شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
اهنگه امید هست میگه تو یه افسونگری یا حور و پری
.
.
.
.
من می خوندم تو یه افسونگری با نون و پنیر
-
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
بیزحمت اونا رو آتیش بزنین
@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
بیزحمت اونا رو آتیش بزنین
همه از اینا دارن
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
-
-
-
تو توالت خونمون یه خوشبو کننده با رایحه قهوه گذاشتیم
ادم احساس میکنه داره وسط کافی شاپ میرینه!! -
ولنتاین چیه همش به من پیام میدین این مسخره بازیارو جمع کنین اگه خواستین به من پیام بدین برای دهه فجری روز امامی بیست ودو بهمنی چیزی والا
-
پدربزرگم میفرمود
اگه میخوای زنت آشپزیش خوب باشه از شمال زن بگیر
اگه میخوای زیبایی خدادادی داشته باشه از ترکا بگیر
اگه میخوای مث شیر پا به پات بیاد از کردا بگیر و اگه میخوای طایفه زنت پشتت باشن از لرا بگیر
ولی اگه میخوای زندگی راحت و بی دردسری داشته باشی کلا زن نگیر
نور به قبرت بباره مرد