تقلب
-
فقط ی دهه هشتادی میتونه تاپیک بزنه
بگه
دوستان روش های تقلب و تجربه هاتونو تو تقلب بگین/تقلب/ واژه نا آشنا
@DR-moein ; کی گفته ؟ به قران اینقد که ما بلدیم هیچکی بلد نیس
-
Arya_iji
برادرمن تو دنیا دو تا انگشت مث هم نیس
تو توقع داری همه مث هم باشن
#به کیش خود نپنداریم همه رو
چ خوب و چ بد -
hassan tireh
دوست رو دستمال کغذی نوشت سرجلسه نوبت اول گرفت امتحان دینی بود بهش10دادن@shima3000 حتما حرفه ایی نبوده وگرنه ما هیچ وقت گیر نیوفتادیم حتی سر نهایی فیزیک هم تقلب کردیم
-
ماکه امروز اولین امتحانمون بود يه معلم فیزیک خفن افتاده چشمتو تکون میدی مث عزرائیل میاد پاره میکنه
امیدوارم شما بتونيد.
هوف -
یکی از اساتید دانشگاه شریف :smiling_face_with_open_mouth: می گفتن
اونایی که به خودشون اجازه میدن تقلب کنن و بدون زحمت چیزی رو به دست بیارن فردا به خودشون اجازه کلی کار دیگه رو هم میدن
که بدون زحمت چیزایی رو به دست بیارن
و...@M-an در تقلب گفته است:
اونایی که به خودشون اجازه میدن تقلب کنن و بدون زحمت چیزی رو به دست بیارن فردا به خودشون اجازه کلی کار دیگه رو هم میدن
و...تا راه ساده هس چرا راه دشوار و انتخاب کرد و لقمه رو پیچوند
-
و...@M-an از قضا بیل گیتس هم میگه افراد تنبل رو برای استخدام انتخاب کنید
-
@M-an از قضا بیل گیتس هم میگه افراد تنبل رو برای استخدام انتخاب کنید
mohammadhassan در تقلب گفته است:
@M-an از قضا بیل گیتس هم میگه افراد تنبل رو برای استخدام انتخاب کنید
میدونم اینو اما اون تنبل ها اصلا نمیرن که امتحان بدن
استاد در ادامه ی صحبت هاش میگفت اینا همونایی هستن که بعدا به خودشون اجازه میدن برن اختلاس کنن
-
من هنوز برگه تقلب هایی که دوره دبیرستان مینوشتم میبردم سر جلسه امتحان رو دارم. حتی پشت کارت ورود به جلسه ی امتحان نهایی هم تقلب نوشته بودم
-
ما دوره دبیرستان خیلی مچ شده بودیم تو قضیه تقلب. ولی دریغ از دانشگاه که همشون بی استعداد بودن
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
البته بگما درسامو قشنگ میخوندم. فقط تقلب جهت چک کردن بود که یه وقت به دلیل بی دقتی اشتباه نشه