عوض شدن تاریخ کنکور!؟
-
سلام
تروخدا خودتون رو بذارید جای اون بچه ها.
من یه کتاب میدم به دوستم قرضی کلی نگرانم خودم بهش احتیاج پیدا نکنم!!!
الان کتاب شیمی مبتکران 3 دست دوستمه خودم خیلی یهویی بهش احتیاج پیدا کردم
تصور کن کتابات و دار و ندارت زیر ده من گله!!!!!
من راضیم به اونایی که دار و ندارشون
کل زندگیشون
فرش زیرپاشون زیر گله سهمیه بدن.
منم یه حقی دارم
اره.
درسته..نمیگم نه.
ولی انصافانس؟
من خودمو میذارم جاشون....گریم میگیره.
شما چی؟
خودتونو میذارین جاشون؟!
کنکور داشته باشی اما کتاب و دفتر و مداد و خودکار نه
ببینین اونا جونشون رو برداشتن اومدن از خونشون بیرون.
عکس دیدم تا پنجره های خونه گل و کثافت بود!!!!
باز مثلا زلزله که باشه بین بد و بدتر بده!!!! لای اوار چارتا کتاب پیدا می کنی .اما سیل بدتره رفقا.
سهمیه سهمیه سهمیه
میدونی کدوم سهمیه بده؟ هیئت علمی!!!!! مادر و پدر رسیدن به یه جایی حالا با خریدن مدرک و پارتی بازی شایدم تلاش
بچشون از نظر فهم و شعور با یه حیوان شیرده برابری می کنه بعد نشسته دندون مشهد!!!!
این ظلمه!
میشناسم که میگما
دیدم
باهمیییین چشام
"%(#ff0000)[توهین به شخص خاصی نمی کنم.به خودتون نگیرید.کلی گفتم]"
یکم انصافانه تر:)
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاءdlrm در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
سلام
تروخدا خودتون رو بذارید جای اون بچه ها.
من یه کتاب میدم به دوستم قرضی کلی نگرانم خودم بهش احتیاج پیدا نکنم!!!
الان کتاب شیمی مبتکران 3 دست دوستمه خودم خیلی یهویی بهش احتیاج پیدا کردم
تصور کن کتابات و دار و ندارت زیر ده من گله!!!!!
من راضیم به اونایی که دار و ندارشون
کل زندگیشون
فرش زیرپاشون زیر گله سهمیه بدن.
منم یه حقی دارم
اره.
درسته..نمیگم نه.
ولی انصافانس؟
من خودمو میذارم جاشون....گریم میگیره.
شما چی؟
خودتونو میذارین جاشون؟!
کنکور داشته باشی اما کتاب و دفتر و مداد و خودکار نه
ببینین اونا جونشون رو برداشتن اومدن از خونشون بیرون.
عکس دیدم تا پنجره های خونه گل و کثافت بود!!!!
باز مثلا زلزله که باشه بین بد و بدتر بده!!!! لای اوار چارتا کتاب پیدا می کنی .اما سیل بدتره رفقا.
سهمیه سهمیه سهمیه
میدونی کدوم سهمیه بده؟ هیئت علمی!!!!! مادر و پدر رسیدن به یه جایی حالا با خریدن مدرک و پارتی بازی شایدم تلاش
بچشون از نظر فهم و شعور با یه حیوان شیرده برابری می کنه بعد نشسته دندون مشهد!!!!
این ظلمه!
میشناسم که میگما
دیدم
باهمیییین چشام
"%(#ff0000)[توهین به شخص خاصی نمی کنم.به خودتون نگیرید.کلی گفتم]"
یکم انصافانه تر:)
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاءpariaaa : )
ممنون که مهربونی -
pariaaa در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
ینی واقعا اگه سهمیه بدن ب مناطق سیل زده شورشو در اوردن به زلزله زده ها هم سهمیه دادن درسته زندگیشنو از دست دادن ولی حق و انصاف نیس ک هر چی میشه واسه کنکور ی سهمیه در میارن به جاش امکانات در اختیارشون قرار بدن مایی ک منطقه یکیم و هیچ سهمیه ای نداریم نه بابامون جانبازه نه جهادگر نه بسیجی نه نیروانتظامی و نه هزاران هزار تا سهمیه ی دیگه چ گناهی کردیم چرا کسی که باباش هیت علمی دانشگاه هس باید سهمیه داشته باشه اونا چه گلی ب سر ما زدن واقعا خیلی وقته از این بی عدالتی به ستوه اومدم چن هزار نفر سهمیه دارن دیگ کجا واسه مایی ک سهمیه نداریم جا میمونه
دیدم مدیران مدرسه های منطقه یک دانش اموزو ثبت نام میکنن کلی هم پول میگرن بعد اتوبوس میگرن میبرنشون امتحان نهایی هاشونو تو روستا میدن ک سهمیه منطقه سه بهشون تعلق بگیره خدایا خودت ب دادمون برس
کاش همه با هم، هم صدا میشدن و ب گوش مسولیین میرسوندن تا حق ما ضایع نشهhttps://www.instagram.com/p/Bv9S-6AHLVN/
حرف از امکانات میزنی؟
برو سرچ کن ببین مناطق زلزله زده بعد از یک سال وضعیتشون چجوریه الان.
طرف عزیزشو با دستای خودش مُرده از زیر آوار دراورده بعد بیاد بشینه کنکور بده؟
همه چیزش نابود شده بعد با ماها مقایسه بشه؟
به نظر خودت این چیزی که میگی بی انصافی نیس؟ -
@پشمک2 عزیزم من خودم دیدم کسی که اصن در حد پزشکی نبوده به راحتی با سهیمه بالای پنجاه پزشکی قبول شده اقا ما چقد بیچاره ایم چقد باید بخونیم چقد پست بزاریم ب هم روحیه بدیم امید بدیم صبح ساعت پنج بیدار شیم بعداخرشم هزار نفر ک سوادشون از ما کمتره بیان جامونو با سهمیه بگیرن اقعا این عدالته خب اقا بهشون امکانات بدن
-
نظر هرکس کاملا متحرمه منم نظرمو میگم
ب نظرک این سهمیه کاملا عادلانه هس اما این سهمیه باید ب ارزش سه ماه کنکور باشه ک این عزیزان ازدستش دادن
من مریم ی اتاق مستقل دارم ی خونه ک هیچکس حتی تلویزیون روشن نمیکنه ک شاید من نتونم تمرکز کنم ودرس بخونم
الان واقعا سخته بای خونه از دست رفته
بای شرایط سخت
ک حتی این عزیزان باید غذاشون رو تهیه کنن وخدا میدونه اون غذا یک طهر ب دسش میرسه یا سه
اما ارزش باید ب اندازه سه ماه باشه ن یکسال -
pariaaa در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
ABC الان سهمیه بهشون بدن عزیزاشون زنده میشن ایرانو همنجوری جلو بردیم که الان وضعمون اینه
اگه امکانات بدن چی؟زنده میشن؟نمیشن دیگه.پس امکانات ندن :| منطقیه ب نظرت؟
-
باتمام ارزشی ک برای جانبازان وشهبدان کشورم قائل هستم اماهمیشه معترض بودم ب این سهمیه
درسه اگه این عزیزان نبودن ما الان حتی نمیتونستیم واسه کنکور درس بخونیم اما ب نطرم کاش این سهمیه میشد ی پول واسه کلاس
یا تهیه کتاب
یا هرچیز دیگه
اما تو رتبه هیچ تاثیری نداشت ای کاش
چون منی ک سهمیه ندارم باید چقدر تلاش کنم
کاش یکم تصمیم گیری ها بجا تر بود -
pariaaa
این خونه رو ببین.
اینجا چی
اینو ببین...
پس چیشد اون همه بنی آدم اعضای یک پیکرندامون؟
وطنم وطنم وطنم گفتنامون؟
من کاری به سیاست ندارم خب؟
کاری به هیچی ندارم
زلزله ی بم چه سالی بود؟
برو بم
ببین بم مث اولشه الان؟؟؟؟!!!!!
به قول ABC مگه اینجا اروپاس که همچی فرت درست بشه؟؟؟
زلزله کرمانشاه بود پارسال یادته؟
فکر میکنی چقد وام دادن بهشون واسه ساخت خونه؟
بنده خدا اومده بود میگفت با وامشون تونستیم فقط فوندانسیون بزنیم.
یادم نمیره تیتر خبر پارسالو که دختره گریه میگرد به اتش نشانا میگفت من کنکور دارم کتابامو بدین بهم!
یکم کوتاه بیا.
سیاست به جای خود.
جون آدمای کشورمون جزء سیاسته؟!
آرامششون؟
:))
متوجهی؟ -
اگه راس میگن جای هیت علمی دانشگاه به بچه های رفتگرا سهمیه بدن اگه راست میگن به اونایی ک بی پدر بزرگ شدن سهمیه بدن اونایی ک پدر و مادرشون معتادن سهمیه بدن فقط بچه های جانبازا و شهیدا بچه ن فقط اونا تو زندگی رنج کشیدن
-
راستی شمایی که از عدالت و حق انسانی حرف میزنید چرا به بچه های خیابونی بچه های بهزیستی به بچه های گل فروش سر چهارراه سهمیه نمیدن ما خدا نیسم که بخایم با دادن سهمیه عدالت برقرار کنیم پس چه بهتر که سعی کنیم ایرانو اباد کنیم جای این که با دادن سهمیه های بی خود الکی انسان های بی سواد بار بیاریم جای این که چهار تا مهندس درست و حسابی بار بیاریم که تو شرایط بحرانی بتونن سیل و زلزله رو.کنترل کنن اینا همش از اموزش منشا مگیره راحت ترین راه ممکن دادن سهمیه به افراده
-
ABC اره عزیزم انسانیه باید به تمام فقیزا بی خانمانا افرادی ک یه ما قبل کنکور یکی از افراد خانوادشونو از دست دادن تمام افرادی ک پدر ندارن هم سهمیه بدن اره سهمیه بدن ولی درست بدن حتی تو دادن سهمیه هم عدالت ندارن
pariaaa همین کنکوری که برگزار میشه از بیخ و بن همه چیش ایراد داره
چون منه منطقه محرومی بی امکانات که شهرم کتابفروشی نداره و واسه گرفتن یه کتاب باید برم سفارش بدم و چند هفته منتظر بمونم یا 100 کیلومتر برم اونورتر:/ دارم با کسی که با بهترین اساتید کار میکنه و تو بهترین محیطه مقایسه میشم.اینجا حتی یه کتابخونه درس درمون هم نداره که...حالا بیخیال!
من بازم میگم،سهمیه واسه اونایی که زندگیشون رو هواس الان،حقه... -
راستی شمایی که از عدالت و حق انسانی حرف میزنید چرا به بچه های خیابونی بچه های بهزیستی به بچه های گل فروش سر چهارراه سهمیه نمیدن ما خدا نیسم که بخایم با دادن سهمیه عدالت برقرار کنیم پس چه بهتر که سعی کنیم ایرانو اباد کنیم جای این که با دادن سهمیه های بی خود الکی انسان های بی سواد بار بیاریم جای این که چهار تا مهندس درست و حسابی بار بیاریم که تو شرایط بحرانی بتونن سیل و زلزله رو.کنترل کنن اینا همش از اموزش منشا مگیره راحت ترین راه ممکن دادن سهمیه به افراده
pariaaa عالی بود کاملا موافقم
میگن باید از ریشه درس کرد
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکرد -
اقا حالا سهمیه ب کنار من هم نهایی دارم هم کنکور مدرسه هم اجباره ساعت 3 برمیگدرم کی ب داد ما برسع
بچه های ک تو شرایط منن گناه دارن
3فاطمه2 فاطمه چرا میرید مدرسه شیراز یکی از اقوام ما میره فقط امتحان واسه امادگی میده ومیاد ن مدرسه
یکی از دوستامم سردشت هس فقط بعضی زنگ ها میره ومیاد -
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکرد@MaryaM-_-Sh در عوض شدن تاریخ کنکور!؟ گفته است:
اگه دوتا مهندس با سواد توکشور بود ی بارون کل ایران رو تباه نمیکردواقعا حرف منم اینه دوستان میگن ایران اورپا نیس عزیزان اروپا از روز اول اروپا نبود با تلاش اروپا شد نه با سهمیههههه جانبازی و شهیدی و سیل و زلزله و هزار تا سهمیه دیگ