-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه هیچ وقت در خدمتتان نخواهم بود
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا آخه. همین که میگی آدم دلش میگیره. واللا با اینکه شاید یه بار هم باهم حرف نزدیماااا:(
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.m جفتتون.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.m متوجه نشدم چی گفتی راستش
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان زیادی سوال کردند و گفتن متوجه نشدن لازم بذکر دونستم عنوان کنم که دوباره بخونن تا متوجه بشن
-
mohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان زیادی سوال کردند و گفتن متوجه نشدن لازم بذکر دونستم عنوان کنم که دوباره بخونن تا متوجه بشن
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m احتمالا به خاطر آی کیوی پایین منه. مشکلی نیست بهر حال من به حرفتون احترام میذارم.
-
m.m احتمالا به خاطر آی کیوی پایین منه. مشکلی نیست بهر حال من به حرفتون احترام میذارم.
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
m.m احتمالا به خاطر آی کیوی پایین منه. مشکلی نیست بهر حال من به حرفتون احترام میذارم.
خواهش میکنم. خیلی ممنون که دلتون میگیره.شوخی کردم
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستای عزیز آلایی ; رتبه های برتر کنکور 96
یه مدت در خدمتتون نخواهم بود ( عجب جمله ای شد)
منو از دعاهاتون بی نصیب نذارید ....دلتون پاکه دعاتون مستجاب میشه
سلامت باشید و شاداب مثل همیشه
تا درودی دیگر بدرود:hand:
خداحافظ منم میرم دیگه
باینوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستای عزیز آلایی ; رتبه های برتر کنکور 96
یه مدت در خدمتتون نخواهم بود ( عجب جمله ای شد)
منو از دعاهاتون بی نصیب نذارید ....دلتون پاکه دعاتون مستجاب میشه
سلامت باشید و شاداب مثل همیشه
تا درودی دیگر بدرود:hand:
خداحافظ منم میرم دیگه
بایخدانگهدار
البته منم میرم -
mohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم. خیلی ممنون که دلتون میگیره.شوخی کردم
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.m نه من فقط احساس کردم از چیزی عصبانی هستین و دنبال یکی میگردین عصبانیتتونو خالی کنین. بخاطر همین پیش قدم شدم. البته شاید احساسم راست نباشه. میدونیکه احساسه دیگه
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب فعلا بریم درس. ولی نگران نشین توروخدا. من حتما بازم میام خخخ
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوشبحالتون چقد بیکارین همش اینجایین .. الان اومدم هرچی میرم بالا ی پستی رو پیدا کنم بهش نمیرسم .. بیخیال شدم
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست یا نادرست؟
در هنگام دم اکسیژن در شش ها چذب و در نزدیکی روده کربن دی اکسید چذب میشود. -
آقای مجری:آروم...آروم...نفس عمیق...نفس عمیق...نفس عمیق...آرامش...میهمان میخواد بیاد برای آدم، اینقد هیجان زده نمیشه که...آرامش...میخوای از میهمان پذیرایی کنی.....
ببخشید: آرامش قبل از طوفان یا بعد از طوفان ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام و خدا قوت...دوستان کسی میدونه چظوری نور صفحه رو به کمترین حالتش میشه برد؟
از روی مانیتور نور رو به کمترین گذاشتم ولی بازم بنظرم نورش زیاده...خصوصا برای فیلمهایی که با وایت برد هستند بخاطر سفیدی صفحه...سلام
بالپ تاپ میبینید ؟یا کامپیوتر؟ -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله سلام سهند...با دکمه های کنار مانیتور میشه اینکار رو کرد..با خوده پلیرم میشه
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کامپیوتر
اهان فک کردم بالپ تاپ میبینید خواستم بگم نورشو تنظیم کنید یا اگربه شارژوصله ازشارژدربیارید ودوباره تنظیم کنید .
شرمنده نمیدونم چجوری باید کم کرد. -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده