-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان فردا ان شاالله میخوام بااطلاعات 3ماه پیشم برم سنجش بدم آزمایشی ببینم چی میشه وبرنامه بریزم برای کنکور عالی بخونم
ایشالا موفق باشی تو ازمون عزیزم امیدوارم تمام سوالا برات اسون باشه
ممنون گلم هرچندمیدونم آرزو برجوانان عیب نیست هههه
بخدا غیرممکن نیست...من یادمه تابستون بود برای حسابان هیچی نخونده بودم بگو اگه یدونه تست زده بودم نزده بودم...اصلا قصد داشتم نگاه هم به حسابان نندازم وقت اضافه اوردم گفتم بذار یه نگاهی بهش بندازم بعد دیدم حل کردم 60 زدم....اصن باورم نمیشد
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان فردا ان شاالله میخوام بااطلاعات 3ماه پیشم برم سنجش بدم آزمایشی ببینم چی میشه وبرنامه بریزم برای کنکور عالی بخونم
ایشالا موفق باشی تو ازمون عزیزم امیدوارم تمام سوالا برات اسون باشه
ممنون گلم هرچندمیدونم آرزو برجوانان عیب نیست هههه
بخدا غیرممکن نیست...من یادمه تابستون بود برای حسابان هیچی نخونده بودم بگو اگه یدونه تست زده بودم نزده بودم...اصلا قصد داشتم نگاه هم به حسابان نندازم وقت اضافه اوردم گفتم بذار یه نگاهی بهش بندازم بعد دیدم حل کردم 60 زدم....اصن باورم نمیشد
توکل برخدا -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جدی امکانش هست گاهی یه سوالایی میاد که احتیاج نداشت که زیاد هم بخونی.....یا برای تو اسون میشه ایشالا فردا هم سوالا جوری باشه که همون اطلاعات 3 ماه پیشت برات کافی باشه
-
جدی امکانش هست گاهی یه سوالایی میاد که احتیاج نداشت که زیاد هم بخونی.....یا برای تو اسون میشه ایشالا فردا هم سوالا جوری باشه که همون اطلاعات 3 ماه پیشت برات کافی باشه
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ان شاالله
مرررررررررسی گلم -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه منم امیدوار کنین؟ :|
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
توام باور کن امکان داره فردا یه سوالایی تو ازمون باشه برات مث اب خوردن باشه....همینجوری تندتند حل کنی....بگی وای چه اسوووننن
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازمونن -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوووووببب حالا یکی خودمو امیدوار کنه!!!
-
توام باور کن امکان داره فردا یه سوالایی تو ازمون باشه برات مث اب خوردن باشه....همینجوری تندتند حل کنی....بگی وای چه اسوووننن
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازمونننوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saher در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازموننممنون
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازمونن -
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازمونننوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برای توام امیدوارم سوالا برات اسون باشه و موفق بشی تو ازموننعالی عالی روحیه گرفتم
-
بچه ها من سومی ساله که دارم کنکور میدم احساس خستگی و بی اهمیتی دارم ددیگه به نظرتون
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک -
بچه ها من سومی ساله که دارم کنکور میدم احساس خستگی و بی اهمیتی دارم ددیگه به نظرتون
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsosoye cheragh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکسلام بنظرم یه چیزه طبیعیه احساس خستگی ولی نه برای الان
برای کسی که هدف داشته باشه خستگی معنایی نداره ولی بنظرم شما یه چندروز ازدرس فاصله بگیر بزار مغزت آزاد بشه ازاین فکر که خسته شده وبی اهمیته نسبت به درس وبعدباانرژی بخون تا به هدفت برسی ان شاءالله . -
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsosoye cheragh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکاول دنبال دلیلش بگردین...که چرا سومین ساله....بهش فک کردین؟
-
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکنوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsosoye cheragh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکبرین نزد ی مشاور خوب و کاربلد :|
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونایی که پشت کنکورن خیلی میتونن موفق بشن ...چون وقتی بیشتری نسبت به بقیه دارن.....من همیشه به دوسام میگم بزرگترین رقبای ما پشت کنکوری ها هستن!!!!
از وقتتون استفاده کنین ....ببینید هدف چیه ؟ اون هدف چقدر تلاش میخواد؟ تعداد رقبا رو در نظر بگیرین....و از همه مهمتر باور به موفقیت.....مهم نیست هدف چقدر بزرگ باشه باور و تلاش شما مهمه...خستگی طبیعیه...همه گاهی خسته میشن....ولی باید هرروز هدفتون رو به خودتون یاد اوری کنین.... -
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جملکس خوشگل کجایی که یادت بخیر !!
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده