تجربه دیروزی ها، درسی برای امروزی ها
-
sonic دم شما گرم ممنون از پستتون درباره سوالات و تله ها یه توضیحی میدین
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei من سوالارو تحلیل نکردم و نمیدونم جوابام درسته یا نه ولی دیدگاهم سر جلسه کنکور رو میگم امیدوارم به درد بخوره...
سوالات ادبیات خوب بود بجز زبان فارسیش که خب بنظرم یکم سخت تر از باقی سال ها بود..
عربیش سختتر از پارسال و ریدینگش فهمیدنش اسون ولی سوالاش مفهومی..
دینیش راحت بود . هم متن هم آیه . آیه از جایگاه ویژه ای برخورداره:))
زبانش بنظرم گرامرش یکم واسم سخت بود چون یادم رفت مرورش کنم ولی بقیش آسون بود...
ریاضیش سخت تر از پارسال و حتی هر سال :|
زیستش آب روان . بیشتر ترکیبی بود و گیاهی..
فیزیک طبق بودجه نظام جدید بود بیشتر واسه ما از پیش دو اصلا سوال نداشت شاید یکی دوتا...
شیمیش همش مسئله بود شاید بگم مفهومی و متن 10 12 تا بیشتر نداشت..
اینم بگم سر جلسه سوالو قشنگ بخونین و زیر نکات و عددا خط بکشین مثلا من خودم یه سوال فیزیکو قشنگ سه دیقه روش فک کردم آخرش فهمیدم یکی از داده های مسئله رو ندیدم :| -
@S_Shojaei من سوالارو تحلیل نکردم و نمیدونم جوابام درسته یا نه ولی دیدگاهم سر جلسه کنکور رو میگم امیدوارم به درد بخوره...
سوالات ادبیات خوب بود بجز زبان فارسیش که خب بنظرم یکم سخت تر از باقی سال ها بود..
عربیش سختتر از پارسال و ریدینگش فهمیدنش اسون ولی سوالاش مفهومی..
دینیش راحت بود . هم متن هم آیه . آیه از جایگاه ویژه ای برخورداره:))
زبانش بنظرم گرامرش یکم واسم سخت بود چون یادم رفت مرورش کنم ولی بقیش آسون بود...
ریاضیش سخت تر از پارسال و حتی هر سال :|
زیستش آب روان . بیشتر ترکیبی بود و گیاهی..
فیزیک طبق بودجه نظام جدید بود بیشتر واسه ما از پیش دو اصلا سوال نداشت شاید یکی دوتا...
شیمیش همش مسئله بود شاید بگم مفهومی و متن 10 12 تا بیشتر نداشت..
اینم بگم سر جلسه سوالو قشنگ بخونین و زیر نکات و عددا خط بکشین مثلا من خودم یه سوال فیزیکو قشنگ سه دیقه روش فک کردم آخرش فهمیدم یکی از داده های مسئله رو ندیدم :|sonic
جالبه پیشنهادتون برای سر جلسه چیه از چی شروع کنیم که استرس بر ما غالب نشه
-
sonic
جالبه پیشنهادتون برای سر جلسه چیه از چی شروع کنیم که استرس بر ما غالب نشه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei من خودم به ترتیب دفترچه زدم ولی با تکنیک زمان ها نقصانی . بنظرم خیلی روش توپیه..
-
sonic اره زمان نقصانی برای سر جلسه لازمه
-
sonic مثلا برای ادبیات شما اول از چی شروع کردی
-
@S_Shojaei عربی چطور
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei همه رو بجز زبان فارسی عربی همش غیر ریدینگ دینی همش زبان همش غیر ریدینگ دوم موقع برگشت اولویت با ادب بعد عرب بعد زبان
-
@S_Shojaei همه رو بجز زبان فارسی عربی همش غیر ریدینگ دینی همش زبان همش غیر ریدینگ دوم موقع برگشت اولویت با ادب بعد عرب بعد زبان
sonic اهان . راستی هندسه چطور بود منظورم سوالای هندسه رشته تجربیه
-
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط به سان خورشید انجام شده
......
-
sonic اهان . راستی هندسه چطور بود منظورم سوالای هندسه رشته تجربیه
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei هندسه رو من حذف کرده بودم :|
-
sonic پس سخت بوده
-
sonic مدریت خود.... این مساله مهم برای شما چطوری بود
-
sonic مدریت خود.... این مساله مهم برای شما چطوری بود
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei مدیریت خود؟ بالا گفتم که
-
sonic اهان ببخشید
-
sonic در کل چه پیشنهادی برای ما دارید
-
از لحاظ برنامه ریزی ، کلاس ها ، فیلم های آموزشی و کتاب ها.... خلاصه مواردی مثل این
-
@S_Shojaei
ولی فعلا در این حد بگم که دو دستی به ریسمان زیست و شیمی و ادبیات چنگ بزنید نتیجش فوق العادسIRAN AZARBAIJAN شما چه کردی دکتر
-
sonic در کل چه پیشنهادی برای ما دارید
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@S_Shojaei میگم که نتایج هنوز نیومده و من نمیدونم راهو درست اومدم یا نه فقط چیزایی که مطمئن هستم و مفید بوده برام رو میگم:)
پیشنهادم اینه که اول کنکورو بزرگش نکنین . بیشتر استرس ما سر تفکر بدمون راجب کنکوره.
دوم با مدرسه جلو برین بعد تدریس معلم حتما وقتی اومدین خونه یه دور چیزایی که درس داده و جزوتونو بخونین معجزه میکنه..
سوم چیزیو تا عید حذف نکنین و بعد عید اگه دیدین واقعا نمیفهمینش حذفش کنین و
یادم اومد بازم میگم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط ashhkan انجام شده
سلام.حتما سر جلسه کنکور خرما یا چیز دیگه ای + آب خنک ببرین برای اینکه انرژی تون بازیابی شه و استرس هم نداشته باشین.
دوستانی که پشت کنکوری میمونن و یا هنوز دارن واسه کنکور میخونن:حتما باشگاه برو دوست من و حتما حتما حتما تفریحات طبیعی داشته باش و نزار استرس کنکور تورو افسرده کنه و از پا بندازه... -
@S_Shojaei میگم که نتایج هنوز نیومده و من نمیدونم راهو درست اومدم یا نه فقط چیزایی که مطمئن هستم و مفید بوده برام رو میگم:)
پیشنهادم اینه که اول کنکورو بزرگش نکنین . بیشتر استرس ما سر تفکر بدمون راجب کنکوره.
دوم با مدرسه جلو برین بعد تدریس معلم حتما وقتی اومدین خونه یه دور چیزایی که درس داده و جزوتونو بخونین معجزه میکنه..
سوم چیزیو تا عید حذف نکنین و بعد عید اگه دیدین واقعا نمیفهمینش حذفش کنین و
یادم اومد بازم میگمsonic موافقم اره ما بیشتر از کنکور میترسیم تا ازمون های ازمایشی در صورتی که کنکور راحت تره.... دم شما گرم که توی بحث ما شرکت کردی به امید روزی که عکس رتبه زیر ۳ رقمیت رو توی همین تاپیک ببینیم موفق باشی دوست من