-
کسی نمیدونه این آزمون ماز چجوریه؟؟؟؟من رفتم تو صفحه که آزمون بدم ولی سوالاش برام نمیاااااااااد! -_____-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کسی نمیدونه این آزمون ماز چجوریه؟؟؟؟من رفتم تو صفحه که آزمون بدم ولی سوالاش برام نمیاااااااااد! -_____-
سلام عزیزم آزمون ماز چیه ؟منظورم اینه چجوری برگزارمیشه ؟اینترنتیه (غیرحضوری)؟
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلااااام.من امسال سال سوم ریاضی هستم،ومیخوام سال بعدبرم تجربی وزیست هم میخوانم،ازطرفی ریاضیم هم قوی میشه،ایا میتانم،پزشکی قبول شم؟؟؟
-
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
آره من اینترنتی ثبت نام کردم..تو همون سایت خودش برگزار میشه...نمی دونم چجوریه اصن :|
-
سلااااام.من امسال سال سوم ریاضی هستم،ومیخوام سال بعدبرم تجربی وزیست هم میخوانم،ازطرفی ریاضیم هم قوی میشه،ایا میتانم،پزشکی قبول شم؟؟؟
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavid speidnameh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلااااام.من امسال سال سوم ریاضی هستم،ومیخوام سال بعدبرم تجربی وزیست هم میخوانم،ازطرفی ریاضیم هم قوی میشه،ایا میتانم،پزشکی قبول شم؟؟؟
:|
اگه زیستو خوب بخونید .. چرا که نه! -
javid speidnameh اگه به حرف بنده هستش که مطمئننا نه
چون یکی دیگه میاد میگه نمتونین پزشکی قبول شین شما هم حرفشو تایید میکنین
راستی اگه واس خاطر پول و شهرت میاین مطمئن باشین موفق نمیشین
ولی اگه به حرف خودتون هست حتما اره -
javid speidnameh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
:|
اگه زیستو خوب بخونید .. چرا که نه!نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه، من به کارهای فنی علاقه ندارم،یعنی ازاون اولش هم به ریاضی علاقه نداشتم
-
بچه ها کسی هست؟
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه ها شما ها چند وقت به چند وقت استراحت دارین؟
کلی میگم نه استراحت بین درسی -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی هیشکی نمیدونس این آزمونه چجوریه؟
زدم ب پایان آزمون و تمام :| -
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mr.Gentleman_ سلام من جمعه ها بعداظهر تایم استراحتمه
-
@_Mr.Gentleman_ سلام من جمعه ها بعداظهر تایم استراحتمه
FERESHTEH97 مچکرم از پاسختون
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده
@_Mr.Gentleman_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کلی میگم نه استراحت بین درسیجمعه ها بعد آزمون .. استراحت مطلق نیس ولی آزادترم نسبت ب بقیه ی روزا! :|
از مدرسه هم که برمیگردم یکی دو ساعت استراحت میکنم -
کلی میگم نه استراحت بین درسیجمعه ها بعد آزمون .. استراحت مطلق نیس ولی آزادترم نسبت ب بقیه ی روزا! :|
از مدرسه هم که برمیگردم یکی دو ساعت استراحت میکنمDr.Saraaa
بازم ممنون
مدرسه دلم تنگ شد واسش! -
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa
بازم ممنون
مدرسه دلم تنگ شد واسش!من هیچوقت دلم تنگ نمیشه
مجبورم که میرم :|
-
javid speidnameh
سلام
چرا که نه
وقتی می تونید پزشکی قبول بشین که خودتون باورش کنید و برا رسیدن بهش تلاش کنید
و گرنه گفتن این که اره قبول میشین یا نه نمیشه هیچ تاثیری تو نتیجه ای که می خوایین بگیرین نداره -
FERESHTEH97 مچکرم از پاسختون
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mr.Gentleman_ خواهش شما چطور ؟نه من استراحت مطلقمه چون امسال پشت کنکوریم اره منم دل تنگ مدرسه ام.
-
Dr.Saraaa
بازم ممنون
مدرسه دلم تنگ شد واسش!من هیچوقت دلم تنگ نمیشه
مجبورم که میرم :|
Dr.Saraaa :|
منم الکی گفتم خاستم دلداری دوستانی که مدرسه میرن بدم:دی -
@_Mr.Gentleman_ خواهش شما چطور ؟نه من استراحت مطلقمه چون امسال پشت کنکوریم اره منم دل تنگ مدرسه ام.
FERESHTEH97 منم میخاستم ی روز بذارم واس استراحت که جمعه عصرا رو دیگه انتخاب میکنم
ان شا الله