-
درست یا نادرست؟
آمینواسیدهای حاصل در روده کرم خاکی از لیزوزیم را میتوان در آخرین محل ذخیره موقتی غذای ملخ دید.نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi دکتر اینو نمیدونم واللا. یه کمکی برسون. البته به بقیه ها خخخ
-
@Dr.Bernosi دکتر اینو نمیدونم واللا. یه کمکی برسون. البته به بقیه ها خخخ
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi دکتر اینو نمیدونم واللا. یه کمکی برسون. البته به بقیه ها خخخ
خیلی سادس بخدا!
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه میدونی معده هم یه جایی از کتاب اومده که محل ذخیره موقتی غذا هستش. ولی تو بعضی از تستا نباید اینجوری بگی
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی نکته دیگه میگم و میرم خیلی خستم
درست یا غلط ؟
در یک فرد مبتلا ب بیماری الکاپتونوریا همانند یک فرد سالم ورود هموجنتیسیک اسید به لوله های ادراری بدون صرف انرژی صورت میگیرد -
آخه میدونی معده هم یه جایی از کتاب اومده که محل ذخیره موقتی غذا هستش. ولی تو بعضی از تستا نباید اینجوری بگی
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب درسته دیگه!معده ملخ آخرین محل موقتی غذاس!
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معده هم مثل چینه دانو سنگدان محل ذخیره موقتی غذاس!
-
mohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب درسته دیگه!معده ملخ آخرین محل موقتی غذاس!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi خب همینو شک داشتم دیگه که آخرین محل رو معده بگیرم یا سنگدان
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا یه سوالی دراوردم خودم که یه نکته توپ داشتش!الان فهمیدم!آیا لیزوزیم توی لوله گوارش کرم خاکی هس؟!
-
ی نکته دیگه میگم و میرم خیلی خستم
درست یا غلط ؟
در یک فرد مبتلا ب بیماری الکاپتونوریا همانند یک فرد سالم ورود هموجنتیسیک اسید به لوله های ادراری بدون صرف انرژی صورت میگیردنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 این جمله غ است. چون توی افراد سالم تجزیه میشه دیگه
-
حالا یه سوالی دراوردم خودم که یه نکته توپ داشتش!الان فهمیدم!آیا لیزوزیم توی لوله گوارش کرم خاکی هس؟!
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینطور ک شما سوال پرسیدی فک کنم نیس
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودم نمیدونم والا!ولی فک کنم نباشه تو حات عادی!فی البداهه گفتم!ولی خوب بودش
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi هست دیگه چون دفاع غیر اختصاصیه دیگه
-
@Dr.Bernosi هست دیگه چون دفاع غیر اختصاصیه دیگه
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو لوله گوارششا!مطمئنی؟
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
نکته ی سوال >> بازجذب HCo3 در لوله پیچ خورده ی نزدیک و دور زیاد میشه ک ب صورت فعاله و با جذب انرژیه
-
تو لوله گوارششا!مطمئنی؟
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi بله عزیزم مطمینم هست لیزوزوم. هااا؟ روی بدنش بود یا داخل رودش.اه قاطی کردم.
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeynab.khanoom در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
yyyyyyyeeeeeeeeeeeesssss
همین درسته
عاااشقتم مرسی -
@Dr.Bernosi بله عزیزم مطمینم هست لیزوزوم. هااا؟ روی بدنش بود یا داخل رودش.اه قاطی کردم.
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi بله عزیزم مطمینم هست لیزوزوم. هااا؟ روی بدنش بود یا داخل رودش.اه قاطی کردم.
لیزوزیم گفتم من!ی نه و
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب بود استفاده کردیم .. شب همگی بخیر
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
لیزوزیم گفتم من!ی نه و
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi خخخخخخ دکتر همش تقصیر توه هااااا.