معماهای دیوانه کننده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an هوشتون کجا رفت پس؟
-
فرض کنید راننده اتوبوسی بعد توی اولین روز کارتون اتوبوس نو رو از پارکینگ در میارید و میکوبید به دیوار ولی به راهتون ادامه میدین تا اینکه میرسید به ایستگاه اولین ایستگاه ده نفر سوار میشن ایستگاه دوم سه نفر پیاده و شش نفر دوباره سوار میشن ایستگاه سوم نصف مسافرا پیاده میشن و یک سوم مسافرای پیاده شده سوار میشن اگه تا ساعت پنج اتوبوس همین روندو تکرار کنه
راننده چن سالشه؟نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner ۱۹سالشه
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معمایی گذاشتم ک گوگل هم نداره فک کنم
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En اقا من جواب دادم
بگید درسته یانه
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En قبلا مسمومشون کرده؟دست مقتول زهری بوده؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f r اگه درست بود میگم افرررین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نه
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این خیلی سخته
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوابشو بگو سرم درد گرف
-
@Syner نه
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En واهبی نه قبلا کشته بوده؟
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نه واستا فک کنیم
-
@M-an هوشتون کجا رفت پس؟
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner عاره درگیرشم خبر نداری
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی طرف شیشه سمی رو بر میداره میمیره وقتی هم بر نمیداره قاتل یه گلوله تو مغزش خالی میکنه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نچ بزار باهوشا هم بیان
-
@Syner نچ بزار باهوشا هم بیان
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En واقعا تشکر میکنم
-
@Mr-Dr-En
قرص هاش از این جویدنی ها بودآب نمی خواست
بعد قرار نیست با قرص بکشه که چیزی در مورد نحوه انجامش نگفته
خب اگه هم جواب این نباشه که باید باشهمیام می خونم فعلا کار دارم و باید برم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an که نیس