معماهای دیوانه کننده
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این خیلی سخته
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوابشو بگو سرم درد گرف
-
@Syner نه
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En واهبی نه قبلا کشته بوده؟
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نه واستا فک کنیم
-
@M-an هوشتون کجا رفت پس؟
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner عاره درگیرشم خبر نداری
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی طرف شیشه سمی رو بر میداره میمیره وقتی هم بر نمیداره قاتل یه گلوله تو مغزش خالی میکنه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نچ بزار باهوشا هم بیان
-
@Syner نچ بزار باهوشا هم بیان
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En واقعا تشکر میکنم
-
@Mr-Dr-En
قرص هاش از این جویدنی ها بودآب نمی خواست
بعد قرار نیست با قرص بکشه که چیزی در مورد نحوه انجامش نگفته
خب اگه هم جواب این نباشه که باید باشهمیام می خونم فعلا کار دارم و باید برم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an که نیس
-
@M-an که نیس
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-Enجواب؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner یخورده بیشتر فک کن
-
@Syner یخورده بیشتر فک کن
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En نزدیک شدم؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f r خودتو نکش جوابو از دست میدی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نه
-
@Syner نه
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En من فعلا پ
-
@Syner خوب خلوت کردم اینجارو
-
نوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به طرف نوشابه داده قرص هم قرص نعناس میخوره میپوکه
-
یه قاتل زنجیره ای به این صورت مقتول هارو میکشه که بهشون دوتا شیشه قرص میده و میگه یکیشو انتخاب کنید و وقتی انتخاب کردید من از اون یکی شیشه قرص میخورم چجوریه که قاتل هنوز زندس؟
بهتون اطمینان میدم که قرص و میخوره و آب ی هم وجود ندارهنوشتهشده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En در معماهای دیوانه کننده گفته است:
یه قاتل زنجیره ای به این صورت مقتول هارو میکشه که بهشون دوتا شیشه قرص میده و میگه یکیشو انتخاب کنید و وقتی انتخاب کردید من از اون یکی شیشه قرص میخورم چجوریه که قاتل هنوز زندس؟
بهتون اطمینان میدم که قرص و میخوره و آب ی هم وجود ندارهmohammadhassan جوابو میدونید؟