تولد
-
خب باید کیک بده کسی که تولدشه
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوام -
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوام@نوشابه در تولد:) گفته است:
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوامالان من باس 15تومن بدم که 5 تومن بگیرم؟
پایه های منطق سست شد که مهدی -
@نوشابه از این زاویه سود و ضرر نگا نکرده بودم
دکتر کادوت باید 15 تومنی باشه 5 تومنشو بخوای ده تومنشو که پس میده
-
@نوشابه در تولد:) گفته است:
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوامالان من باس 15تومن بدم که 5 تومن بگیرم؟
پایه های منطق سست شد که مهدی@نوشابه در تولد:) گفته است:
پایه های منطق سست شد که مهدیاگه فک میکنی منطقی نیست اول این ک کم خوابی داری و دوما اینکه میتونی اون ۵ تومنو نگیری تا جفتمون راضی باشیم((=
-
پایه های منطق سست شد که مهدیاگه فک میکنی منطقی نیست اول این ک کم خوابی داری و دوما اینکه میتونی اون ۵ تومنو نگیری تا جفتمون راضی باشیم((=
نده آقا نده
ولی 16آذر یادت نره لامصب
همه ش نقشه بود واسه فردا که زدی نقش برآب کردی -
@milad91 در تولد:) گفته است:
تولدت مبارک صوفی
ایشالا ۱۲۰ ساله بشی
با تشکر از اکالیپتوس مهربوندمت گرم تبریک گفتی تو میلاد
همه فازهای بدم رفت بر باد(شایدم فقط از یاد)
-
صوفی
تولدت مبارک انشالله که دلت همیشه شاد باشه
دختر خوبی باش و اون موجود دوست داشتنی درونتم افسارش کن،سر پیری عیبه
ان شالله از این سن شروع بهترین اتفاقا برات باشه -
-
سلام
تولد همونیه که الان به احتمال زیاد کافی شاپه دوتام سفارش دادهاخه همش هست نمی شه غافلگیرش کرد
دیدم تا صوفی نیس تاپیکو بزنم
خب دیگه فهمیدید تولد کیه یکی از بهترینای انجمن که همه میشناسنش صوفی
تولد
تولد
تولدت مبارک
تولد تولد تولدت مبارکــ , مبارکــ مبارکــ تولدت مبارکــ
http://ec.vizit.ir/Mjg2MDQyNA==
Mohsen Chavoshi Tavalodet Mobarak_(www.new-song.ir).mp3از صمیم قلب تولدت تبریک میگم ارزوی بهترینا برات دارم امیدوارم امسال بهترین سال باشه برات و برسی به بهترینا همیشه با شادی وخوشحالی لحظه های عمرت بگذرونی
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
ادمین
-
تولدت مبارک:)
حالِ دلت همیشه خوب:)آسمان ِ آبی
الا ای آسمان آبی ای دوست
چنین یادم نمودی و چه نیکوست
به آن یار گرامیت بفرما
که هرچه میکشیم زیر سر اوست
بهش سلام برسون -