 2 روز پیش 3 خط پر از یک کتاب با فونت بزرگو انتخاب کنید و تعداد کلمات هر سطر بشمارید بعد میانگین سه سطر و بدست بیارید بعد وقتی که ب مدت یک دقیقه کتابو خوندید تعداد سطر هایی رو که خوندید ضرب در میانگین میکنید توجه کنید که سطر های نیمه یا 5 شش کلمه ای رو نخونید
طبق این روش که گفتن...
-
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محدثه76
نمی دونم از استارتر بپرسید -
محدثه76
نمی دونم از استارتر بپرسید@moein0614
استارتر همینو گفتن.. -
****محدثه76
Mr.Dr.En 2 روز پیش 3 خط پر از یک کتاب با فونت بزرگو انتخاب کنید و تعداد کلمات هر سطر بشمارید بعد میانگین سه سطر و بدست بیارید بعد وقتی که ب مدت یک دقیقه کتابو خوندید تعداد سطر هایی رو که خوندید ضرب در میانگین میکنید توجه کنید که سطر های نیمه یا 5 شش کلمه ای رو نخونید
طبق این روش که گفتن...
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmariia در دوره ی تند خوانی گفته است:
****محدثه76
طبق این روش که گفتن.
یعنی تعداد کلمات هر خط رو بشمرم بعد برای میانگینشون تعداد کلمات رو در تعداد خط تقسیم کنم باز دوباره ضرب کنم در تعداد سطر؟ -
mariia در دوره ی تند خوانی گفته است:
****محدثه76
طبق این روش که گفتن.
یعنی تعداد کلمات هر خط رو بشمرم بعد برای میانگینشون تعداد کلمات رو در تعداد خط تقسیم کنم باز دوباره ضرب کنم در تعداد سطر؟محدثه76
سه خط پر رو در نطر بگیر ترجیحا با فونت درشت..!
تعداد کلمات رو بشمار و در سه (که تعداد سطره) بکن تا میانگین کلماتت بدست بیاد...
به مدت یک دقیقه زمان بگیر و کتاب رو بخون (البته خط های پر رو نه خط های نصفه!)
حالا...بعد از یک دقیق خوندن:
تعداد سطرهایی که خوندی رو در میانگینی که قبل بدست اوردی ضرب کن..!!
متوجه شدی؟؟ -
محدثه76
سه خط پر رو در نطر بگیر ترجیحا با فونت درشت..!
تعداد کلمات رو بشمار و در سه (که تعداد سطره) بکن تا میانگین کلماتت بدست بیاد...
به مدت یک دقیقه زمان بگیر و کتاب رو بخون (البته خط های پر رو نه خط های نصفه!)
حالا...بعد از یک دقیق خوندن:
تعداد سطرهایی که خوندی رو در میانگینی که قبل بدست اوردی ضرب کن..!!
متوجه شدی؟؟ -
محدثه76
خداروشکر..
خواهش میکنم عزیزم.. -
430 کلمه در یک دقیقه
بنظرتون این ینی پیشرفت؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
zariiii خب معلومه..
چون از دفعه پیش بیشتر خوندی... -
@Mr-Dr-En در دوره ی تند خوانی گفته است:
دوستان سرعت مطالعه این نیست که کلمه هارو بخونید
اینطوریه که خط ببرید مثلا الان من سرعت مطالعم 2000 کلمه بر دقیقس
شما باید با کرنومتر زمان بگیرید و یک دقیقه خط ببرید بعد تعداد سطر هایی که خط بردید و ضرب در تعداد کلمات میانگین کنید
انسان های معمولی باید بین 800 تا 900 باشنسلام منم هستم
من انجام دادم طبق این چیزی ک گفتیدشد 2394
نمیدونم درس انجام دادم یا نه شک کردم خودمم یه متنو انتخاب کردم تو 1 دقیقه شروع کردم به خوندن بعد تعداد کامات رو در تعداد سطر ضرب کردم شد 2394 درست انجام دادم؟؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحدثه76 خیلی سرعتتون بالاس نیاز به دوره ندارید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zariiii عالیه افرین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها دقت کنید هنگام سرعت مطاله باید کلماتو بخونید و جملرو بفهمید
با تمرین خط بری متفاوتهههههههههههه -
با تمرین خط بری متفاوتهههههههههههه@Mr-Dr-En
بله چشم
حتما
ممنون از یاد آوری که کردین.. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mariia خواهش میکنم چشمتون بی بلا
وظیفس -
mariia خواهش میکنم چشمتون بی بلا
وظیفس@Mr-Dr-En
ممنون از اینکه وقت میذارین و بهمون اموزش میدین.. -
با تمرین خط بری متفاوتهههههههههههه@Mr-Dr-En باشه حتما
-
zariiii عالیه افرین
@Mr-Dr-En ممنونم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان
تبریک میگم به شرکت کنندگان در این دوره
دوستان من 3 شنبه دو هفته ی بعد مزاحمتون میشم برای شروع دوره ی دوم
ازتون خواهش میکنم دوره ب صورت متوالی هر روز انجام بشه اگه یک روز ب تاخیر بیوفته بی کفایت میشه
ب دخاطر خودتون میگم بالاخره هرکی خربزه میخوره باید پای لرزش بشینه من تک تک شرکت کننده هارو فالو میکنم هر شب سرعت مطالعه خودتونو ب pv من بفرستید
موفق باشید -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده