-
*سلام خدمت شما دوستان الایی میخوام خدمتتون تمرینات تند خوانی و اموزش بدم .اموزشی که اگه بخواید کلاس برید 12 میلیون باید خرج کنید (خودم خرج کردم)***خب حالا از بحث قیمت بگذریم کسایی که میخوان تو این دوره شرکت کنند باید اطلاعاتی رو که من هر هفته میخوام باید در تاپیک قرار بدند و اینکه تعهد داشته باشند **
خب مرحله اول اینه که یاد بگیرید سرعت مطالعه تونو محاسبه کنید
1 کتاب داستانی ساده بدون تصویر و کاملا ساده با فونت 16 انتخاب کنید
2 سه خط پر از ان کتاب را در نظر بگیرید و میانگین تعداد کلمات 3 خط را محاسبه کنید
3 با کرنومتر یک دقیقه زمان بگیرید و با حداکثر سرعت کتاب را بخوانید
4 تعداد سطر هایی که در یک دقیقه خواندید رو در میانگینی که در مرحله 2 محاسبه کردید ضرب کنید
**خب این سرعتو هر روز در اخر شب باید در تاپیک قرار دهید هر هفته یک برنامه تمرینی خدمت شما عزیزان قرار داده میشه و عزیزانی که میخوان تو این دوره باشن باید تا پایان روز 3 شنبه اعلام کنند **
(دوره ها بر طبق سرعت مطالعتون ب شما ارایه داده میشه)
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En سلام عالیه منم هستم کاشکه یه کانال یا گروه تو تلگرام بزنید فک کنم اونجوری بهتره
-
@Mr-Dr-En سلام دیروز یادم رفت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face:
-
من گیج شدم چند روز نبودم ! حالا چیکار کنم برنامه رو ؟ از روز اول شروع کنم ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Next بله
-
@Mr-Dr-En سلام دیروز یادم رفت:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :disappointed_but_relieved_face:
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzariiii باید برنامه رو از اول شروع کنید
وگرنه برنامه کار ساز نیست -
*سلام خدمت شما دوستان الایی میخوام خدمتتون تمرینات تند خوانی و اموزش بدم .اموزشی که اگه بخواید کلاس برید 12 میلیون باید خرج کنید (خودم خرج کردم)***خب حالا از بحث قیمت بگذریم کسایی که میخوان تو این دوره شرکت کنند باید اطلاعاتی رو که من هر هفته میخوام باید در تاپیک قرار بدند و اینکه تعهد داشته باشند **
خب مرحله اول اینه که یاد بگیرید سرعت مطالعه تونو محاسبه کنید
1 کتاب داستانی ساده بدون تصویر و کاملا ساده با فونت 16 انتخاب کنید
2 سه خط پر از ان کتاب را در نظر بگیرید و میانگین تعداد کلمات 3 خط را محاسبه کنید
3 با کرنومتر یک دقیقه زمان بگیرید و با حداکثر سرعت کتاب را بخوانید
4 تعداد سطر هایی که در یک دقیقه خواندید رو در میانگینی که در مرحله 2 محاسبه کردید ضرب کنید
**خب این سرعتو هر روز در اخر شب باید در تاپیک قرار دهید هر هفته یک برنامه تمرینی خدمت شما عزیزان قرار داده میشه و عزیزانی که میخوان تو این دوره باشن باید تا پایان روز 3 شنبه اعلام کنند **
(دوره ها بر طبق سرعت مطالعتون ب شما ارایه داده میشه)
@دانش-آموزان-آلاء
@حامیان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En سلام منم هستم !
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
inaz فایل دوره رو دانلود کنید و شروع کنید
-
zariiii باید برنامه رو از اول شروع کنید
وگرنه برنامه کار ساز نیست@Mr-Dr-En ن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zariiii بخدا که همین طوره مانع از شرطی شدن شما در مطالعه میشه
-
zariiii بخدا که همین طوره مانع از شرطی شدن شما در مطالعه میشه
@Mr-Dr-En
چشم شروع میکنم -
zariiii
مقاومت نکن
انجام بده
به نفع خودته
خیلی باحاله
نتیجشو بعد خودت میبینی -
mariia فراموش میکنم آخه
اما چشم سع
ی خودمو میکنم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط mariia انجام شده
zariiii
این خوبه
سعی کن هر روز انجام بدی تا نتیجه بهتری رو بگیری..:) -
mariia اره میدونم اینا رو اما فراموش میکنم
-
zariiii
چی رو فراموش میکنی؟ -
mariia این ک باید تند خوانی کنم و تعداد کلمات رو بشمرم
-
zariiii
اهان..
خو چند روز چشت سر هم انجام بدی دیگه یادت نمیره
با ترفندی که استارتر گفتن تعداد کلمات رو برست بیاری خیلی وقتگیر نیس -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام
بنام خدا هستم با سرعت 170 کلمه در دیقه
تازه پیوستم :| یه مشکل دارم... من فایل حدود دقیقه ای تمرین یک رو که باز میکنم ، تشخیص نمیدم کدوم تمرین از کجا شروع میشه و کجا تموم میشه :|
در این حددددد ینی نابغه ام
کمک میکنید اگه ممکنه -
zariiii
اهان..
خو چند روز چشت سر هم انجام بدی دیگه یادت نمیره
با ترفندی که استارتر گفتن تعداد کلمات رو برست بیاری خیلی وقتگیر نیسmariia باشه عزیزم ممنون از راهنماییت
-
zariiii
خواهش میکنم عزیزم
وظیفس