-
منم یه روز به خودم اومدم دیدم اول آلاء هستم، الان 3 ساله که هستم اگه زنده باشم بعدا هم خواهم بود؛ آخه می دونی عمری دیگه از ما گذشته
من از این تاپیک خیلی لذت بردم، ممنون از همه ی دوستان
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در چطوری با آلا آشنا شدید ؟؟ چند ساله ک با آلا درس میخونید ؟؟؟ گفته است:
منم یه روز به خودم اومدم دیدم اول آلاء هستم، الان 3 ساله که هستم اگه زنده باشم بعدا هم خواهم بود؛ آخه می دونی عمری دیگه از ما گذشته
آقا سهراب این چه حرفیه!تازه پیدات کردیم
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab در چطوری با آلا آشنا شدید ؟؟ چند ساله ک با آلا درس میخونید ؟؟؟ گفته است:
چه جالب
پس من از همون ابتدای تولد الا اینجا بووودم
خوش حااال شدم
ازاون قدیمیام -
من از سال سوم دبیرستانم با آلا آشنا شدم (2 سال پیش) و الان فارغ التحصیلم
واسه درس زیستم میخواستم دی وی دی آموزشی یکی از موسسات رو بخرم و تو نت نمونه تدریس های فیلم های موسسات مختلف رو میدیدم تا یکی رو انتخاب کنم و دی وی دی هاشو بخرم ک تدریس دکتر پازوکی رو دیدم و بعد با مجموعه آلا آشنا شدم ولی بازم دنبال دی وی دی بودم ولی وقتی بیشتر با آلا و تدریس دکتر پازوکی پیش اومدم دیگه کلا بیخیال موسسات شدم و سال سوم رو فقط تدریس دکتر پازوکی رو دیدم... پارسال هم تدریس بیشتر دبیرا رو دان کردم ولی ندیدم متاسفانه ... با تدریس مهندس آقاجانی واقعا شیمی یاد گرفتم .. فصل5 شیمی2 ک سخت ترین درس میدونستم رو خیلی خوب یاد گرفتم و ب نظرم الان راحت ترین درس هست .. امسال هم با تدریس استاد ناصح زاده دارم ب این موضوع پی میبرم ک عربی واقعا سخت نیس و میشه از پس سوالاش بر اومد تدریس ایشون واقعا عالیه ... استاد کازرانیان واقعا دید منو نسبت ب فیزیک تغییر دادن .. استاد شامیزاده باعث شد ریاضیم همیشه بهترین درصدم باشه (البته دبیر ریاضی خودمم سال چهارم خیلی خوب بود) وجود استاد شامیزاده درصد ریاضیمو بهتر کرد .. ( من سال چهارم فقط ریاضی و گاهی اوقات شیمی و زیست میخوندم کلا درگیر کنکور نبودم و تفریحی درس میخوندم! ) .. استاد رنجبر زاده کارم رو تو زدن تست های دینی با تدریس عالیشون خییلی راحت تر کردن و استاد عزتی امیدوارم ک بتونم با تدریس خیلی عالیشون ب زبان علاقه پیدا کنم و درصد قابل قبولی تو کنکور بزنم .. داشت یادم میرفت استاد امینی عزیز من فیلم های تدریس سال دوم ایشون رو 2بار نگاه کردم چون تغییر رشته دادم و برای زیستم دبیر نگرفتم تدریس ایشون واقعا ب من کمک کرد خیلی پر انرژی و عالی و استاد مرادی ک من هیچوقت ادبیات نمیخوندم و فقط شب امتحان فیلم های ایشون رو میدیدم دست مریزاد عالی و کامل
مرسی از همه ی دبیرای الایی عزیز و علی الخصوص اقا سهراب عزیز بخاطر ترویج چنین کار خیری انشاءالله همیشه موفق باشین بهترین ها رو براتون آرزو میکنمنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303
من از طریق یکی از بهترین استادای آلا باهاش آشنا شدم....
تو عید که آقای آقاجانی همایش داشتن من هم تو همایش ایشون شرکت کردم و ازشون پرسیدم که سی دی آموزشی دارین که بتونم از جایی تهیه کنم تا بقیه فصلا رو داشته باشم و ایشون گفتن میتونی از سایت دانشگاه صنعتی شریف دانلود کنی و منم از اول مهر هستش که یه جوجه آلایی ام....مرسی از آلا بخاطر فراهم کردن این موقعیت خوب واسه ما دانش آموزا... -
zahra1303
من از طریق یکی از بهترین استادای آلا باهاش آشنا شدم....
تو عید که آقای آقاجانی همایش داشتن من هم تو همایش ایشون شرکت کردم و ازشون پرسیدم که سی دی آموزشی دارین که بتونم از جایی تهیه کنم تا بقیه فصلا رو داشته باشم و ایشون گفتن میتونی از سایت دانشگاه صنعتی شریف دانلود کنی و منم از اول مهر هستش که یه جوجه آلایی ام....مرسی از آلا بخاطر فراهم کردن این موقعیت خوب واسه ما دانش آموزا...نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Phenomenon
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Phenomenon
بده مگه؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگین لفظ جالبیه...
بامزه اس ! -
نگین لفظ جالبیه...
بامزه اس !نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon
اها از اون نظر
من در آوردیه -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط parastou انجام شده
سلام.
من روزی که میخواستم با سایت الا اشنا شم.از اینکه در منطقه محروم هستم معلم ندارم و ترازم همیشه ثابت هست خسته شده بودم 4ساعت گریه کردم دیگه چشام کور میشد .مثل کو اتشفشان فشان فوران ن کردم ناشکری میکردم خدا تو منو دوست نداری و ...بعدش اومدم نت نوشتم چطور تراز ازمون بالا ببرم؟در یکی از انجمن ها تاپیک زدم یکی ادمین ها بهم سایت معرفی کرد.
اااااللااان خیلی خوشحالمممممممممممم.
من تدریس استاد اقاجانی خیلی میپسندمم عالی تدریس میکنننننن.0تا100 -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۵، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره آقای آقاجانی فوق العاده هستن
-
از طریق یکی از بچه های کلاس
-
سلام
بعضیاتون به طور اتفاقی و بعضیاتون از طریق دوستاتون و بعضیاتون از طریق اساتید الا با الا آشنا شدید
ولی من نه
من اول به طور اتفاقی بعد حدیث امام علی باعث میشه من تفاوت این سایت رو با بقیه سایت ها باور کنم
امام علی فرمودند : زکات دانش ، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است (غرر الحکم و درر الکلم،ص۳۹۱)
مولا علی دستم رو از اون موقع گرفته تا به الان تنهام نزاشته ... مدیون مولا علی ام
علی یار همتون
اجر همه ی زحمت کشان الا با صاحب الا خانم فاطمه زهرا -
این پست پاک شده!
-
سلام... منم فک کنم ی سری الایی ها ک تو کانال گزارش مطالعه بودن معرفی کردن.....
-
منم حدود 1سال و نیم پیش مادرم فیلم های آقای فدایی فر رو دید و درگوشیش ذخیره کرد بعد من هر دفعه برای خوندن فیزیک می رفتم و اونا رو نگاه می کردم یه روز به ذهنم رسید اینکه شاید این فیلما یه سایتی داشته باشن بعد اون رفتم سایت رو دیدم باورم نشد که رایگانه گفتم بعد یه مدت پولی میشه چون هیشکی دلش واسه ما بچه های مناطق محروم نمی سوزه و من تا همین الان تمامی درسامو از آلا می خونم ونمی دونم اگه آلا نبود من چکار می کردم با تمام وجودم از آقا سهراب و تمامی همکارانشون در آلا تشکر فراوان دارم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Mardaneh
اینقدر تو این ور اونور پست نزار دیگ :|
پستت خلافه قوانینه
@ادمین -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.. زمان زیادی بود که آزمون هامو بد میدادم و به خودم میگفتم چرا بقیه میتونن همه رو صد بزنن اونوقت من حتی نمیرسم خیلی سوالا رو بخونم..بعد آزمونا مدام با خودم کلنجار میرفتم و تو سایتا میگشتم ولی چیز بدردبخوری که منو جلو بندازه پیدا نکردم تا اینکه تو گوگل تدریس در یک نگاه رو سرچ کردم و فیلم در یک نگاه استاد آقاجانی باز شد خب فقط میتونم بگم که از شوق دیدن فیلما سکته نکردم..حتی اگر اون چیزی که میخوام قبول نشم دیگه برام مهم نیست چون عوضش یاد گرفتم که باید یاد بگیرم..اما تمام تلاشمو میکنم تا برای جبران نتایج خوبی بگیرم..اجرتون با خدا
-
من از سال سوم دبیرستانم با آلا آشنا شدم (2 سال پیش) و الان فارغ التحصیلم
واسه درس زیستم میخواستم دی وی دی آموزشی یکی از موسسات رو بخرم و تو نت نمونه تدریس های فیلم های موسسات مختلف رو میدیدم تا یکی رو انتخاب کنم و دی وی دی هاشو بخرم ک تدریس دکتر پازوکی رو دیدم و بعد با مجموعه آلا آشنا شدم ولی بازم دنبال دی وی دی بودم ولی وقتی بیشتر با آلا و تدریس دکتر پازوکی پیش اومدم دیگه کلا بیخیال موسسات شدم و سال سوم رو فقط تدریس دکتر پازوکی رو دیدم... پارسال هم تدریس بیشتر دبیرا رو دان کردم ولی ندیدم متاسفانه ... با تدریس مهندس آقاجانی واقعا شیمی یاد گرفتم .. فصل5 شیمی2 ک سخت ترین درس میدونستم رو خیلی خوب یاد گرفتم و ب نظرم الان راحت ترین درس هست .. امسال هم با تدریس استاد ناصح زاده دارم ب این موضوع پی میبرم ک عربی واقعا سخت نیس و میشه از پس سوالاش بر اومد تدریس ایشون واقعا عالیه ... استاد کازرانیان واقعا دید منو نسبت ب فیزیک تغییر دادن .. استاد شامیزاده باعث شد ریاضیم همیشه بهترین درصدم باشه (البته دبیر ریاضی خودمم سال چهارم خیلی خوب بود) وجود استاد شامیزاده درصد ریاضیمو بهتر کرد .. ( من سال چهارم فقط ریاضی و گاهی اوقات شیمی و زیست میخوندم کلا درگیر کنکور نبودم و تفریحی درس میخوندم! ) .. استاد رنجبر زاده کارم رو تو زدن تست های دینی با تدریس عالیشون خییلی راحت تر کردن و استاد عزتی امیدوارم ک بتونم با تدریس خیلی عالیشون ب زبان علاقه پیدا کنم و درصد قابل قبولی تو کنکور بزنم .. داشت یادم میرفت استاد امینی عزیز من فیلم های تدریس سال دوم ایشون رو 2بار نگاه کردم چون تغییر رشته دادم و برای زیستم دبیر نگرفتم تدریس ایشون واقعا ب من کمک کرد خیلی پر انرژی و عالی و استاد مرادی ک من هیچوقت ادبیات نمیخوندم و فقط شب امتحان فیلم های ایشون رو میدیدم دست مریزاد عالی و کامل
مرسی از همه ی دبیرای الایی عزیز و علی الخصوص اقا سهراب عزیز بخاطر ترویج چنین کار خیری انشاءالله همیشه موفق باشین بهترین ها رو براتون آرزو میکنمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303
من فارق التحصیلم دومین سال کنکورمه
سال چهارممو غیرحضوری برداشتم که تمرکزمو رو کنکور بزارم ولی متاسفانه استاد شیمی خوبی نداشتم
سال دوم کنکورم تو یه مبحث شیمی پیش مشکل داشتم تو گوگل زدم که ببینم فیلمی،اموزشی هس یا نه که با تدریس معرکه استاد اقاجانی اشنا شدم
و تدریس عالی استادای دیگه
حداقلش اینه که امسال از خودم راضیم
ببینیم حالا به امید خدا چی میشه
ارزوی موفقیت براتون
التماس دعا -
سلام به همه بچه های گل آلا
امیدوارم همگی از شرایطتون راضی باشین و اماده باشین که آلارو سربلند کنید با رتبه هاتون...
منم تقریبا پنج ماهی میشه با آلا اشنا شدم از طریق یکی از دوستان خوبم
چون واقعا معلمای مدرسمون افتضاح بودن و از پایه بچه هارو خرد کردن و از خیلیا شنیده بودم که کلاسای کنکور و اینا فایده نداره و برنامه کاسبیه فقط.
خلاصه واقعا دیر به آلا رسیدم از دکتر رحیمی،دکتر طلوعی،مهندس اقاجانی،اقا داریوش راوش عزیز،اقای رنجبرزاده،اقای امینی دبیر ریاضی و برادرشون دبیر زیست واقعا ممنونم ایشالا عاقبت به خیر بشن.
آرزومند آرزوهاتونم