Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بی انگیزگی....نیاز به کمک دارم دوستانم♥
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

بی انگیزگی....نیاز به کمک دارم دوستانم♥

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
38 دیدگاه‌ها 9 کاربران 382 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Farhan80F آفلاین
    Farhan80F آفلاین
    Farhan80
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Farhan80 انجام شده

سلام...من الان دوازدهم تجربی هستم.........یه آدمی ک تا مهرماه کتاب میترکوندم☻.....پر از انگیزه.......✌️
    ولی الان ک اومدم دوازدهم....چون توی شهرستان کوچکی هستیم و سطح مدرسه و معلما اونقدر نیست ک درک کنن .....حجم زیاد دروس ....سخت گیری های نابجا......تنش های ایجاد شده در مدرسه......رفیقا.......خستگی نشستن روی صندلی...مدیرا و معلما........هم خستم کرده هم انگیزه واسم نزاشته....مدیرمون هی کنکور کنکور میکنه ولی برعکسش ...استاد تنش وارد کردنه جوری که میام خونه از حرفاش اصلا حوصله هیچی رو ندارم...تازشم حتی 4 شنبه هم میریم مدرسه و اگه نریم آدمو از نرفتنش پشیمون میکنه ......تا حدی که حتی به خودکشی فک میکنم...چون موفقیتم رو توی هدفم میبینم و نمیتونم پرپر شدنشو ببینم..😭

ازتون کمک میخوام...آیا شما هم اینجور تجارب رو داشتید؟ چیکار کردید که شکستش دادید؟♥

seize your moment

dlrmD ابتهاجا 2 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • فاطمه بوشهرف آفلاین
      فاطمه بوشهرف آفلاین
      فاطمه بوشهر
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شده

سلام
      زیاد به خودت استرس وارد نکن
      درکت میکنم دقیقا برا منم همچین اتفاقاتی افتاد
      مدیر میگفت کنکور
      دبیرا هر روز امتحان میگرفتن ...۳تا امتحان در یک روز داشتیم اغلب...مدرسه هم وضعیت تدیریسش اصلا جالب نبود
      منم با الا اشنا نبودم زیاد و تو الان این فرصت رو داری که از الا استفاده کنی

سعی کن به خودت ارامش بدی
      من یادم میومد زنگ تفریح درس میخوندم دوستام بهم میگفتن خود شیرین چون تنها من بودم که میخوندم زنگ تفریح رو و هدفم برام مهم بود
      راستش یه مسایلی هست نمیتونم بگم اگه ممکنه پی وی رو باز کنید شاید بتونم کمکی کرده باشم

Farhan80F 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • sonicS آفلاین
        sonicS آفلاین
        sonic
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

منم تو یه شهرستان کوچیک درس خوندم.
        باز خوبه مدیر و معلمای شما به فکر کنکور هستن.
        مدیر ما که فقط دغدغش تار مویی بود که از گوشه ی مقنعه زده بیرون یا چمیدونم شوخی کردن معلمای مرد سر کلاسامون...
        همینجوری شد که معلمای خوب از مدرسمون رفتن و ما موندیم و ...
        ای بابا ولی گذشت... اون سال که میشه همین پارسال :| مدرسه ی ما حتی یه دونه قبولی هم نداشت . حتی یکی...
        اما وقتی برمیگردم به گذشته میبینم تقصیر خودمم بود .
        حساسیت بیش از حد خودم سر حرفا و کاراش.
        رفیقارو هم که کلا نگو...
        ولی اگه اونموقع این درکو داشتم که آدمارو همونجور که هستن بپذیرم شاید خیلی چیزا عوض میشد...
        شاید کلی از ساعاتی که میتونستم به مطالعه اختصاص بدم سر حرفای اونا تلف نمیشد.
        بنظرم شما خوش شانسی ... من پارسال آلا رو نمیشناختم . اما شما الان میتونی همه چیو عوض کنی .. با معلمای خوب اینجا و با این تفکر که تفکر و منش آدما رو هر جوری که هستن بپذیر و بهشون فکر نکن و رد شو...
        خیلیا شرایط شمارو دارن ... راستی ما پنج شنبه ها و گاهی جمعه ها میکشوندنمون مدرسه ... :|
        خلاصه اینکه اگه حرفی شنیدی که خوشت نیومد از یه گوش بشنو ازون یکی بنداز بیرون . به این فکر کن آیا این مسائل 10 سال دیگه هم واست مهمه؟

ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن:)

Farhan80F 1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • AmirbernosiA آفلاین
          AmirbernosiA آفلاین
          Amirbernosi

سال پیش یه مدیر داشتیم :|
          به زور بعد عید خودمون پیچوندیم مدرسه رو :|
          من یادمه سر کلاس زیست میشستم خلاصه هامو میخوندم :| دبیرمون فکر میکنم معلم ورزش بود 😕 کتابو میگرفت جلوش و همونو رو تخته مینوشت :|

به نظرم از دبیرایی که پتانسیلشو دارن، استفاده کنین، اصلا ناامید نشین، یه روزی برای همین روزای دربه داغون دلتون تنگ میشه :|

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Farhan80F Farhan80

سلام...من الان دوازدهم تجربی هستم.........یه آدمی ک تا مهرماه کتاب میترکوندم☻.....پر از انگیزه.......✌️
            ولی الان ک اومدم دوازدهم....چون توی شهرستان کوچکی هستیم و سطح مدرسه و معلما اونقدر نیست ک درک کنن .....حجم زیاد دروس ....سخت گیری های نابجا......تنش های ایجاد شده در مدرسه......رفیقا.......خستگی نشستن روی صندلی...مدیرا و معلما........هم خستم کرده هم انگیزه واسم نزاشته....مدیرمون هی کنکور کنکور میکنه ولی برعکسش ...استاد تنش وارد کردنه جوری که میام خونه از حرفاش اصلا حوصله هیچی رو ندارم...تازشم حتی 4 شنبه هم میریم مدرسه و اگه نریم آدمو از نرفتنش پشیمون میکنه ......تا حدی که حتی به خودکشی فک میکنم...چون موفقیتم رو توی هدفم میبینم و نمیتونم پرپر شدنشو ببینم..😭

ازتون کمک میخوام...آیا شما هم اینجور تجارب رو داشتید؟ چیکار کردید که شکستش دادید؟♥

dlrmD آفلاین
            dlrmD آفلاین
            dlrm

@Dr-Farhan

دیشب دیدم تاپیکت رو تا الان داشتم فکر میکردم از کجا شروع کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

به نام خدا:)
            سلام پارسالِ من:)
            من توی مدرسه ی خوبی بودم (ینی از هرکی بپرسی توی مشهد اسم مدرسمو میگه وااااو چه مدرسه ای)
            توی شهرستان کوچیکی نبودم!گفتم که توی مشهد بودم... اما بجز آلاء
            به خودم اجازه نمیدادم که پیش مشاور یا دبیری برم!چون به نظرم اینا پر و بال دادن به آدماییه که از استرس بچه ها پول در میارن!
            مدیرمون یه مدیر خفن بود که چپ میرف راس میرف میگف:
            شماها هیچی نمیشین -- با این وضع درس خوندنتون و اینا
            دبیرامون خوب بودن....دبیر ریاضیمون عالی بود مثلا!😂 بنده خدا مرد بود دستشو میگرفت به کمربندش میومد کل سوالارو پای تخته حل میکرد و پاک میکرد :|
            همین
            هنوز که هنوزه یادم میاد مادر و پدرشو دعا میکنم -
            -
            منو نگا 🙂
            اونی که توی روستا زندگی میکنه شاید شرایطش از تو خیییلللیییی بدتر باشه.
            خیلی بدتر.
            اما امید داره به عوض کردن زندگیش!
            امید داره به قشنگ کردن زندگی واسه اینده خودش و خانوادش.میاد میشه رتبه 1...میشه2...میشه 3:)
            منو میبینی؟
            من یه ادمی بودم که پارسال اصلا به تلاشای خودم احترام نمیذاشتم
            جدی میگم...
            یه سوال نمیتونستم حل کنم میگفتم اههههههه
            گندت بزنن دلارام...چقد تو خنگی....
            باورم شده بود خنگم!
            الان مث یه حیوون وفادار😂 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: پشیمونم!
            همه کشمکش دارن سال کنکور
            همه درگیری دارن
            همه اعصاباشون خرابه
            چرا؟
            چون استرس دارن!
            عزیزدل من! استرس تا یجایی خوبه...استرس تا یجایی جوابگوئه...تا جایی که جلو ببرت!نکه صدمه وارد کنه به روح و جسمت و تو بخوای به خودکشی فکر کنی!!!!
            به من گوش میدی؟
            آلاء هست...بچه های آلاء هستن و این یعنی خودِ خودِ نعمت.
            باور کن...ما توی آلاء همیار هایی داریم که واقعا وقت میذارن سوالاتو جواب میدن...استفاده کن...
            جون من
            جون دلارام
            بهونه نیار...
            میفهمم سخته...
            منم هم پارسال هم امسال بودم و هستم توی این شرایط
            میتونم درکت کنم...
            تا حدی که بهت بگم من نزدیکای کنکور چون کتاب خونم طبقه بالای یک مسجد بود...میرفتم توی مسجد میشستم زار زار گریه میکردم :| نمیدونستم چرا!
            من ریزش مو گرفتم...
            بی اعصاب شدم...
            صورتم مث ابله مرغون یجووورییی جوش میزد که حد نداره
            انقد از عصبانیت دست میکشیدم روی صورتم و چشام ابروهامم داشت میریخت :|
            کلا داشتم نابود میشدم...
            الان پشیمونم که چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا به خودم مسلط نبودم!
            به خودت مسلط باش
            موزیکای انرژی بخش گوش کن...
            به خودت افتخار کن که داری بهترین تلاشتو میکنی.
            و اینکه...
            بیشتر تلاش کن:)
            هدفت رو به اندازه ی نفس کشیدن بخواه...
            و در اخر
            ببخشید سرت رو به درد اوردم:)
            دلت میگیره یا عصبی میشی بیا پی وی من
            دادبیداد کن :| فوش بده :| درد و دل کن :|
            اما بعد باز برو سر درست:)
            وقفه ننداز توی درس خوندنت
            خب؟
            و اینکه به عکس پروفایلتم دقت کن:)ببین چه قشنگه
            اینکه توی چه خانواده و چه محیطی به دنیا میای دست خودت نیست!
            اما موندن توی اون محیط دست خودته!

ابتهاجا Farhan80F 2 پاسخ آخرین پاسخ
            12
            • Farhan80F Farhan80

ابتهاجا آفلاین
              ابتهاجا آفلاین
              ابتهاج

@Dr-Farhan
              بله داشتیم و عواقبشم دیدیم...هرروز هشت ساعتی هر روز امتحان دعوا و .‌‌..
              تازه معلمای ما میگفتن به ماچ که کنکور دارید!!!!!
              تمام توانتو بزار شوخی بردار نیست ارادتو جمع کن...
              یکسال بمونی خیلی سختی داره.سرکوفت ناامیدی شک...
              همین امسال بار خودتا ببند سال دیگه شاد و خوشحالی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • dlrmD dlrm

@Dr-Farhan

دیشب دیدم تاپیکت رو تا الان داشتم فکر میکردم از کجا شروع کنم.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

به نام خدا:)
                سلام پارسالِ من:)
                من توی مدرسه ی خوبی بودم (ینی از هرکی بپرسی توی مشهد اسم مدرسمو میگه وااااو چه مدرسه ای)
                توی شهرستان کوچیکی نبودم!گفتم که توی مشهد بودم... اما بجز آلاء
                به خودم اجازه نمیدادم که پیش مشاور یا دبیری برم!چون به نظرم اینا پر و بال دادن به آدماییه که از استرس بچه ها پول در میارن!
                مدیرمون یه مدیر خفن بود که چپ میرف راس میرف میگف:
                شماها هیچی نمیشین -- با این وضع درس خوندنتون و اینا
                دبیرامون خوب بودن....دبیر ریاضیمون عالی بود مثلا!😂 بنده خدا مرد بود دستشو میگرفت به کمربندش میومد کل سوالارو پای تخته حل میکرد و پاک میکرد :|
                همین
                هنوز که هنوزه یادم میاد مادر و پدرشو دعا میکنم -
                -
                منو نگا 🙂
                اونی که توی روستا زندگی میکنه شاید شرایطش از تو خیییلللیییی بدتر باشه.
                خیلی بدتر.
                اما امید داره به عوض کردن زندگیش!
                امید داره به قشنگ کردن زندگی واسه اینده خودش و خانوادش.میاد میشه رتبه 1...میشه2...میشه 3:)
                منو میبینی؟
                من یه ادمی بودم که پارسال اصلا به تلاشای خودم احترام نمیذاشتم
                جدی میگم...
                یه سوال نمیتونستم حل کنم میگفتم اههههههه
                گندت بزنن دلارام...چقد تو خنگی....
                باورم شده بود خنگم!
                الان مث یه حیوون وفادار😂 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: پشیمونم!
                همه کشمکش دارن سال کنکور
                همه درگیری دارن
                همه اعصاباشون خرابه
                چرا؟
                چون استرس دارن!
                عزیزدل من! استرس تا یجایی خوبه...استرس تا یجایی جوابگوئه...تا جایی که جلو ببرت!نکه صدمه وارد کنه به روح و جسمت و تو بخوای به خودکشی فکر کنی!!!!
                به من گوش میدی؟
                آلاء هست...بچه های آلاء هستن و این یعنی خودِ خودِ نعمت.
                باور کن...ما توی آلاء همیار هایی داریم که واقعا وقت میذارن سوالاتو جواب میدن...استفاده کن...
                جون من
                جون دلارام
                بهونه نیار...
                میفهمم سخته...
                منم هم پارسال هم امسال بودم و هستم توی این شرایط
                میتونم درکت کنم...
                تا حدی که بهت بگم من نزدیکای کنکور چون کتاب خونم طبقه بالای یک مسجد بود...میرفتم توی مسجد میشستم زار زار گریه میکردم :| نمیدونستم چرا!
                من ریزش مو گرفتم...
                بی اعصاب شدم...
                صورتم مث ابله مرغون یجووورییی جوش میزد که حد نداره
                انقد از عصبانیت دست میکشیدم روی صورتم و چشام ابروهامم داشت میریخت :|
                کلا داشتم نابود میشدم...
                الان پشیمونم که چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا به خودم مسلط نبودم!
                به خودت مسلط باش
                موزیکای انرژی بخش گوش کن...
                به خودت افتخار کن که داری بهترین تلاشتو میکنی.
                و اینکه...
                بیشتر تلاش کن:)
                هدفت رو به اندازه ی نفس کشیدن بخواه...
                و در اخر
                ببخشید سرت رو به درد اوردم:)
                دلت میگیره یا عصبی میشی بیا پی وی من
                دادبیداد کن :| فوش بده :| درد و دل کن :|
                اما بعد باز برو سر درست:)
                وقفه ننداز توی درس خوندنت
                خب؟
                و اینکه به عکس پروفایلتم دقت کن:)ببین چه قشنگه
                اینکه توی چه خانواده و چه محیطی به دنیا میای دست خودت نیست!
                اما موندن توی اون محیط دست خودته!

ابتهاجا آفلاین
                ابتهاجا آفلاین
                ابتهاج

dlrm
                وااااای چقد شبیه مشکلات منه😂😂
                من فکر میکردم فقط خودم اینطوریم...

_ dlrmD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • ابتهاجا ابتهاج

dlrm

_ آفلاین
                  _ آفلاین
                  _silent_

ابتهاج منم اینطوری ام .هر وقت کم میارم میزنم زیر گریه اونقد گریه میکنم که دیگه چشام پف میکنن

ابتهاجا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • ابتهاجا ابتهاج

dlrm

dlrmD آفلاین
                    dlrmD آفلاین
                    dlrm

ابتهاج

سال کنکور بیشتر بچه ها یه جورن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
                    تعداد کمی پیدا میشن که به خودشون مسلطن :|
                    که من جزء اونا نبودم
                    همون مسلطام قبول میشن بخدا 😕

3
                    • _ _silent_

ابتهاج منم اینطوری ام .هر وقت کم میارم میزنم زیر گریه اونقد گریه میکنم که دیگه چشام پف میکنن

ابتهاجا آفلاین
                      ابتهاجا آفلاین
                      ابتهاج

@miss-besharati
                      منو به معنای واقعی بدبخت کردن...
                      بدبختتتت
                      وگرنه من الان باید فکر ارشد باشم نه کنکور کارشناسی!!!!!!!

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • dlrmD dlrm

ابتهاج

سال کنکور بیشتر بچه ها یه جورن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
                        تعداد کمی پیدا میشن که به خودشون مسلطن :|
                        که من جزء اونا نبودم
                        همون مسلطام قبول میشن بخدا 😕

ابتهاجا آفلاین
                        ابتهاجا آفلاین
                        ابتهاج

dlrm
                        اره واقعا استرس خیلی تاثیر داره.
                        یعنی کنکور فقط خوندن نیست.من اینو واقعا تجربه کردم.زمان و تسلط خیلی پارامترهای مهم ترین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • ابتهاجا آفلاین
                          ابتهاجا آفلاین
                          ابتهاج

بچه ها بیاید به هم قول بدیم از امروز به بعد تمام توانمون را بگذاریم.کمتر سر گوشی بریم یا کلا نریم.من ی مدت بود اصلا گوشی نداشتم.ی چند روزه
                          خیلی بازیگوش شدم.
                          برای همه دعا کنید.تورو خدا دعا کنید شرایط سنی فرهنگیان عوض نشه وگرنه من بدبخت میشم😭😭😭

پ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • ابتهاجا ابتهاج

@miss-besharati
                            منو به معنای واقعی بدبخت کردن...
                            بدبختتتت
                            وگرنه من الان باید فکر ارشد باشم نه کنکور کارشناسی!!!!!!!

_ آفلاین
                            _ آفلاین
                            _silent_

ابتهاج من سال دوممه که میخوام کنکور بدم.پارسال هیچی نخوندم هر چی گفتن بخون نخوندم.
                            ولی نتیجه کنکور اومد فهمیدم چیکار کردم با خودم .الانم همه تلاشمو میکنم به هدفم برسم.

1
                            • _ _silent_

ابتهاج من سال دوممه که میخوام کنکور بدم.پارسال هیچی نخوندم هر چی گفتن بخون نخوندم.
                              ولی نتیجه کنکور اومد فهمیدم چیکار کردم با خودم .الانم همه تلاشمو میکنم به هدفم برسم.

ابتهاجا آفلاین
                              ابتهاجا آفلاین
                              ابتهاج

@miss-besharati
                              من خوندم و گند زدم😂

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • ابتهاجا ابتهاج

@miss-besharati
                                من خوندم و گند زدم😂

_ آفلاین
                                _ آفلاین
                                _silent_

ابتهاج من میگفتم بخونمم یاد نمیگیرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • ابتهاجا ابتهاج

بچه ها بیاید به هم قول بدیم از امروز به بعد تمام توانمون را بگذاریم.کمتر سر گوشی بریم یا کلا نریم.من ی مدت بود اصلا گوشی نداشتم.ی چند روزه
                                  خیلی بازیگوش شدم.
                                  برای همه دعا کنید.تورو خدا دعا کنید شرایط سنی فرهنگیان عوض نشه وگرنه من بدبخت میشم😭😭😭

پ آفلاین
                                  پ آفلاین
                                  پشمک

ابتهاج منم یکی از هدفمام قبولی دبیری شیمیِ
                                  ولی حتی نمیدونم جه درصد هایی لازم داره :|

1
                                  • پ آفلاین
                                    پ آفلاین
                                    پشمک

ماها یه معلم شیمی داشتیم
                                    هر جلسه بماند که چقدر مسخرمون میکرد و میگفت هیچی نمیشین و ...
                                    ولی من عاشقش شدم ^_^
                                    اصلا اگه معلم بشم میشم یکی مثل خودش 😃

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • پ پشمک

ابتهاج منم یکی از هدفمام قبولی دبیری شیمیِ
                                      ولی حتی نمیدونم جه درصد هایی لازم داره :|

ابتهاجا آفلاین
                                      ابتهاجا آفلاین
                                      ابتهاج

@겔-나르
                                      دبیری هیچ ربطی به درصد نداره گلم.
                                      به رتبه ربط داره و به نیاز منطقه
                                      طبیعتا هرچقد رتبت بهتر باشه بهتر برت میدارن
                                      من اون سال مصاحبه رفتم گزینش رفتم همه چیم عالیی اما چون رتبم زیر هزار نبود برم نداشتن😭😭
                                      و کسیا میشناسم که دبیر فیزیک شده ولی فیزیک ۲۰درصد زده.باورت میشه؟؟😂😂😂😂

پ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • ابتهاجا ابتهاج

@겔-나르
                                        من اون سال مصاحبه رفتم گزینش رفتم همه چیم عالیی اما چون رتبم زیر هزار نبود برم نداشتن😭😭

پ آفلاین
                                        پ آفلاین
                                        پشمک

ابتهاج استرس گرفتم :| مثلا سقف رتبه ی منطقه 3 چند باید باشه؟! خب رتبه های برتر اول پزشکی و پیراپزشکی میزنن.... یعنی از رتبه 10 هزار به بعد ...یا شایدم اینجوری نباشه...
                                        من امسال مجاز شدم ولی دبیری انتخاب نکردم ولی یکی از دوستام اموزش ابتدایی قبول شد رتبه 17هزار منطقه2

ابتهاجا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • ابتهاجا ابتهاج

@겔-나르

پ آفلاین
                                          پ آفلاین
                                          پشمک

ابتهاج شما هدفتون مطلقا فرهنگیانِ؟
                                          من هدف اولم داروسازیه بعد مامایی بعد فرهنگیان

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه