-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست یا نادرست؟
در هنگام دم اکسیژن در شش ها چذب و در نزدیکی روده کربن دی اکسید چذب میشود. -
آقای مجری:آروم...آروم...نفس عمیق...نفس عمیق...نفس عمیق...آرامش...میهمان میخواد بیاد برای آدم، اینقد هیجان زده نمیشه که...آرامش...میخوای از میهمان پذیرایی کنی.....
ببخشید: آرامش قبل از طوفان یا بعد از طوفان ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام و خدا قوت...دوستان کسی میدونه چظوری نور صفحه رو به کمترین حالتش میشه برد؟
از روی مانیتور نور رو به کمترین گذاشتم ولی بازم بنظرم نورش زیاده...خصوصا برای فیلمهایی که با وایت برد هستند بخاطر سفیدی صفحه...سلام
بالپ تاپ میبینید ؟یا کامپیوتر؟ -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله سلام سهند...با دکمه های کنار مانیتور میشه اینکار رو کرد..با خوده پلیرم میشه
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین ثار الله در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کامپیوتر
اهان فک کردم بالپ تاپ میبینید خواستم بگم نورشو تنظیم کنید یا اگربه شارژوصله ازشارژدربیارید ودوباره تنظیم کنید .
شرمنده نمیدونم چجوری باید کم کرد. -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
armin313
the wolf of wallstreet!!!
یکی قشنگترین فیمایی که دیدم -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان!بخدا یه سالو بخونیم!یه آینده توپ چلومونه!امروز رفتم بیمارستان طرف فوق تخصص گوارش داره!میاد یه آندوسکوپی انچام میده و میره!یه 10 تومن به چیب میزنه!البته حقشه :)!ولی امروز حسابی انگیزه گرفتم!
-
armin313
یکی قشنگترین فیمایی که دیدمنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
armin313
یکی قشنگترین فیمایی که دیدمممد منتظرم کنکور تموم شه!از این فیلما انقد دوس دارم!توش مافیا هستن :)! بکش بکش!بگیرم بشینم نگا کنم!یه فیلم بود قاتل حرفه ای!خیلی چالب بودش
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دکتر تست زیست نمیذارین یکم زیست یاد بگیریم ؟
-
@Phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
armin313
یکی قشنگترین فیمایی که دیدمممد منتظرم کنکور تموم شه!از این فیلما انقد دوس دارم!توش مافیا هستن :)! بکش بکش!بگیرم بشینم نگا کنم!یه فیلم بود قاتل حرفه ای!خیلی چالب بودش
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
اینقدر حال میده امیر...اصلن فیلماش کمدین...ولی بعضیاشون خیلی اموزنده هم هستن...بشینی فقط صبح تا شب فیلم ترسناک ببینی هوووووووووو..... -
@Dr.Bernosi
اینقدر حال میده امیر...اصلن فیلماش کمدین...ولی بعضیاشون خیلی اموزنده هم هستن...بشینی فقط صبح تا شب فیلم ترسناک ببینی هوووووووووو.....نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
اینقدر حال میده امیر...اصلن فیلماش کمدین...ولی بعضیاشون خیلی اموزنده هم هستن...بشینی فقط صبح تا شب فیلم ترسناک ببینی هوووووووووو.....یه سالو بخون!بقیش عشق :)!
-
@Phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
اینقدر حال میده امیر...اصلن فیلماش کمدین...ولی بعضیاشون خیلی اموزنده هم هستن...بشینی فقط صبح تا شب فیلم ترسناک ببینی هوووووووووو.....یه سالو بخون!بقیش عشق :)!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده@Dr.Bernosi اره
-
درست یا نادرست؟
در هنگام دم اکسیژن در شش ها چذب و در نزدیکی روده کربن دی اکسید چذب میشود.نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
در هنگام دم اکسیژن در شش ها چذب و در نزدیکی روده کربن دی اکسید چذب میشود.ایناهاش!
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینو دیدم ،در یک نگاه بلد نبودم
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمت اولش درسته
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست یا نادرست؟
هنگامی که تمام کیسه های هوایی سسک در حال انقباض هستند،100 درصد هوای تهویه نشده در سطوح تنفسی آن قرار دارد -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
در نزدیکی روده هم کربن دی اکسید جذب خون میشه
-
درست یا نادرست؟
هنگامی که تمام کیسه های هوایی سسک در حال انقباض هستند،100 درصد هوای تهویه نشده در سطوح تنفسی آن قرار داردنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
درست یا نادرست؟
هنگامی که تمام کیسه های هوایی سسک در حال انقباض هستند،100 درصد هوای تهویه نشده در سطوح تنفسی آن قرار داردنخوندم