تولد❤
-
اکالیپتوس لنتی میگم امشب تولدمه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
صوفی باش تا شب منتظریم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: دلم کیک خواست:face_savouring_delicious_food: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه یروز فاصله بود تولد مارو پساپس تبریک میگن مال تورو پیشاپیش گفتن برو خوش حال باش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
صوفی باش تا شب منتظریم:unamused_face: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: دلم کیک خواست:face_savouring_delicious_food: :face_with_tears_of_joy: حالا خوبه یروز فاصله بود تولد مارو پساپس تبریک میگن مال تورو پیشاپیش گفتن برو خوش حال باش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس یه سال اسم منو معاون پژوهشی بود کی بود اون بیکاره تو مد:face_with_tears_of_joy:
همون واسه کاندیدای شورای دانش آموزی وارد لیست کرد:face_with_tears_of_joy:
بعد ما رفتیم گفتیم خط بزن باو ما رو چه به این فازا:face_with_tears_of_joy:
قبول نمیکرد منم دیگه میدیمش رومو برمیگردندم که باز واعظ نشه:face_with_tears_of_joy:
یه مدت که گذشت خودش حالیش شد نمیخوام قبول کرد
نمیدونم تو اون لیست چن نفر دیگه بودن
تصور کن هر روز میومدن سر صف تبلیغ میکردن:face_with_tears_of_joy:
رو بورد ، پای تخته ، اسم و اهداف و وعده هاشونو مینوشتن:face_with_tears_of_joy:
روانیا:face_with_tears_of_joy:
میومدن زنگ تفریحا مخ میزدن حتی:face_with_tears_of_joy:
روزی که قرار بود رای جمع کنن از بچه ها اشتباهی لیستی رو گذاشتن که اسم منم توش بود
من بدون کوچکترین تلاشی با اختلاف نفر اول شدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به معاونه میگفتم نمیخوام خو:face_with_tears_of_joy:
کارد میزدی خونش درنمی اومد:face_with_tears_of_joy:
رئیس شورا شدم فک کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته سر المپیادم دیگه وا دادن نفر دومو گذاشتن جام:face_with_tears_of_joy: -
خب باید کیک بده کسی که تولدشه
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوام -
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوام@نوشابه در تولد:) گفته است:
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوامالان من باس 15تومن بدم که 5 تومن بگیرم؟:face_with_tears_of_joy:
پایه های منطق سست شد که مهدی:face_with_tears_of_joy: -
@نوشابه از این زاویه سود و ضرر نگا نکرده بودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دکتر کادوت باید 15 تومنی باشه 5 تومنشو بخوای ده تومنشو که پس میده:face_with_tears_of_joy:
-
@نوشابه در تولد:) گفته است:
حالا اگه یه کیک خوب بده حدود ۱۰۰ تومن درمیاد که نهایتا ما بتونیم تبدیلش کنیم ب ۱۰ تا اسلایس یعنی نفری ده تومن این در حالیه که کادوی من پنج تومنی بود((: الان پنج تومنم رو میخوامالان من باس 15تومن بدم که 5 تومن بگیرم؟:face_with_tears_of_joy:
پایه های منطق سست شد که مهدی:face_with_tears_of_joy:@نوشابه در تولد:) گفته است:
پایه های منطق سست شد که مهدی:face_with_tears_of_joy:اگه فک میکنی منطقی نیست اول این ک کم خوابی داری و دوما اینکه میتونی اون ۵ تومنو نگیری تا جفتمون راضی باشیم((=
-
پایه های منطق سست شد که مهدی:face_with_tears_of_joy:اگه فک میکنی منطقی نیست اول این ک کم خوابی داری و دوما اینکه میتونی اون ۵ تومنو نگیری تا جفتمون راضی باشیم((=
نده آقا نده:face_with_tears_of_joy:
ولی 16آذر یادت نره لامصب:face_with_tears_of_joy:
همه ش نقشه بود واسه فردا که زدی نقش برآب کردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@milad91 در تولد:) گفته است:
تولدت مبارک صوفی🌼🌹
ایشالا ۱۲۰ ساله بشی 😁😂🌹
با تشکر از اکالیپتوس مهربون😅🌼دمت گرم تبریک گفتی تو میلاد
همه فازهای بدم رفت بر باد(شایدم فقط از یاد:face_with_tears_of_joy: )
:face_with_tears_of_joy: -
صوفی
تولدت مبارک انشالله که دلت همیشه شاد باشه😊
دختر خوبی باش و اون موجود دوست داشتنی درونتم افسارش کن،سر پیری عیبه😉
ان شالله از این سن شروع بهترین اتفاقا برات باشه -
@Yas1999
خجالت میدهی ما را تو ای یاس
از این پست سراسر شادی سپّاس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تشدید چی میگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:با این پستات منو ننداز تو آمپاس
یه چی میگم تو عم روحیه حساس
میدونم چرت و پرتام خیلی بیجاس
اصن میرم به استارتر میدم پاس:face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس تحویل شما:face_with_tears_of_joy: -

سلام
تولد همونیه که الان به احتمال زیاد کافی شاپه دوتام سفارش داده:face_with_tears_of_joy: اخه همش هست نمی شه غافلگیرش کرد:face_with_tears_of_joy:دیدم تا صوفی نیس تاپیکو بزنم:face_with_tears_of_joy: خب دیگه فهمیدید تولد کیه یکی از بهترینای انجمن که همه میشناسنش صوفی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

:rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :tulip: :rose: :rose: :tulip:
تولد:balloon: :balloon:
تولد:balloon: :balloon: :balloon: :balloon:
تولدت مبارک:balloon: :balloon: :balloon: :balloon: :balloon: :balloon: :balloon:
تولد تولد تولدت مبارکــ , مبارکــ مبارکــ تولدت مبارکــ:fireworks: :sparkler: :fireworks: :sparkler: :fireworks: :sparkler: :fireworks: :sparkler: :fireworks:
http://ec.vizit.ir/Mjg2MDQyNA==:smiling_face_with_heart-eyes:
Mohsen Chavoshi Tavalodet Mobarak_(www.new-song.ir).mp3 :face_with_tears_of_joy:💙💙💙از صمیم قلب تولدت تبریک میگم ارزوی بهترینا برات دارم امیدوارم امسال بهترین سال باشه برات و برسی به بهترینا همیشه با شادی وخوشحالی لحظه های عمرت بگذرونی❤❤❤

فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
ادمین

-
تولدت مبارک:):birthday_cake: :birthday_cake:
حالِ دلت همیشه خوب:)آسمان ِ آبی
الا ای آسمان آبی ای دوست
چنین یادم نمودی و چه نیکوست
به آن یار گرامیت بفرما
که هرچه میکشیم زیر سر اوست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بهش سلام برسون:face_with_tears_of_joy: