-
fatemekhanom
من جای تو بودم میرفتم تو باغ درس میخوندم اخ مزه میده
خوش به حالت
الان من همش تو اتاق حبسم
چون پام از اتاق میزارم بیرون دیگه جایی نیس که بشه درس خوند
اگه من تو جای تو بودم صب میرفتم باغ شب میومدم
تو هوای ازاد
خوش به حالت -
ترنم
باغ تنها ک نمیشه برم الانم فصل برداشت محصوله باغ شلوغه -
دوستان بای زیست داره صدام میکنه میگه بیااااااااا
دیر شد -
Reza Dalir دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ازماست
این طور که فکر میکنی نیست روستا شما ها آرامش دارین
من خدارو شاکرم کتابام خوبه و اینک معلمامون نسبت به بقیه مدرسه ها خوبه ولی بچه روستابودن و نبودن مهم نیست اون روز اون ساعت اون لحظه هم شما هم من و هم بقیه دارم ی سوال رو جواب میدن و کتاب سال 89با کتاب های سال 95خیلیکم فرق دارع
نگران اون نباشین
من خودم کابام واسه سال 90 ولی وقتی به کتاب های سال 95 نگاه میکنم میبینم همون فرق خاصی ندارن
ااون مسخره کردن بچه های شهری هم نشونه کمبود شخصی شونه بچه هایی که مامانه با ی بله میاد مدرسه که بهش نون بده تا گشنه نمونه این قدر لوسش کردن بخاطر اونه... -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to Reza Dalir on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط fatemekhanom انجام شده
Reza Dalir
ارامش کجابود
ادم نبایدهمه چیو بگه اما ما فقیر نیسیم ولی4ساله دبیرستان انقد سخت بود که دوهفته دیرتراز همه کتابامو خریدم چون پول نداشتم
اما همین ک سالمم وبابامامانم هستن شکر هی میگین روستا خوبه -
Reza Dalir دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
اصن روستا بده
ما امسال هفته سوم کتاب گرفتیم -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to Reza Dalir on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Dalir
چرا -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
منم دارم میرم خدافظ براهمیشه:hand: -
Reza Dalir دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چرا
مون ماهم منطقه محرومیم کتابادیر میاد
من برم سراغ درس امروز ی کلمه ی حرف خراب کرد روزمو نای اینک باز کنم کتاب هارو هم ندارم -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to Reza Dalir on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Reza Dalir دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
بیخیل فقط باید بخونی هرکی زود تر شروع به خوندن کرده میتونه پیشرفت کنه هرکیم نخونده تو ناز نعمت هم باشه نمیتونه -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to Reza Dalir on ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Dalir
درسته -
ای سلام و صد سلام :hand:
-
سلام صبحتون بخیر
.
..
چرا اونجوری نگام میکنین زندگی خودمه دوست دارم الان صبح باشه.... -
خب شبتون بخیر
من رفتم بای -
m.m خدافز
-
http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2016/11/9/1/500x666_1478642240336372.jpg
این پاییز تورو کم دارد برای قدم زدن وگرنه من ادم خونه نشینی نیستم... :trollface: -
http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2016/11/9/1/500x793_1478642193313986.jpg
اینجا کجای ایران میشه ؟؟؟
چه محیطش گرمه -
_Mohammad_reza_نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
http://photos03.wisgoon.com/media/pin/photos03/images/o/2016/11/6/19/500x816_1478448666720958.jpg
باران شروع تلخ همه عاشقانه هاستباران برای توست خیابان برای من...>_<
#حامد_فلاحی_راد
-
همش 7 ماه مونده و هیچی نخوندم!!!!دارم روانی میشم!مگه میشه این همه مشکل تو این سال مهم؟!
22975/107093