-
نه. تبریز
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com اوکی موفق باشی :hand:
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم دیدین یا نه
از پسر پرسیدن که اگه رتبه 2 رقمی بیاری تو کنکور بهت جایزه خانواده چی میده
پسر گف
بابام
بهم
یه خونه میده و یه ماشین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنم -
نمیدونم دیدین یا نه
پسر گف
بابام
بهم
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنمخیلی چیز زیادی میده ینی؟؟والا اینم ک من بعد کنکورم چ بشم چ نشم رتبه برتر بابام میده بهم ی پراید و ی اتاق ب عنوان خونه ههه
-
نمیدونم دیدین یا نه
پسر گف
بابام
بهم
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم
خوشحالم از اینکه اگه قراره چیزی بشم فقط برای موفقیت خودمه نه جایزهای بابام -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگترین موفقیت خوشحالی پدر و ادرتئنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدم هام مثل ماشین میمونن وقتی میخوای ماشینو روشن کنی بعضی ها با یک استارت بعضی ها با دو استارت بعضی ها روهم باید انقد هول داد تا یه تکونی بخورن جایزها گاهی اوقات پس رفت میارن تا پیشرفت
-
آدم هام مثل ماشین میمونن وقتی میخوای ماشینو روشن کنی بعضی ها با یک استارت بعضی ها با دو استارت بعضی ها روهم باید انقد هول داد تا یه تکونی بخورن جایزها گاهی اوقات پس رفت میارن تا پیشرفت
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش میشد بیشتر لایک کنم -
saeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش میشد بیشتر لایک کنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadegh73
داداش ممنونم از لطفت
اما ای کاش میتونستم کاری کنم که کسی بخاطر این چیزا از انگیزش کم نشه -
@sadegh73
داداش ممنونم از لطفت
اما ای کاش میتونستم کاری کنم که کسی بخاطر این چیزا از انگیزش کم نشهنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@sadegh73
داداش ممنونم از لطفت
اما ای کاش میتونستم کاری کنم که کسی بخاطر این چیزا از انگیزش کم نشهمی تونی برادر من
درس بخون مشاور شو کمک کن -
@sadegh73
داداش ممنونم از لطفت
اما ای کاش میتونستم کاری کنم که کسی بخاطر این چیزا از انگیزش کم نشهمی تونی برادر من
درس بخون مشاور شو کمک کندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کنن -
@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کنننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کننراه رو خدا نشون میده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همه همه بخیر
-
@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کنننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کننههههههه
این ادما برعکس باید باشن
باید خودش کسی باشه نه باباش -
@sadegh73
آخه خیلی هارو دیدم که بادیدن یکم تفاوت مالی یا اینکه پدر فلانی بهش یه قولی داده که کل زندگی مارو می ارزه از انگیزشون کم شده والان خیلی عقب موندن میترسم راهو گم کننههههههه
این ادما برعکس باید باشن
باید خودش کسی باشه نه باباشنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@sadegh73
این ادما برعکس باید باشن
باید خودش کسی باشه نه باباشایولا
-
ترنم
خوشحالم از اینکه اگه قراره چیزی بشم فقط برای موفقیت خودمه نه جایزهای بابامنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ترنم
خوشحالم از اینکه اگه قراره چیزی بشم فقط برای موفقیت خودمه نه جایزهای بابامهمه جور ادم هس دیگه
..........
من موندم برا یه رتبه کنکور این جایزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلیم کار خارق العاده ای نیس -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم خودم قول جایزه گرفتم
ههههههههه
اما خونه و ماشین نیس
چیزیه که بقیه ارزوهام رو دنبالش میاره
-
منم خودم قول جایزه گرفتم
ههههههههه
اما خونه و ماشین نیس
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منم خودم قول جایزه گرفتم
ههههههههه
اما خونه و ماشین نیس
چراغ جادو